Руши представи новата си песен "Без багаж"

Ще представи новия си албум на 26 март
21 мар 2024 14:11, Красимир Ангелов
11
Руши представи новата си песен "Без багаж"

Руши Видинлиев представи новата си песен и видео, което е озаглавено "Без багаж". Актьорът и музикант казва, че това е песен за оптимизма, за едно вътрешно чувство, а може би илюзия, че най-доброто предстои.

"Тази песен я написахме с Денис Попстоев, с когото работихме и върху миниалбума, който трябва да излезе съвсем скоро. Ще го представим на 26 март в клуб "Строежа". Иначе видеото е дело на Филип Морозов, оператор е Димитър Неделчев, танците са на Милен Данков, с когото работим много време", сподели Видинлиев в студиото на "България сутрин".

Попитан дали човек трудно се разделя "с багажа си", той отговори: "Трудно е, но и строго индивидуално, всеки си носи различни неща, които му пречат - най-често това са страховете, понякога са отношения с разни хора, не е лошо да изчистиш приятелската група, ако има токсични връзки".

Феновете му посрещат новото парче като завръщане.

"Малко е странно, защото аз не спирам да правя лайвове, някои от тях са доста успешни - sold out, но това парче ги е докоснало. Специално за него тръгнах от една специфична фраза: "Виждам се в счупено огледало". Идеята ми беше да се върна малко назад, но не така с носталгия, а с идеята да разбера къде се намирам в момента. Тази песен не е за човек, а за едно вътрешно състояние", разкри Руши в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му музиката не е просто да "правиш едни продукти", а става въпрос и за бизнес.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Руши преди 3 седмици
по-известен като Пeдepyши...
7
0
 
0
 
! Отговори
MILFPornTubez преди 4 седмици
https://milfporntubez
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде си, бе, талант!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
Най-много обичам преди 1 месец
Прсента Лоботомиран! Пасва отлично за България.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А, тоя екземпляр отдавна не съм го мяркал по медиите. Спомням си преди 22 години когато "изгряваше" и ние сме се събрали аверите на маса и влиза домакинята при нас, която е приятелка на единия и като го видя по телевизията и каза: " Ах, колко е сладък". И приятелят й както е на пияна глава й каза: "Ей, слушай маааа, тоя Руши ще го хвана, ще го усуча и ще ти го навра в шу....та." Муаххахаххахаа.
3
5
 
3
 
! Отговори
Владимир Владимирови преди 1 месец
ПУТИН!
2
2
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Дрогата състарява
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много лошо е да си без багаж в главата.