Братя Аргирови празнуват 40 години на сцена с грандиозен концерт

За нас е голям комплимент, ако песните ни са вечни, посочи Светослав
19 апр 2024 14:23, Красимир Ангелов
33

Братя Аргирови отбелязват 40 години на сцена с грандиозен концерт на 23 април. Той ще бъде заедно с оркестъра на Държавна опера – Русе с диригент Димитър Косев.

"На този концерт ще изпълним най-големите си хитове през годините и най-новите си песни. Надяваме се новата ни песен да е черешката на тортата. В зала 1 на НДК със симфоничен оркестър и Тони Димитрова", каза Благовест Аргиров в студиото на "България сутрин".

Братя Аргирови започват празнуването на юбилея си с концерт в Пловдив миналата година и го завършват с предстоящия в София.

"Станаха малко повече от 40 години от юбилея. Наистина за нас е голям комплимент, ако песните ни са вечни. Това е една награда за нас и нашия труд. Виждам любовта на хората навсякъде. Повечето хора ги виждам, че знаят песните наизуст. Това ни радва", допълни изпълнителят Светослав Аргиров в ефира на Bulgaria ON AIR.

За Благовест Аргиров голямо предизвикателство е направата на аранжиментите за симфоничния оркестър.

"Датата на концерта е и нашият рожден ден. Залата е абсолютно разпродадена - 3800 души. Благодарим на всички, които ще бъдат с нас на този важен ден", коментира той.

"Албумите ни напомнят за нашата младост, спомени от концертите, срещите с публиката, работата в студио. Имали сме огромната чест да работим със страхотни музиканти през годините. Със страхотни композитори - Стефан Димитров, Найден Андреев, Мария Ганева и много други", добави изпълнителят.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Братя Аргирови
Още от Рок
И Suicidal Tendencies идват в Пловдив за Hills of Rock
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
стар виц от байтошев преди 1 седмица
Кръстословица от 2020 година.8 хоризонтално - Плешив диктатор от времето на братя Аргирови.
31
2
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 1 седмица
Само тия мяукащи виетнамци извадени от нафталина ни липсваха...
30
3
 
7
 
! Отговори
Двете маймунчета преди 1 седмица
Къде ги навъртяха тия 40 години? Къде си плащаха данъците и къде са им банковите сметки, че трябва да ги аплодираме на българска сцена!Нивото им падна, че да канят като изпълнител и излагацията хонора кауза Христо Стоичков!Падение!
29
0
 
8
 
! Отговори
. преди 1 седмица
В България много "музиканти" имат перфектното медийно присъствие, само дето нямат аудио продукт. То интервюта, визия, модни линиии, боготворителни акции, ултра модерни клипове, послания, галактически мисии, чудеса от хиляда и две нощи... Много яко, но аудиото го няма, уважаеми музиканти. Много си приличате с политиците ни. А ние предпочитаме чистия въздух.
28
5
 
9
 
! Отговори
Spatiata преди 1 седмица
Тези два мишока,които грачеха по ученически и студентски бригади,по младежки домове и седянки ,платени от ДКМС и волни пожертвования на разни фабрики и заводи, ,никога ,ама никога са нямали фенове или почитатели.Некадърни и смешни палячовци ,световно неизвестни ,които сега си "спомниха" България и се олигавиха за някакви си 500 лв пенсия.
27
2
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 1 седмица
Тия са като Зуека . Напуснаха България , видяха че на запад не ги взимат за друго освен да мият чинии и подвиха опашки .
26
3
 
9
 
! Отговори
Т.Джоунс преди 1 седмица
40 години на сцена!?Тези двамата хукнаха из Европа да се докажат като изпълнители,доста години наливаха от пусто в празно,огладняха и се завърнаха към непретенциозната българска публика.Така че,не мога да сметна колко години са пели на български подиум.
25
2
 
5
 
! Отговори
ACDC преди 1 седмица
"Залез", "Предчувствие за стих (Силвия)", "Пролетна умора", "От понеделник", "Сбогом, клас", "Избрах нарочно вас", "Есента", "Да чукна на дърво", "Както те обичам", "И замирисва на море", ...
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Единият близнак е от Пловдив, другият е от Асеновград, но забравих кой от къде беше.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нямат и 10 години на сцената в БГ - от 84-та до 90, след това избягаха в чужбина...
22
2
 
1
 
! Отговори
пенчо преди 1 седмица
Ще ходя да ги гледам тея *** само дойде и Соня Васи.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Голяма работа, а пък Лили Иванова плаща наем за бургаска кръчма за 10 години напред в бъдещето. Ето това е сериозна заявка, а тези се перчат с 40 години на сцена.
20
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чувал съм от нашите техни песни. Определено бих отишъл на техен концерт. Някой от песните им звучат много по-добре от съвременните бг песни.
19
3
 
6
 
! Отговори
60+ преди 1 седмица
Да ме извиняват и прощават наборите,да са живи и здрави,но като човек от миналият век,пълнят ми сърцето и с радост душата, децата от новият век,например от "Гласът на България" и други такива!Млади,талантливи,перспективни,упорити и амбициозни!Да са живи и здрави,все така успешни и чудесни!Братя Аргирови и сие,са като тенджера боб,стояла на терасата на слънце и започнала да се вкисва!Е то все един боб омръзва!Всичко с времето си,и те,като и техните колеги от времето на соца си изпяха песаента!!!
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нафталин
17
1
 
8
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 седмица
През тези 40 реално са били на БГ сцена по-малко от 10. Явно пишещите по-долу не са запознати с хитовете им, те не са малко, но са от едно друго време и извадени от контекста на соц. ученичките изглеждат смешно.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най големите изяви на теа двамцата бяха по фериботите на скандинавия и норвежките кръчми посетени най вече в края на седмицата!
15
2
 
11
 
! Отговори
виолета преди 1 седмица
Писна ми от тея муцуни. Дошли за пенсиики в БГ.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къв грандиозен концерт като имат 3 песни на кръст в репертоара им ахахаха.
13
3
 
11
 
! Отговори
кмето преди 1 седмица
Те братя М.нгасарян имат повече хитове от тех. Къде са тръгнали грандиозни концерти да правят, като трябва да гледат внуците.