Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!

Тв водещата вече мисли за сватбата - просто купон извън България
3 апр 2018 14:45,
158
Деси, която скоро ще е Плевнелиева: С Росен е любов мечта!
Снимка: Списание LOVE style

Деси Банова, която скоро ще стане Плевнелиева, призна, че любовта, която й дава бившият президент е мечтаната любов. Тв водещата разкри, че е получила покана за годеж от любимия си по много романтичен начин във Виена.

"Подписът не знам дали променя нещата. Да, сигурно би скрепил чисто бюрократично една връзка, но много по-важна е хармонията. Не мога да си представя голяма сватба. Просто бих подписала и направила един купон с най-близките. И то не в България”, издаде Деси плановете си за брак пред  списание LOVE style.

Още по темата

С новата любов тя се чувства щастлива и окрилена.

"Росен е много позитивен и мъдър. Минал е през най-тежките изпитания – като това да загубиш дете, и аз мога само да се уча от него на сила. Позитивизмът му е заразителен и се усещам, че гледам по-ведро на нещата", споделя бившата синоптичка и допълва:  "Той ми дава подкрепа, разбиране, безрезервна и безусловна любов, което в днешно време рядко се среща. Смятам, че това е мечтаната любов за мен. Вече на едни по-зрели години, когато си минал през много неща и знаеш какво искаш и търсиш, можеш да оцениш какъв е човекът до теб. А той е прекрасен”, сияе Деси.

Дъщеря й Йоанна приела съвсем нормално раздялата на своите родители. Според тв водещата тя е щастливка, защото навсякъде е заобиколена от много любов. Наследницата й тази година ще е в първи клас, а тв водещата й хвърлила пъпа в телевизията, когато тя била на две години.

Деси разказва и за някои от най-големите изпитания в живота си.

"Преди доста години с майка ми в един и същи ден имахме доста сериозни изпитания. Тя претърпя оперативна намеса, а мен по същото това време ме бутна кола и едва оцелях. Разминах се с леки наранявания, а можеше да е много тежко и дори фатално. Докторите ми казаха, че живея втори живот. Явно Господ ми е дал втори шанс. Затова на този ден винаги си правя курбан за здраве”, сподели Банова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неееееее, Роската ще стане Банов!
81
1
 
18
 
! Отговори
Една преди 6 години
Тази Банова за първи път ще се жени, тя е толкова рязвълнувана? Иначе - избрала е мъж - един път, Росето ще си я издържа и ще си носи рогцата с кеф. Комплекси- мъжки- класика.
80
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата въобще не търсят медийно внимание. Не!Това, че само от хладилника не са се показали, е чиста случайност и не е по тяхна вина.Представям си, ако търсеха медийно внимание.
79
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси, със всяко твое интервю пред някакви смешни вестничета личността на президента олеква.Със всяка твоя глуповато подхвърлена дума тоя човек изглежда като клоун,че те е избрал.Замълчи си и най-вече НИКОГА не коментирай смъртта на детето му ,защото е много много грозно - ти не си никоя да засягаш темата.Не е уместно просто.
78
1
 
12
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Браво на Деси-то, хвана този път златната рибка, която изпълнява не 3, с много повече желания! Вири крака тук и там, ама накрая сполучи, пък за ***, какво да кажа-то любовта ще им свърши, като свършат и парите му!Доста е краднал, като гледам...
77
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да се очаква от руса блондинка, освен глупости! Хвани единия, удари другия!
76
5
 
14
 
! Отговори
още една жена преди 6 години
Една жена, ами ние просто виждаме заглавието - не четем надолу и това е. Съдържанието е известно - сапунка с едни Барби и Кен. Ами да са си щастливи - да не им пречим, та ни се натрапват.
75
20
 
14
 
! Отговори
Една жена преди 6 години
Много интересно... Хем не ви интересуват, хем четете. Ми като видите заглавието просто подминете. Ама не! Трябва да надникнем под чуждия чаршаф, да оплюем, да се издигнем в собствените си очи, че и днес нарекохме някой "ку*рва", а друг "***", да успокоим собствената си съвест, че "ние не сме такива", да люснем една ракия. Бе типично по български! Много щастие на Деси и Росен!
74
2
 
16
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
по какво си приличат и двамата - по изречените лъжищо ни занимавате с тези дваматапроблема си е тяхен личен и не ме интерисуват просто станаха за посмешище
73
0
 
21
 
! Отговори
Безличните преди 6 години
Защо публикувате такива статии, само и само да се лее хейт. Ми аз няма да хейтя, а просто ще споделя че въпросните личности са ми безинтересни и какво и да става с тях - не би променило мнението ми!
72
5
 
34
 
! Отговори
varg преди 6 години
какво ли е чувството да имаш за мъж най-слабият президент в историята на България пък и на света сигурно,101 % национален предател.
71
2
 
8
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
И за мен така твърдяха, когато търговията вървеше ....... ;))
70
1
 
25
 
! Отговори
К преди 6 години
Деси , Деси , гони своите интереси.
69
1
 
16
 
! Отговори
Митев преди 6 години
В събота-Росен, сега-Деса. Колко ли им струва тази "медийна известност"? Обичали се. Хубаво , ама то бива, то може.
68
4
 
30
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Не ги мислете тях. Марш в завода ,че идва сметката за тока и хляб трябва да се яде!
67
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилното заглавие: С парите на Росен е любов мечта!
66
2
 
16
 
! Отговори
Ева преди 6 години
Да,като всеки обратен!!!
65
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се интересувал пак статията 100 коментара :)) Подлизурковции признайте че за виждате :) хаха
64
2
 
29
 
! Отговори
Пишете де преди 6 години
Платено ли е за реклама ?
63
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цели 2-3 дена не бяхте ни занимавали с житието на г-н Никой.