Тежка катастрофа с ранени на "Цариградско шосе"

Инцидентът е станал на моста на Четвърти км
Обновена: 22 май 2018 13:45 | 22 май 2018 13:18,
36
Тежка катастрофа с ранени на "Цариградско шосе"
Снимка: Bulgaria On Air

Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. "Цариградско шосе" в посока към кв. "Младост", в района на Четвърти километър в София.

Заради произшествието движението в района е силно затруднено. Образували са се колони от автомобили.

Оцевидци съобщават за сериозно ранени, с опасност за живота. Още един пътен инцидент допълнително усложнява пътната обстановка.

Очаквайте подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
14
 
8
 
! Отговори
Факт преди 5 години
За по-малко катастрофи на Цариградско шосе трябва да видигнат максимално разрешената скорост за леките коли на 120 км/час, а на останалите до 100 км/час и катастрофите рязко ще намалеят. Парадоксално, но е факт.
10
16
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Нормално е да стават повече катастрофи на Цариградско шосе, след като намалиха максимално разрешената скорост под безопасната скорост за пътя. Там безопасната скорост е над 110 км/час, а 110 км/час беше ограничението преди да сложат това 80 км/час, което важи сега. Въвъ всяка държава при подобно по-ниско ограничение стават повече катастрофи, затова в другите държави не го правят. Само в България някакви не особено умни глави решават, че колкото е по-ниска скоростта, толкова било по-безопасно!!!
9
3
 
9
 
! Отговори
Безсмъртните преди 5 години
с жиповете!Това са камикадзета.Пътувам редовно по Цариградско и все по-често,гледайки някой участници в трафика ме хваща страх да съм там! Обаче положението е изтървано вече,за съжаление
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е причинителите на катастрофи да си плащат за това със солидни парични глоби достигащи и милион ако трябва плюс затвор и доживотно без право да шофира.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Автомобилът, който е ударил отзад бялата кола (дачия май) е Ауди А6 или А8 2017 някъде. Жалко, че не мога да поствам снимки тук. Предницата му е ударена. Сами си правете изводите като виждате и другата кола на снимката горе.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошо че има пострадали... доста неприятно
5
0
 
16
 
! Отговори
- преди 5 години
Като гледам Дъстъра с тези поражения , скоростта ще трябва да е била сериозна.
4
3
 
10
 
! Отговори
Spectre преди 5 години
До Бирено мечеИ те като тебе не могат да разберат каква е дистанцията до предната кола, докато шофират. Няма да карат с рулетка в джоба, я!
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като караш в най-лява лента с 80 км там, колкото е ограничението и все ще се намери някой, на който да му пречиш и да светка да му дадеш път. Иначе и с 80 км може да стане инцидент, но вероятността за тежко ранени силно намалява. И едни такива изпълнения с кръшакния през трите ленти и пак обратно, а бе.. лошо е да си участник в движението когато някой не осъзнава риска за своя живот и този на другите
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вещица джудже крак подлага не само на мъже.На чужд гръб живее, майка си баща си е готова да продаде. П. С. Изхвърлили ***.
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерете джуджето и му сменете главето. Wuana Prise.The end film.