Шофьор помете велосипедистка на входа на парк. Тръгна си!

Погледал пострадалата, казал й, че много бърза и отпрашил
76
Шофьор помете велосипедистка на входа на парк. Тръгна си!
Снимка: Булфото, архив

Велосипедистка беше блъсната от кола на входа на Борисовата градина, а шофьорът си е тръгнал след инцидента, защото много бързал.

"Автомобилът излизаше от паркинг и се опитваше да се включи в движението. Шофьорът говореше по телефона. Една кола му направи път, за да се включи и той го направи, без дори да погледне и ме удари", разказа велосипедистката Яна Меламед пред Нова тв.

Според нея е имала късмет, защото колата не се е движела с висока скорост.

"След като ме удари, слезе да ме вдигне. Попита ме дали съм добре и дали да викнем линейка. След това ми каза, че щом съм добре, ще тръгва, защото много бърза. И наистина си тръгна, което беше безумно", каза още колоездачката.

Тя не е подала жалба в полицията, защото заради шока не е успяла да види номера на колата.

Яна Меламед допълни още, че е забелязала как, за разлика от другите страни, в България няма видимост за шофьорите заради твърде многото паркирали коли и безбройните дупки по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
18
 
! Отговори
от пътя преди 5 години
КоУеги ! Не изоставяйте ударени велосипедистки ! Иначе след това ще търсите такива жени :-)
36
13
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
лоши лошиииии са пътищата, нали другари!
35
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
явно е искала нещо покана за кафенце, вечеря... ако е говорил по айфон и е карал лъскаво возило... как да гледаш номера на колата, като до теб левент с айфон и кожен салон... боли те за ноемра и като не е проявил интерес към госпожицата - ревввв
34
1
 
46
 
! Отговори
Чичо Иван преди 5 години
Г-жа Камелия Цветанова, Авторът на тази статия - разбирам, че търсите максимално интерес към статията, но така озаклавена тя предава невярна информация. "Помете" е силно изказване - аз лично го тълкувам като смърт или много тежък инцидент, а не като в случая с реалната ситуация. Предавате негативна емоция към такива новини и после се чудите защо народът е такъв - еми то се натрупва с времето...
33
3
 
20
 
! Отговори
Меламед преди 5 години
Името казва ВСИЧКО.
32
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората от типа на тая Меламед - разни псевдо артисти с левичарски мулти-култи разбирания, винаги гледат да направят мpъcно на всеки, който не е като тях. В този смисъл, нормалните хора, трябва да избягват всякакви контакти с такива, защото тези хора винаги носят купища проблеми със себе си.
31
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно много добре е забелязала какво се случва, след като е видяла че шофьора говори по телефона, опитва се да се включи в движението и не я вижда. Излиза че нарочно се е набутала пред него за да я блъсне. А тя не споменава дали се е движила според правилника за движение - в дясната част на платното, без да пречи на другите участници в движението.
30
5
 
26
 
! Отговори
кристиано роналдо преди 5 години
Тая велосипедистка можеше да се потъркаля малко на земята.За дузпа.Сигурно щеше да изкара някой лев.
29
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално - в Тикволандия е така от доста време.Никой за нищо не му дреме, защото знае че и никой за нищо не отговаря.Най-фрапиращ пример е този с министър Московски.И Съдът и Прокуратурата са на ГЕРБ и се командват от Един човек. Ако си близък с него, това автоматично те постаяв над Закона.
28
2
 
41
 
! Отговори
Идемотселоммвм преди 5 години
Слиза шоферо и пита добре ли си требе ли ти линейкаджия, она вика не сакам линейка добре съм оди си и шоферо бегал и тая се разлютила. Она е очаквала да стане като американските филми-като види че е добре да я покани на вечеря, да се оженят и да разказват на внуците тази история. Требвало поне една *** да й удари та да се кротне момата.
27
0
 
20
 
! Отговори
do 28 преди 5 години
Да велосипедисти нямат право да карат на пешеходни пътеки, само да бутат колелото.Не познавам мястото, но ако тя е излязла от парка и минала по пътеката качена на колелото и тоя я е ударил, нищо чудно защо няма извикана полиция. Ако имаше огъната ламарина или фар по колата, щеше да се наложи и тях да плати.
26
3
 
21
 
! Отговори
Пешеходец до 13 jj: преди 5 години
Е, след като много добре знаеш, че карането на велосипед е като руска ролетка ТОГАВА ЗАЩО КАРАШ?!? Руска ролетка предполагам НИКОГА НЕ СИ ИГРАЛ! Вие велосипедистите СТАНАХТЕ НАГЛИ, КАТО МОТОРИСТИТЕ! НЕ СПАЗВАНЕ НИКАКВИ ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, НЕ ВНИМАВАТЕ ИЗОБЩО, САМИТЕ ВИЕ НЕ СЕ ПАЗИТЕ, обаче другите трябва да ви пазят! От къде накъде?!?
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нарушители има и от двете страни. Гледах репортажа, а на заден план дадоха няколко пъти как на една пешеходна пътека велосипедистите най-спокойно си минаваха без да слизат и да бутат колелата, доколкото знам правилника ги задължава, но те някак си го забравят.
24
12
 
6
 
! Отговори
Невинен преди 5 години
Въртигеврекът е невинен, от къде може да предположи, че от парка може да има движение на пешеходци/велосипедисти. Иначе да, като стане ПТП, ако бързаш може да си тръгнеш...
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми трябваше човека поне брак да и предложи, така и така е слязъл да я види...
22
0
 
18
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Така е, за велосипедистите важи ЗДвП, това не отменя твърдението, че велосипедистът "не прави път на автомобил". Ако си карал из София, на ден поне 20 пъти те принуждават да правиш път - коли от път без предимство, пресичат велоалеи и въобще не гледат в двете посоки... или погледите се срещат и ти препречва пътя и почва да гледа зад тебе дали да се включи в движението. Иначе - да, постоянно гледам и велосипедисти да минават на червено, напрЕко...
21
2
 
20
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
То в БГ още немаме култура да караме автомобили, какво остава за колелетата... Иначе човека е слезнал помогнал й е и я попитал дали иска линейка. Тя казва не, той какво друго да направи, айде могъл е да попита: мога ли да направя нещо за Вас, примерно че да е ясно че патттката неще и друго :D
20
2
 
36
 
! Отговори
мрън мрън преди 5 години
Е нали те е питал дали си добре и дали да викне линейка бе, веломаниячко.. казала си му казала да не вика и той си е тръгнал. Какво да прави? Да седи и да ти правя сянка? Това да си от обществото на велосипедистите си е направо диагноза..
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да сега като писаха долу, че тая е правила обиколки и тръби навсякаде, става ясен случая:На нея не и трябва справедливост, тогава щеше са се обърне към КАТ. На нея и трябва внимание, затова и тръби навсякъде за случката, въпреки че никой няма как да й помогне и реална файда няма от целия тоя шум. Освен че отново се чу името й.
18
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе тая какво иска, човека е я е вдигнал, помогнал й е, след която я е питал дали е добре и дали да викне линейка. След като тя е отказала си е тръгнал. Какво повече да направи шофьора. Тея с колелетата много нагли са станали.