През почивните дни: КАТ дебне, отне близо 200 книжки

Полицейските екипи са проверили над 18 000 автомобили
25 сеп 2018 17:30,
24
През почивните дни: КАТ дебне, отне близо 200 книжки
Снимка: Архив, Булфото

Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол по пътищата на страната.

В последния работен ден на миналата седмица и трите почивни дни полицейските екипи са проверили 18129 моторни превозни средства и 23965 души, съобщиха от МВР.

Издадени са 6160 фиша, 2631 акта за установени административни нарушения, констатирани са 8581 случая на превишена скорост и са издадени 397 заповеди за принудителни административни мерки.

Отнети са 194 свидетелства за управление на МПС заради неплатени задължения по ЗДвП. По време на осъществените проверки на място на гражданите са връчени общо 956 електронни фиша.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немогат да ме хванат в нарушение специално за скороста. Заради сина ми съм ограничил скороста на маздата до 90 км. И с два крака да натиска газта толкова ще вдигне. Ако реши да се прави на майстор и да премахне електронният ограничител ще ходи пеша докато му падне шапката. Без тази платка всички системи отказват а двигателя няма да запали ако ще да извика инжинерите от мазда.
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"по магистралата само ви правим дискотека къси - дълги и като котенца бягате от магистралния тигър, асфалтовия къртач, магнита за женските сърца и светкавичния ускорител БМВ - баварец!"Гиче, миличка, вие сте ми любимите. А ми светне някой, а усеща това осем бутално брембо и 376мм дискове как коват за асфалта, подкрепени от 19-ки 255/30 любезно създадени от Мичелин за любители на спирането като мен. Дано скоро да се засечем, да усетиш и ти удоволствието! :)))
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТ не дебне, ами си върши работата, която по принцип трябва да върши. Въпроса е защо не я върши всеки ден?
17
0
 
16
 
! Отговори
Trump преди 5 години
До Гичо шофераМаду4рко, един като теб тия дни плака, след като пусна дискотеката къси-дълги и аз набих спирачките на дъртия ЗиЛ, дето си връткам с него. Дискотечната бегачка залепна като магнит за задния мост на ЗиЛа, а мотора му падна на земята. А той като излезе от колата, плачейки възкликна, че баща му ще го пребие. После като дойдоха от КАТ пък как му се смяха, не истина. Така го описаха, че само акта за раждане му остана.
16
0
 
13
 
! Отговори
Киро с Краз преди 5 години
До Гичо ШофераСамо ми ела пред Краз-а. Баварката ти на ховърборд ще стане.
15
1
 
9
 
! Отговори
дедо божко преди 5 години
да много яко забравих да платя гражданската 1 седмица и м ивзеха книжката талона и талона на колата само дето не ми свалиха тениската от гърба и обувките...
14
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай Андрешковците, само така ще се научат да спазват елементарни правила.
13
2
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
КАТ любилейна бухалка на ББ. Фишове и актове за щяло и не щяло и после си събираме джобни парили. Големите пари естествено от големите краочи на фондове.
12
0
 
12
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До Гичо ШофераНавивай яку километражу, че эимата иде!А с нея иде и почивката на летните коли, баварците.
11
7
 
9
 
! Отговори
КомАТ преди 5 години
Изхарчиха парите по празниците, а заплатата е далече. Дайте да дарим по 20лв. (при над 100км/ч може и 50лв.) на горката родна полиция.
10
0
 
9
 
! Отговори
пътен терминатор преди 5 години
Тоз отзад брадатия офицер с навитите ръкави трябва да е КАТ-звезда постоянно ни го изтипосват ,ако ме спре от страх не книжката ,ами и панталоните си ще му дам !
9
4
 
5
 
! Отговори
??? преди 5 години
8581 случая на превишена скорост установили КАТ от общо един милиард и сто милиона превишавания на скоростта през тези четири дни. Това за хвалба ли е!?
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нас, да караш без книжка е по безболезнено отколкото със! Абсурдистан.
7
8
 
2
 
! Отговори
въпрос? преди 5 години
За къв *** ни е т.н. книжка? Да си направят грамада с тях.
6
30
 
7
 
! Отговори
Гичо Шофера преди 5 години
Неможечи сте, паркетни шофьорчета с примерно законно поведение, по магистралата само ви правим дискотека къси - дълги и като котенца бягате от магистралния тигър, асфалтовия къртач, магнита за женските сърца и светкавичния ускорител БМВ - баварец! Газим, сторете път, че милост и прошка нямам към никого и нищо! Лявата лента е моя, ако стоите пред мен, имате голям проблем, защото Царят на Пътя ви застига като бясна хала!
5
13
 
17
 
! Отговори
Шофьор без нарушения преди 5 години
Дебнат като мишоци в храсталаците тия вуйчовци с фуражки. В Германия виждаш полицая от 1 км, в Америка от 2 км. Седят на видно място, точно тогава има проверката превантивен ефект. Нашите те дебнат из храстите, изскачат изведнъж и ти бият палка: "А сега, хванах ли те!" Веднъж едно запттие така разко изкочи, щях да го блъсна.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко сте хванали без книжка? Тая графа нещо май тактично е пропусната
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гичо ШофераЕ той и оня....т от Варна беше на твоето мнение, също като тебе е фен на БМВ (марката на пишман-шофьорите и комплексарите) и пред съдът се сополивеше че не искал да убие никой но не спрял щото го било страх
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гичо ШофераТова може да го каже само собственик на БМВ. Да не забравиш да постнеш снимка от оня свят като се присъединиш към фен-групата на донорите
1
25
 
7
 
! Отговори
Гичо Шофера преди 5 години
Книжка кола не кара!НЕ съм го теглил тоя кредит, за да ходя пеша! Газ на БМВ баварката и да припалим гумите, пиченцата ще бъдат наши!