Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг

Младата дама е дъщеря на полицейски шеф от Дряново
Обновена: 4 юни 2018 07:44 | 4 юни 2018 07:40,
202
Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг
Простреляната в главата Симона. Снимка: Facebook

Трети ден простреляната в главата, при кървавата вендета в Слънчев бряг, млада жена се бори за живота си.

22-годишната Симона Тодорова е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Вчера ѝ бе извършена спешна операция и към момента е настанена в отделението по реанимация.

Красавицата едва оцеля при убийството на хазартния бос Коста Николов, известен още като Миджурина. Мъжът паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел "Бахами" в комплекса. Той шофирал сам, а на седалката до него била Симона, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка отскоро.

Още по темата

Преди това обаче фаталната млада дама изживяла страстен роман със стрелеца Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди това, а от май месец любовният триъгълник с предприемача станал факт.

Симона преживяла страстна любов с 37-годишния мъж, с когото се скарала и го заменила с бизнесмена. Затова Михаил Станчев се превърнал в екзекутор на съперника си и ранил тежко красавицата, коментират разследващи пред "Труд".

Симона е от Дряново. Баща й е шеф на полицията в родния й град и се казва Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и започнала да работи в едно от казината на Миджурина.

По-младият Михаил Станчев обаче хлътнал до уши по нея, а когато го изоставила направо откачил, разказват техни колеги.

Станчев е извършил убийството със законно притежаван "Макаров". Той бил задържан от полицаите, след като се опитал да напусне страната през ГКПП "Лесово" с лек автомобил "Опел".

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър.

"Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост за пострадалите, в непосредствена близост, без предупреждение. Извършителят е работил в Слънчев бряг, притежава законно оръжие, давано му във връзка с негова работа - първо като управител и като лице, което работи с парични средства в различни фирми", коментира главсекът на МВР Младен Маринов.

Според разследващите няма съмнение, че мотивът за жестокото убийство е личен, любовен.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев сподели, че предстои на задържания Михаил Станков да бъде повдигнато обвинение за квалифицирано убийство и опит за убийство, за което се предвиждат от 15 до 20 г затвор, до животен затвор или доживот без право на замяна.

Полицията все още издирва свидетели на екзекуцията и хора, които могат да дадат сведения за връзката и взаимоотношенията между стрелеца, жертвата и простреляната Симона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовен триъгълник съставен от тъпоъгълници!
119
1
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Това нещастно създание дано остане живо и с акъла си. Помагай господи!
118
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не занимаваите хората с подобни б.клуци жукеси
117
1
 
11
 
! Отговори
Не мога повече преди 5 години
"Той шофирал сам"
116
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Киро Кюмюряима, дъщеря си не е можал да опази, цело село ли ще успее ?
115
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно боса не си е плащал вноската и са го думнали.Ревност друг път.Обаче тая на какво прилича, вчера дето имаше статия с джуки с 200 кубика силикон спокойно може да я включат
114
13
 
7
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
това какъв е баща и, какво значение има, не е малолетна?!
113
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ква красавица.. най обикновен кифльок,който си пада по дърти чичаци с пари.. и стига до логичен завършек..
112
6
 
42
 
! Отговори
бивш студент преди 5 години
до 127По-зрелите са по-привлекателни? Ами тогава защо не се хванат с някое дядо от някое село да садят пипер и домати ами случайно си хващат богати чичковци? Привлекателни са им парите,а не визията или държанието. Ето и личен пример -аз съм на 32 години и с всяка изминала година ставам по-привлекателен за жените. Преди години имах време да ходя на фитнес и имах прекрасно тяло, но трудно си намирах половинка, а сега имам огромен корем, но пък карам хубава кола и живея в прекрасен мезонет в София
111
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно си пада по лоши батковци.
110
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
""Дано се оправи все пак, но почти не вярвам да е пълноценен човек оттук нататък"- а тя до тук пълноценен човек ли е била?"Поне физически. Донякъде.
109
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 127 Мда, прави ги по привлекателни за куршумите!
108
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-зрели са по-възрастните мъже, това ги прави по-привлекателни.
107
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22 годишна курвааа с 54 годишен чичко паричко. Няма да стреляш лиии!
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ефрде
105
4
 
11
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Дано се оправи все пак, но почти не вярвам да е пълноценен човек оттук нататък"- а тя до тук пълноценен човек ли е била?
104
4
 
61
 
! Отговори
хъ преди 5 години
Дъщеря на полицейски шеф е любовница на хазартен бос.Повече няма да чета и се въздържам от коментари.
103
4
 
43
 
! Отговори
бивш студент преди 5 години
Жалко за момичето, жалко за момчето, жалко за убития, жалко за семействата им... Чудя се какви родители са възпитали това красиво момиче? На 22 години и с корекции по устните... На 22 години, а се е захванала първо с един 37 годишен гард откачалка (ако беше в ред нямаше да убие жената, която уж е обичал и дядото) и второ с 55 годишно дядо. Жалко, че толкова гоним парите, че забравяме за истински стойностните неща.Не разбирам какво харесват 22 годишните момиченца в хора, които могат да са им бащи
102
3
 
45
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 5 години
Въй, уплаших се от таз "красота". Сърцето ми прескочи. Силиконови джуки, хитър и пресметлив поглед, студена усмивка. Ужасссс ! Това нещо като се размножи - детето му ще бъде чалгаро-аинщайн, свиден герой български.
101
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случката е показателна за всяка жалка златотърсачка, която си мисли, че е гепцала портфейла. Използват ги като платени държанки за известно време, после шут и на улицата. И това за по-късметлийките /тип фолкаджийки, които прехвръкват от цвят на цвят/. По малко късметлийките свършват като тази. Дано се оправи все пак, но почти не вярвам да е пълноценен човек оттук нататък.