Убийството в Благоевград - от упор! Убитата – собственик на заведение!

Издирва се 40-годишен мъж, близък до семейството на жертвата
27 юли 2018 08:40,
88
Убийството в Благоевград - от упор! Убитата – собственик на заведение!
Снимка: архив Булфото

Убитата тази нощ в Благовград жена е била управител на заведение в града. Тя е била нападната с огнестрелно оръжие. Според прокуратурта извършителят е познавал жертвата си, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред bTV.

Жената се прибирала от работа около 1.00 часа през нощта. Тя е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила, разказват хора от блока пред "Нова тв".

Още по темата

Хората обясниха, че не са чули изстрели. Открити са стъкла от бутилки. Те смятат, че убиецът е мъж с криминално досие, който доскоро живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче той пребил момичето и оттогава полицията го издирва. Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията.

"Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма", добави тя.

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели, ѝ нанесъл телесни наранявания.

"Доколко и дали има връзка между снощното убийство и това престъпление, за което вече се води разследване и днес е трябвало да бъде разпитана пред съдия жертвата от тази нощ, тепърва предстои да изясним", каза още Арнаудова.

Част от квартала в района на убийството е отцепен от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на Тодор Живков ставаха много повече убийства от днес при ЕС и демокрацията, но вестниците тогава не пишеха за това защото тогава нямаше свобда.
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ е по-безопасно да си войник отколото ученик.
45
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората бяха свободни да се разхождат където си искат без да ги е страх че ще ги нападнат и ще ги убият, бяха свободни сами да си избират професията и да се развиват според наклонностите които са им дадени от природата, а не от пазара на труда, бяха свободни да не се притесняват, че частен съдия изпълнител ще ги изхвърли на улицата защото не са платили тока, но нямаха свободата на си купуват тоалетна хартия и банан и да бегат на запад.
44
18
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 5 години
Преди 89 се крадеше здраво, престъпност имаше в много по-големи размери от днес, но разликата е че всички живеехме в една розова илюзия, която ни представяха великите червени вождове, а такива полирани мозъци им вярваха и продължават да им вярват. Не е нямало престъпност, защото цензурата не позволяваше да се изкарат кирливите ризи на червените , а милиционерите бяха много, но се занимаваха с крепенето на режима.
43
12
 
18
 
! Отговори
Свободата преди 5 години
Е, сега при деморкацията българите са свободни да слугуват на запад, да са първи по смъртност в света, да са бедни като африкацни, да работят като животни за мизерно заплащане, свободни са да се тресат от страх и стрес, че ще ги уволнят и ще останат на илицата и да развиват тежки психически и онкологични заполявания, изобщи Свободата е голям дар на демокрацията.
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38При ПСЕВДОдемокрацията никак не си живеем добре!Разбира се, хибридните *** веднага знаят причината за това - ЕС, НАТО и демокрацията...
41
6
 
12
 
! Отговори
da 42 преди 5 години
Да, 342, прав си, нямаше пре тошово време дори елементарни работи като банани и тоал. хартия и не можехме да бегаме на запад! Но Най - важното - нямахме СВОБОДА! Ама на теб тя не ти е важна, робе руски! твоите ценности са тоалетната хартия и кеенефа!
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джурналистите от днес.бг да се ограмотят най-после - между управител и собственик, разликата е колосална!
39
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умишлени убийства на 100 000 души:България: 2Испания: 1САЩ: 5Русия: 11Турция: 4При ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ не знам от какво се оплаквате, ние сме с 1.8 на 100 000 вярно че сме на 4 то място в ЕС по убийства но пък в сравнение с другите сме БЕЛИЯ СВЯТ
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПO ВСИКИ МЕДИИ - ДЪЖД ОТ ИНЦИДЕБНТИ! ПРИКЛЮЧВА ПОЛИТ. СЕЗОН И ПОРЪЧКИТЕ... НЯМА НЮЗ, ТР ДА СЕ ПИШЕ НЕЩО ПФУУ
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да чакаме ли пак министър Валентин Радев да извади смешните си, измислени графики, че няма престъпност у нас?! За денонощие само това убийство и още опит за убийство от онзи иранец! А кой знае колко кражби и други престъпления са се случили във всеки един град и село в страната, които не се съобщават....
36
1
 
6
 
! Отговори
7+ преди 5 години
Защото Родният ни съдни пази!
35
1
 
30
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
В България, ако имаш проблем с някой закоравял престъпник или мутрафон, или пък си жертва на домашно насилие, по-добре вземай нещата в свои ръце...бягай с двеста или ако си по-ербап пречукай пръв наглеца...иначе полицията е статистическо бюро за регистриране на жалби...един вид съвременния "арменски поп"! Ако си нормален човек със съвест и нещо някой те натопи в полицията, тя веднага ще те намери, но на престъпниците кафенце им правят, от затвора ги пускат "да си бачкат часно"....
34
3
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
заглавието - с тирета удивителенключовата дума - най отпредработата - читалищна
33
2
 
14
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
Със сигурност не са били "близки приятели". Думата "приятел" има друго значение. Били са любаци.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всеки ден има такива новини..всеки ден
31
2
 
15
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Бойко Мутрата бори конкуренцията.
30
22
 
16
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Доклад на Народната милиция от 1989 година, според който за един месец са регистрирани 20 умишлени убийства, 9 опита за убийства, 10 изнасилвания, 11 грабежа, 57 кражби на обществено имущество, 300 кражби на лично имущество, 9 самоубийства и 1 блудство. През 80-те години са се случвали по 250 убийства на година, което е два пъти повече от сега...Само за сравнение сега стават средно по 127 убийства на година или 2 пъти по малко от времето на СОЦА
29
0
 
28
 
! Отговори
николай преди 5 години
По-добре стой гладен, отколкото да ядеш каквото ти попадне. По-добре остани сам, отколкото да се събираш с който ти попадне.
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия с парите масово са мутри и затова има такива случай като дншния ако си намерят някой безработен но нормален ще си живеят