18-годишният, който помете бабите в Карнобат, летял с колата

Нямал опит за волана, взел книжка преди месец
155

Снимка: Булфото

Отрицателна е пробата за наркотични вещества, взета от 18-годишния Алекс Димов, който тази сутрин премаза две възрастни жени на тротоар в Карнобат, "24 часа".
Още по темата

Според осведомени мерцедесът, шофиран от младия ром, изхвръкнал от бабунка на ул."Петър Берон" и се качил на тротоара, където в този момент вървели 70-годишната Ганка Николова и 84-годишната Каля. Най-вероятно младежът е карал с превишена скорост и не е успял да овладее колата. Той нямал никакъв стаж зад волана. Взел книжка преди месец, а семейството му купило мерцедеса съвсем скоро. Автомобилът дори още не бил прехвърлен на новите собственици, разкриха запознати пред наш репортер.

Местни разказаха, че 18-годишният Алекс и друг път летял с черния мерцедес по тесните улички в града. При инцидента тази сутрин, станал около 8 ч., 70-годишната Ганка Николова издъхнала на място, а 84-годишната й съседка е транспортирана в кома в бургаската болница.

Състоянието й е тежко, тя е с множество травми по цялото тяло, казаха за "24 часа" от УМБАЛ Бургас.

От Областната дирекция на МВР отхвърлиха появилата се версия, че 18-годишният младеж може да е участвал в гонка.

Негови роднини от ромската махала пък твърдели, че повреда в двигателя причинила тежкия инцидент.

Местопроизшествието се намира на около километър от Гробищния парк в  Карнобат. Загиналата и тежко ранената жени тръгнали рано сутринта към гробищата, за да почетат мъртвите си роднини. Едната загубила сина си преди 20 г., а другата преди около година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянПодгърбич Нахебян, пак успя да вместиш руснаците. Тази любов необяснима да не би да е лесно обяснима? Да не би са те нахебаввали руснаци до сцепване? Признай си, поне ще разберем!
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Додоа уж живеем в ЕС и имало свобода на словото. Тия трият и с гз си :)
74
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наскоро един друг с мерцедес прегази един човек в кръговото, ама като му напиша името и ме трият
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно има диплома за висше образование за машинен инженер. Това му е помогнало да определи еднозначно, че причината за инцидента е повреда в двигателя.
72
1
 
3
 
! Отговори
свят преди 5 години
на всички кити се надсмиват над случилото се господ само вас чака.преди да се пресмивате с долните си коментари помислете и вашите баби и семейства може да ги сполети същото помисмете преди да пишите.
71
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За първи път му е на детето. Ще поогази още няколко ще се научи да кара
70
2
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Кратунако намериш кой да купува тия двайсет годишни батаци за по пет бона, веднага ти пращам половината бдж с подобни нафтови печки
69
3
 
20
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
повреда с два шамара в гръбначния кош и на баламатума за асанчо. летял с мерцедес за 2000 лева. те руснаците с ракети за милиарди не могат да летят тоя неграмотния лети с паметници на културата. като не умее да кара, да не е слизал от магарето. а сега - у панделата да му коригират сексуалната ориентация
68
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия с мерцедесите не може да са виновни. От хелзинския ще потвърдят.Какво правят на пътя му .две баби. Че и на тротоара. Имат право да не мърдат.Не знаят ли че мерцедеса има мерник и не пропуска.Колкото по голям толкова по точно гази и маже..Пък и по други си е да те сгази Мерцедес,а не някое Рено..
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ubieza v satvora kakto ubieza na jurnaliskata bog da gi prosti
66
1
 
39
 
! Отговори
Стаматя преди 5 години
Много компетентни станаха тия ромове бе. Повра в двигателя... ха-ха-ха :D За да изхвръкне от бабунка трябва да е карал с над 100 км/ч.
65
2
 
19
 
! Отговори
Много кока и бело преди 5 години
Елън Мъск сега ми звъня. Каза да попитам ронба, как е успял да го направи това, защото мисли да прави фирма за летящи коли.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПеткоЗа кредитите съм съгласен, а ако не ходиш на работа, от какво ще преживяваш?От кражби ли?
63
1
 
38
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
така е ,какво допринасят хора дето живеят само за да консумират? Бачкат всеки ден и мечтата им е да си сменят колата ,климатика и новия телевизор със все повече инчове...Банките се радват на такива и колкото повече-толкова повече. Затънали до гроб в суета и его,аз имам повече от комшията защото неговата кола е по-стара и не еправил скоро ремонт за 40 бона. В такава среда на бедуховност все-повече ще има убийства,самоубийства и всичко присъщо на консуматорски гейове!
62
1
 
20
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Един бърз и яростен. Мама и тате му купили 15-20 годишна очиларка и работата му пораснала, поне в махалата, де. Този модел се придава за около 5000 лева.
61
2
 
15
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Лудии,луди хора трябват а не овци дето ходят на работа и взимат кредити.......
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е карал без фарове... Не го е срам да кара без фарове.
59
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този 18 годишен дали е грамотен , че има и книжка? И от къде пари за кола? Хайде.....да си спестим другите въпроси. ОТГОВОРИТЕ СА ЯСНИ ЗА ВСИЧКИ!!!Акъл няма, но вече е успял да се размножи!!!
58
0
 
30
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Този е от нашите - електорат. Най-много 3 години условно. То е много добро дете и не е искало.
57
1
 
37
 
! Отговори
ваню хокинг преди 5 години
Не е виновна пполицията,в нас е вината че дремем и чакаме комфортен и спокоен живот. Нека ромите се наромуват и натанцуват на наша глава.... Дали така щеше да бъде ако при такива инциденти се съберат 20 000 Българи? Пий народе пред компа.....нема страшно