Риба в Мъртво море, червена крава, змия и... идва края на света

Според теолози сме на крачка от Деня на страшния съд
8 ное 2018 21:30, Нели Христова
83
Риба в Мъртво море, червена крава, змия и... идва края на света
Снимка: Pixabay

Краят на света може би е по-близо отколкото си мислим и за него няма да сме отговорни ние, глобалното затопляне или ядрена зима, а идването на Деня на страшния съд. Това притеснение се появи, след като три библейски предзнаменувания се случиха в рамките на няколко месеца.

Раждането на червена юница е символ на обещанието за възстановяването на непорочността на света. За да бъде построен Третия храм в Йерусалим, именно тази червена крава трябва да бъде пренесена в жертва, а издигането му ще даде път на пристигането на новия месия.

Ала според някои теолози, раждането на юницата и започването на строежа на храма водят единствено до Апокалипсиса.

Червената крава се роди на 8-ми септември и е първата от 2000 години насам в Израел. "Щастливото" събитие бе обявено в YouTube канала на Храмовия институт, който от години се занимава с проекта за построяването на Третия храм на върха на планината Мория.

Но текстовете в Библията не свършват с възстановяването на непорочността на света. Според тях, човечеството ще се изправи пред последния Ден на страшния съд и всеки, който е вярвал в Бог и е спазвал неговите закони ще получи привилегията името му да бъде записано в "Книгата на живота". Неправедните ще изгорят в езерото от огън.

Старозаветният пророк Езекил (VI в. пр.н.е.)  пише: "Тогава ми рече: Тая вода изтича откъм източната страна, слиза към полето, и се влива в морето; и когато се излее в морето водата му ще се изцери. И всяко одушевено, с което морето изобилва, ще живее на всичките места дето би отишла тая пълна река; и там ще има твърде голямо множество риба по причина, че тая вода е дошла там и, че водите на морето са се изцерили; понеже дето отиде реката всичко ще живее". 

И това пророчество за края на света се сбъдна. В началото на октомври, риба се появи във водите на Мъртво море, което има соленост от 37%. То е 10 пъти по-солено от океана и практически в него могат да живеят само определени микроорганизми, но не и риба. Ала фотожурналистът Ноам Бедеин доказва на света, че Мъртво море не е никак мъртво. В него се е зародил живот, който обаче едва ли носи радост на свещениците, чиято кръв навярно се е смразила.

Последното доказателство, че живеем в опасни времена, идва на 31 октомври, когато змия съвсем спокойно пропълзява по Стената на плача, хвърляйки в ужас молещите се жени. Няма как и тук вярващите да не направят аналогия с древни еврейски текстове, които твърдят, че влечугото ще е предвестник на Месията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA.SAEDINENIETO PRAVI SILATA.GERB1930 godina.HIMN"SHumi Mariza".AzBukata predi1945 godina ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
59
5
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Да изва по скоро, че нещо ми писна.
58
4
 
0
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Анонимен 67Абсолютно! Проблема е, че вече 80% са такива. И се размножават усилено :(
57
5
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Няма нужда Светът да свършва,а само Богоизбраните!Всъщност точно те са причината Светът да е в опасност.Няма да ни липсват!
56
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 66 Галин правси Прилича на токвичка направо си е тиквочок а русия няма бъдеще
55
4
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Толкова несправедливости сме създали на тази земя, че Господ няма да ни прости! Богатите около 5% от човечеството непрекъснато богатеят, а останалите 95%, живеят в мизерия, болести и отчаяние! Нека Страшният съд да раздаде справедливост! Жалко е за младите, добрите и милосърдните!
54
5
 
20
 
! Отговори
11 преди 5 години
Теглете кредити като за последно :D
53
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само *** би се хванал на такива глупости.
52
5
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До Галин*Той вече е тук и край него са се нароили много малки тиквички ,като онези, декоративните ,които продават за традиционния български празник хелуин
51
11
 
30
 
! Отговори
Галин преди 5 години
Забравили сте да споменете още едно от пророчествата, че ще се появи човек с тиквена глава!!! Това ще предвещава смърт на народа в който се е появил!!Вече съм вярващ! :D
50
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
повече санкции срещу Русия. Още!
49
10
 
23
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Когато науката бива пренебрегване,то нейно място започва да избуява религията.Дали ще са разни крави или змии две глави,важното е на народите да се набива в главите,да са смирени и да не търсят развитие,да са доволни от мизерното съществуване.У нас това отдавна е започнало.Ако е суша вместо да се възстановят окрадените и разбити от Харизанов"напоителни системи",ще се правят литийни шествия или народния обичай "Пеперуда",да се смее ли човек или да плаче.То примери безброй=
48
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф няма ли кой да ни отърве от тези религиозни простотии най-после...
47
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако кравата не е на червени петолъчки (пентаграми) е фалшива по личба . Най много да е роднина на Нинова
46
3
 
13
 
! Отговори
Кравата Milka преди 5 години
А бели петна има ли червената крава? Защото ако няма, значи е ментажна. За представителите на широко разпространената тук порода кафяво софийско *** пояснявам отново, краят настъпва когато видите отблизо голям червен надпис "Месокомбинат".
45
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви трябва нито Библия нито пророчества за да знаете че Апокалипсис в един или друг вид ще има.Трябват ви малко по-задълбочени познания по математика и толкова.КОГА?Едва ли някой знае с достатъчна определеност.ДАЛИ?100% сигурно.Всичко останало са празни приказки.П.П. Който ражда деца, ражда мъченици.
44
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко това са невероятни новини и аз няма да мога да спя след тази информация. Но в края на краищата Моисей, Ицо и Мохамед да му мислят...няма аз да им върша работата, аматьори!!!
43
2
 
4
 
! Отговори
Фюрера преди 5 години
До ЦиникГледай си инструментите в завода и освободи сайта от присъствието си!Тук се иска просветеност,а тя не се придобива с раздаване на инструменти 40 часа седмично,пиене на бира в останалото време и писане на глупости тук.
42
2
 
2
 
! Отговори
Езекил преди 5 години
Друг голям воден басейн там няма тъйче на 99.99% е едно и също .В текстовете имаме един ориентир От град Ерихон до Содом са Два дни път с камили буквално ( а Ерихон е много стар има го още от преди Содомово време )и запазен до днес в прочем
41
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Галилейско море и Мъртво море едно и също ли е? Защото онзи бродяга, Ицето, се е подвизавал в Галилея.Прости ми ако греша.Израстнах в социализма. Не знам много от библията.