Кой каза на МВР къде е Росен? Шефът му Драгомир!

Описва го като "много сприхав" и "потаен", добре трениран
8 яну 2018 07:20,
84
Кой каза на МВР къде е Росен? Шефът му Драгомир!
Драгомир. Снимка: bTV

Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен Ангелов. Работили заедно последната година и половина. Описва го като "много сприхав" и "потаен".

За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е починал и отива на погребение.

Още по темата

Росен му споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември.

"Откакто се скараха последния месец почна да стана особен", споделя Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но станал "съвсем различен човек".

Способен ли е обаче да убие шестима души?

"Според мен, да", отсече шефът му пред bTV.

Ангелов тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив: "Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили… Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша".

Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец.

Именно Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че той е автор на шесторното убийство.

Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, повечето от нас тук, коментиращите, не сме експерти, така е, признавам си.Обаче когато от най-високо държавно ниво оповестяват последователно различни факти и улики (подчертавам - факти а не версии и хипотези), и същите очевидно си противоречат - тогава какво да си мислим?Първо били застреляни с по един куршум. После - с много куршуми.Били малокалибрени. После бил въоръжен с автомат...
29
2
 
46
 
! Отговори
gogko преди 6 години
ключовият свидетел е държал на работа при себе си човек, обявен за издирване без договор и осигуровки, имат достатъчно лостове да го накарат да каже публично, че е виждал Росен Ангелов да лети и на летяща чиния
28
1
 
33
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Хахаха от къде пък изкочи това шефче...тцтц
27
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хора са се загрижили виждам за масовия убиец...Бреййййй....
26
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз да попитам кога убиеца, руската пияница Максим Ставийски ще си плати за това, че уби един българин и осъкати едно момиче завинаги??? Кога?????
25
2
 
17
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До човек ли бе да 13 Той лична карта не е имал, но винаги е носил партийната си книжка.Нали е партизанин.
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко много разбирачи има....Гледат звездите и коментират :) Същите тези разбират и от икономика, финанси, футбол, жени и...размножаването на червенобузата махарагуда :)
23
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трябваше да се набеди и да самоубият някой удобен с криминално досие и без семейство/роднини ....
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво?
21
11
 
3
 
! Отговори
Qantata преди 6 години
Patriarha gushka bakshisha na Erdogan, a bibi ohraniava korupciata v eu... :-)...?Prezidenta celuva rakata na korupciata...:-)...?A vas vi puskat v deveta gluha....:-)...? Da gonite mihalia na volya...?
20
1
 
55
 
! Отговори
До шиши преди 6 години
"...верно забравяше некой думи, но репортерката услужливо му припомняше какво трябва да каже":DDDDDDDDDD
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
;) няма ирония. Шефчето говори глупости ;)
18
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целия сценарий е измислен от някой който ни мисли нас народа за *** и *** ...истината е друга ...използват Росен...прикрива се нещо голямо...какви са тия кучета да не могат толкова дни да го открият и то на 500 метра от вилата му а за другите там барети или незнам какви си да не коментираме...смешно ...жалко и глупаво ...ами да си го вярват който го е сценарирал ...жалко за младите деца още....
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16"Така е, а през осните му, само глупости излизат."Схващам ти иронията. Прав си. Предоверил съм се на редактора на правописа. Дано това е проблема.
16
2
 
49
 
! Отговори
Crow преди 6 години
За какво е бягал, след като ще се самоубива...
15
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Приел е на работа човек без документи, без трудов договор, който пред учите му е стрелял с боен пистолет. Този човек не може да бъде свидетел, а само подсъдим."Така е, а през осните му, само глупости излизат.
14
3
 
79
 
! Отговори
пп преди 6 години
Този Росен ще излезе много порядъчен. Освен, че се самоуби в името на стабилността и европредседателството, още на 1-ви януари, веднага след убийствата, без да се бави отишъл да предупреди шефа си, че следващите дни ще е ангажиран и не може да отиде на работа.
13
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този" свидетел" е срам и позор за сарафатурата и цацаратурата ни!
12
7
 
47
 
! Отговори
човек ли бе да преди 6 години
го опишешНа практика Ангелов изобщо не е. съществувал - няма документи, трудов договор, постоянно жилище,не плаща ток,вода и пр.Жиеел , като аскет ,по партизански...Мисля си колко такива , като него има у нас, сигурно не са малко.Стана ли сме разграден двор ,ако беше по Живково време ,подобна сатира е изключена.
11
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приел е на работа човек без документи, без трудов договор, който пред учите му е стрелял с боен пистолет. Този човек не може да бъде свидетел, а само подсъдим.