Трагедията продължава: Простреляното снощи бебе е починало

То бе открито с баща си, издирван за убийството на майката
Обновена: 30 окт 2018 11:25 | 30 окт 2018 07:22, Александър Попов
120

Снимка: Булфото

Едногодишното момиченце, което беше застреляно от баща си, е починало тази нощ. Двамата бяха намерени простреляни на бензиностанция край София. Момиченцето и 26-годишният му баща бяха настанени в "Пирогов".

Детето е било в много тежко състояние, несъвместимо с живота и е починало, съобщиха за Bulgaria ON AIR от спешния център.

Мъжът, който е опитал да се самопростреля, е без непосредствена опасност за живота. Пред болницата има засилено полицейско присъствие.

По-рано стрелецът, който е работил като охранител и е имал законен пистолет, беше обявен за издирване след като в кв. "Надежда" беше открита убита 23-годишната майка на детето.

Мъжът е убил жената, от която има дете, след това се е качил на колата си с него и е потеглил. Издирваният баща е прострелял детето си със същия пистолет, с който уби и майка му, а след това е направил опит за самоубийство.

Още по темата
Информацията от късно снощи гласи, че двамата са транспортирани в болница в изключително тежко състояние, с рани - несъвместими с живота.

Dnes.bg припомня, че трагедията започна в квартал "Надежда" с убийството на млада жена. Нейният труп е бил намерен от нейните родители, като сигналът е подаден от родителите й в 18:30 часа вчера. Те дълго време не могли да се свържат с нея и влезли в апартамента с ключар.

Според думите на директора на Столичната полиция Ивайло Иванов двамата са живеели заедно, но наскоро отношенията им приключили. Младият мъж, работил в частна охранителна фирма, притежавал законно оръжие, не е криминално проявен.

Според разследващите най-вероятно зад убийството стои скандал между двамата родители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Ами младо момиче което не е подбрало подходящ и отговорен баща на своето дете. И вместо да може да разчита на него се е случило това нещастие. Интелегентния мъж умее да бъде добър баща и съпруг, а момичето едва ли изневерява грижи се за такова малко дете и то без подкрепа.
88
2
 
1
 
! Отговори
cc преди 5 години
До Анонимен 88Е какво искаш да кажеш - одобряваш това че е гръмнал детето си и бившата си приятелка ли?
87
2
 
10
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Майтап няма, но само негатини новини навсякъде в България. Пенсии, беднотия, мизерия, убийства. Благодарим Ви искрено, г-н Борисов. Хора, правителството ще падне, да разкараме първо Симеонов. Каква европейска държава сме? По дяволите, какво чакаме, да изгонят и всички останали?
86
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 84, 85 АнонименАнонимен тъ.па.к, ако жена ти те тормози психически,ако тя ти хойка и изневерява. и тя ти отнема детето по всякакви начини, забраня ти достъпа до детето, ще видим ти каква песен ще запееш! Ще постъпиш също като този побъркан от гняв и мъка мъж! Най- лошото е, че такива случаи се случват! Българките да бъдат по- добри към мъжете си. Децата не са само на майката, но и на бащата.
85
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 84, 85 АнонименАнонимен тъ.пка, ако жена ти те тормози психически,ако тя ти хойка и изневерява. и тя ти отнема детето по всякакви начини, забраня ти достъпа до детето, ще видим ти каква песен ще запееш! Ще постъпиш също като този побъркан от гняв и мъка мъж! Най- лошото е, че такива случаи се случват! Българките да бъдат по- добри към мъжете си. Децата не са само на майката, но и на бащата.
84
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 84, 85 АнонименНещастник, щом желаеш този мъж да се самоубие, значи и ти не си по -различен от него като действия спрямо другите! Този човек е в шок, има нова възможност да се поправи, но НЕ като се самоубие! ***, пак ще ти кажа, че не одобрявазм това, което той е направил на жена си, за детето не знам , но се надявай ти да нЕ си на неговото място! Надявай се да НЕ ти се случи подобна случка, защото в този случай е пострдяаядало невиновно за този случай дете- и то тяхното!
83
3
 
8
 
! Отговори
До 84, 85 Анонимен преди 5 години
Детето не е ПОЧИНАЛО, а е умряло в болницата вследствие на това, че е било застреляно в дясното око и е било с пръснат череп. Щеше да е починало, ако беше лекувано от тежка двустранна пневмония. Твоят герой дори е нямал мъжеството да се самоубие, а само си е одраскал слепоочието. Но иначе е точен стрелец два трупа.
82
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 82 АнонименНе оправдавам, ***, това, че мъжът е застрелял жената, и че детето му е починало. Не оправдавам и жената, а тя не е невинна. Тя също има вина. За да стигне един мъж да посегне и застреля жена си, значи чашата е преляла. Ако една жена решава да отнеме по някакъв начин и раздели детето от баща му- това не винаги е добре прието от самия баща на това дете. Надявай се, ***, да нямаш такъв случай. Надявай се жена ти да не ти хойка и да не те лишава от детето ти - ще полудееш
81
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 82 АнонименНе оправдавам, ***, това, че мъжът е застрелял жената, и че детето му е починало. Не оправдавам и жената, а тя не е невинна. Тя също има вина. За да стигне един мъж да посегне и застреля жена си, значи чашата е преляла. Ако една жена решава да отнеме по някакъв начин и раздели детето от баща му- товва не винаги е добре прието от самия баща на това дете. Надявай се, ***, да нямаш такъв случай. Надявай се жена ти да не ти хойка и да не те лишава от дете - ще полудееш
80
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжна новина, която се отразява и на българската раждаемост! Българите сме малцинство в собствената ни Родина и земя - България! И това се случва на бели хора и българи! Да почива в мир детето и майката! Дано бащата да оздравее и да намери нова възможност - да създаде семейство, без новата му жена да му причинява болка, психически тормоз и лишаване от грижа и виждане на детето. Българите да си вземат поука от тази случка! Българките да престанат да изневеряват и да скачат от... на...
79
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжна новина, която се отразява и на българската раждаемост! Българите сме малцинство в собственат ани Родина и земя - България! И това се случва на бели хора и българи! Да почива в мир детето и майката! Дано бащата да оздравее и да намери нова възможност - да създаде семейство, без новата му жена да му причинява болка, психически тормоз и лишаване от грижа и виждане на детето. Българите да си вземат поука от тази случка! Българките да престанат да изневеряват и да скачат от ху.й на ху.й!
78
0
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
*** това в европейския съюз ли ве ? Не може да бъде .*** ЕС е като слънцето и водата за България. Сигурно са живели с европейски доходи ;)Ама карай важното е някой да чете приказки за костенурки за 80 000 евра ,ко ти пука за младите .Ромове нали има .Еврофондове за тарикати ,стат ъпове , доживотни хранилки .Еви му маа та на народа .Тая държава само от народ няма нужда .
77
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката е също виновна! Тя е тормозила психически своя мъж, а и НЕ му е давала детето!Когато държавата дава правомощия само на майката над детето, но не и бащата, това влияе лошо на самия баща, защото той в действителност е ОНЕПРАВДАН!Бащата е убил жена си, но не и детето! Детето е починало в болницата!
76
1
 
3
 
! Отговори
Родна реч преди 5 години
Те не са влезли в апартамента с ключар, а с помощта на ключар.
75
1
 
2
 
! Отговори
Родна реч преди 5 години
"Издирваният баща е прострелял детето си със същия пистолет, с който уби и майка му, а след това е направил опит за самоубийство." Хайде да съгласуваме времената! Нека да е "с който е убил"!
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката е също виновна! Тя е тормозила психически своя мъж, а и НЕ му е давали детето!
73
2
 
1
 
! Отговори
Родна реч преди 5 години
Преди "след като в кв. "Надежда" беше открита..." има запетая.
72
1
 
3
 
! Отговори
Родна реч преди 5 години
Мъжът не е опитал да се самопростреля. Самопрострелял се е успешно. Опитал е да се самоубие.
71
1
 
3
 
! Отговори
Родна реч преди 5 години
След "несъвместимо с живота" има запетая, иначе излиза, че състоянието е починало.
70
1
 
2
 
! Отговори
Родна реч преди 5 години
Няма термин "състояние, несъвместимо с живота".