Мечтите се сбъдват! Русия предложи гражданство на Борисов

Премиерът ни се пошегува, но Кремъл му отвърна сериозно
16 фев 2018 09:10,
445

Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки изказването на българския министър-председател Бойко Борисов за президентските избори в Русия, му предложи да получи руски гражданство и да участва в тях, предаде ТАСС.

В началота на февруари българският министър-председател заяви, че в света има две неща, които никой не избира – родителите си и президента на Русия, припомня Bulgaria ON AIR.

"Борисов има шанс – може да получи руско гражданство и да гласува за президент“, заяви Захарова. „Мечтите се сбъдват", настоя Захарова.

Президентските избори в Русия ще се състоят на 18 март 2018 година. За поста се борят осем кандидати, но с непреодолима преднина по популярност пред останалите е държавният глава Владимир Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
22
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Това за "Шанса" с рушкото гражданство, всеки нормален човек би го подминал със снизходителна усмивка, що се отнася за възможността да се гласува в Русия, то и гражданите на СК имат възможност да гласуват за Слънцеогряния си Лидер и го правят по категоричен начин със 101,999999999 .... %-та ..... !!!
15
36
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Захарова да предложи руско гражданство на Радев, той ще го приеме веднага и с гордост. Решетников ще съдейства.
14
37
 
7
 
! Отговори
hjujkkl преди 6 години
Тая рускиянта е доволно тъпо парче. Какви мечти, ***. Всички бягат от "преуспяващата" ти държава. И *** си е казал лафа точно както си е, а сега тая направо му вдига акциите.
13
2
 
43
 
! Отговори
ДС преди 6 години
Айде пали към СИБИР. Ххххахахах. Добре му го каза.
12
16
 
18
 
! Отговори
n i преди 6 години
тая пък каква мечта я гони,просто им го върна тъпкано за "македонските земи". Само дето при техния случай станаха за смях та се наложи да се извиняват, а сега на Борисов нищо не може да се оспори .Той не казва че не може да се гласува, а дори и да гласуваш не може да се избере друг, ама тая с малките цицки как да го разбере - то трябва мозък, а не само да се пъчиш с военна униформа.
11
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След толкова глупости които е изговорил в публичното пространство този тиквоподобен индивид, най-после да каже нещо смислено и точно.
10
4
 
18
 
! Отговори
опорна точка преди 6 години
До Тоя стана дъвкаДа се внушава:" Борисов е ***"!! На "***" най кълве
9
43
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Много ги е заболяло тия от кремльовската крепост...
8
25
 
10
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Забравил е да каже, че държавите не си избират и съседите, а Русия е съсед на България!!!Русия никога не е била държава давана за пример, но не е хубаво да дразниш звяра , който само чака да сдави някой по-малък и слаб съсед, озверял от това че англосаксонския господар пак го е наритал и го е вързал на синджир и на диета!!!Агент Ърни Бигалпу!ЦРУ!!!
7
6
 
76
 
! Отговори
Шут преди 6 години
Този го назначиха официално за шут на Европа
6
35
 
8
 
! Отговори
олег преди 6 години
Руснаците по-добре да се замислят дали е редно сегашните им граждани да *** из чужди държави за няколко хиляди долара, а не как да попълнят бройки на тяхното място.
5
53
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре им го каза Борисов на ва.тенките. Те са гласували за питин до 2045г, ама още не го знаят ха ха.
4
7
 
68
 
! Отговори
Оставка преди 6 години
Хахаха Тиквата е тотално разцепен и външно(Захарова) и вътрешно(Радев) след жалките си опити да вкара президента в интрига...
3
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мечтите се сбъдват...
2
4
 
80
 
! Отговори
С надежда преди 6 години
Бе баце , моля те приеми ....Захарова , благодарим ти , подмами го в Сибир
1
10
 
68
 
! Отговори
... преди 6 години
НАПРАВО ГО NASRA...