Заклещен между две колони... Спасение по чудо на виадукта в Генуа

Бившият вратар на "Каляри" е извадил късмет в трагедията
16 авг 2018 09:00,
13

Давиде Капело, бившият вратар на футболния отбор "Каляри", се е спасил като по чудо от трагедията на моста "Моранди" в Генуа.

Колата му пада от 30 метра, но се заклещва между две колони и по чудо не се смачква.

Още по темата

"Спомням си как пътят започна да рухва. Чух невероятен шум и пропаднах, имах невероятен късмет колата ми да кацне върху колоните", разказва Давид.

Обадил се на пожарникарите, те дошли да го спасят. Успял да се обади и на семейството си и да ги увери, че е жив, разказва историята му Bulgaria ON AIR.

Освен Давиде оцеляла по чудо е и Валентина Галбузера. Тя разказва, че мостът пада пред нея. Спасява се само за секунди. Усеща, че мостът започва да трепери и се връща. След това оставя колата и побягва.

Спасителните екипи продължават да издирват оцелели сред отломките от рухналия мост. Драматични кадри показват как пожарникари спасяват човек, хванат в капан сред останките на колата му, която виси във въздуха.

Властите предупреждават, че работата става все по-трудна, тъй като вече трябва да се изместват все по-големи парчета бетон.

Междувременно спасителните екипи продължават да се надпреварват с времето, за да открият оцелели под руините на виадукта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
33
 
! Отговори
Do 10 преди 5 години
До АнонименАйде, стига сте ни занимавали още с правешкия селянин, бе.То, защото още тъгувате по него, затова продължавате да си избирате мутри и дърти комунисти.
10
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би фирмите на ГЕРБ да са ремонтирали този мост в Италия през 2016 година?
9
12
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре,че виадуктите бяха построени при бай Тошо.Витиня е завършен през 1985г-33г без ремонт.Ако беше го строил бай Бошо,чиито ремонти издържат 2 г и после се прави ремонт на ремонта-не ми се мисли...
8
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПостроЙх,браво на тебе.Под строй при бай Ставри.
7
12
 
51
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Стигате с то Бойко.....а по времето на бай Тошо а и след това и строителни войски...масово се отбиваха камиони и се построиха къщи като резиденций на сума ти военни и техни шефове и партийни другари! И се построй магистрала дълга цели 150 км от София до Пловдив....смешно!
6
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това ни очаква и по Бойковите некачествени магистрали след няколко години. Ако мислите, че Бойко е по-добър архитект от италианците и строителите му работят по-качествено, помислете отново.
5
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-голямата строителна фирма в България е на бившият главен комунист на столицата. Следващите по големина са също на подобни нему хора.
4
0
 
46
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
А сега на последователите на майка Тереза ли?
3
1
 
64
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До 2)От 90те до сега строителните фирми в БГ са на кого? Да, познахте, също на мафията, качеството на тунели, виадукти и т.н. виждаме и тепърва ще виждаме..
2
0
 
55
 
! Отговори
Факт преди 5 години
През 60-те и 70-те строителните фирми в Италия са изключително на мафията.
1
0
 
74
 
! Отговори
ХаХа преди 5 години
"Тя разказва, че мостът пада пред нея. Спасява се само за секунди. Усеща, че мостът започва да трепери и се връща. След това оставя колата и побягва." Е извинявайте, драги журналисти, но нище не се разбра от тези "изречения".