Русия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия

"Сборная" вече е лидер в група "А" с 3 точки
Обновена: 14 юни 2018 21:40 | 14 юни 2018 20:45, Анисия Иванова
94
Русия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия

Русия опроверга всички свои критици и започна победоносно участието си на домакинския Мондиал, след като постигна успех с 5:0 над Саудитска Арабия на "Лужники" в Москва, в откриващия мач на големия форум.

Този мач бе от Група "А" на турнира и с победата си руснаците прекъснаха кошмарната си серия от седем поредни мача без победа в контролите, които бяха част от подготовката на страната за големия форум.

Газински откри за домакините в 12-ата минута, а Черишев удвои аванса на своите в 43-ата минута и предреши всичко в този мач. За класическия резултат бе точен Дзюба в 71-ата минута само секунди след влизането си в игра. В продължението точни бяха Черишев и Головин съответно в 91-ата и 93-ата минути.

Вторият голмайстор за "Сборная" влезе като резерва на мястото на Алан Дзагоев в 23-ата минута, когато последният се контузи неприятно и в крайна сметка не успя да продължи участието си в мача.

След този мач Русия е лидер в групата с 3 точки, а саудитите са последни с 0 точки, а не може да не се отбележи, че соченият за почти сигурен нов играч на Ювентус Александър Головин направи фантастичен двубой днес.

Подробности за срещата четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
5
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
До анонимен 53,Може, как да не може! Риснаците не е радват на климата на Бразилия, Испания, Франция и т.н. , че да може да се играе футбол целогодишно на открити стадиони! Вземи ти играй футбол на -40 градуса по С да те видя!До анонимен 47,То футбола не е национален спорт и в Русия! Виж в хокея и волейбола често са на върха!
49
5
 
4
 
! Отговори
до 55 преди 5 години
В САЩ сокъра е на 4-5 място по популярност, даже може и по-назад, докато в Русия дори президента Путин днес на откриването каза че футбола е най-популярния спорт.
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дървени, дървени били руснаците но не го отнасят от футболни "колоси" като Панама, Тринидад и Тобаго!
47
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчета слезте на земята. Руснаците са адски слаби и това че биха тия камилари с 5:0 нищо не означава, то дори и нашата циркова трупа победи Сауди Арабия съвсем наскоро, като реверанс към тях им изтеглиха най-слабия отбор на световното и им сложиха първия мач срещу тях
46
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците много дървени, може ли да имаш 140 милиона население и да нямаш нито един футболист от световна класа, май няма по некадърна раса от тия
45
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи "За Русия съм на всички фронтове", винаги ли ще го обръщате на политика. И аз се изкефих че Русия победи днес с 5:0, но защото са домакини на първенството и им е първи мач. По същия начин щях да се изкефя и ако САЩ бяха били Сауди Арабия с 5:0 ако първенството беше в Америка.
44
6
 
22
 
! Отговори
ЗА РУСИЯ СЪМ преди 5 години
АЗ СЪМ СИ ЗА РУСНАЦИТЕ МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ СПЕЧЕЛИХА С 5 НА 0 НЕ ОЧАКВАХ ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ БРАВО НА РУСИЯ ВИНАГИ СЪМ БИЛА ЗА РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ИСКАМ РУСИЯ ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ
43
3
 
23
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Путин е личност а не диктатор. В България обаче харесват безличните - пожарникари, бивши военни, сел ски девойки - министърки и други невидимн калинки защото американците им казали че така ги харесвали българите "на Запад". Честита победа на Русия!!!
42
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита победа. Откриването ми хареса, по западен модел с Роби Уилямс, но това не променя факта, че Путин е диктатор. Това първенство ще е голяма скука щом България, Италия и Холандия няма да са там. А колкото до САЩ, футбола не им е национален спорт, но ако беше щяха да са номер едно както на баскетбол или американски футбол.
41
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе къде са футболните богове САЩ
40
8
 
15
 
! Отговори
Браво Русия! преди 5 години
Русия опроверга всички свои критици и започна победоносно участието си на домакинския Мондиал, след като постигна успех с 5:0 над Саудитска Арабия на "Лужники" в Москва, в откриващия мач на големия форум!!!!!!!
39
18
 
8
 
! Отговори
Рангелчо преди 5 години
Русия ще спечели световното когато Путин отиде в Мавзолея при ИЛИЧ.
38
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова слаба сборная никога не е била .Руснаците воюват на терена ,но кат срещнат един техни4ен отбор и ще станат за смях .
37
25
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
На тия държавата им се разпада, народът им обедня, светът ги изолира, а те гледат да залъжат хората, че още малко време да изкарат, с победа на футбол!
36
24
 
12
 
! Отговори
niki преди 5 години
Само не разбрах тоя мач Русия - Саудитска Арабия ли беше или ЦСКА - Берое???Толкова бездарен футбол и в А група го няма!
35
6
 
18
 
! Отговори
РУС преди 5 години
Само така, долу ислямистите!
34
3
 
11
 
! Отговори
do 18 преди 5 години
Да ве, как ще сме слаби. От 21 години не сме допускали да ни вкарат гол на световно!
33
24
 
7
 
! Отговори
жалки руснаци преди 5 години
по-жалки хора няма на Земята! На какво се радват тези-уж " велика сила" а в групите попадна с Египет, Саудитска Арабия и о, Боже- Уругвай!
32
27
 
8
 
! Отговори
Комюнике 2050г. преди 5 години
И четиримата русофили в България ще празнуват днес историческата футболна победа на Московското Княжество над Лихтенщайн!На празникът ще има дори фъстъци, въпреки трудностите с дъвченето и пируването ще продължи чак до 21 часа въпреки настояването на лекарите за повече почивка на тази възраст.Ура, московски герои!
31
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин беше подкупил саудитците, обещал им е С400 като на турците.