Фюри надигра Уайлдър, съдиите спасиха американеца

Дългоочакваната среща завърши със спорно реми
64

Снимка: Reuters

С реми завърши дългоочакваното боксово зрелище между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. 

Британецът бе по-добър в по-голямата част от срещата, но на финала бе ощетен сериозно от съдиите, след като бе присъдено равенство между него и Дионтей Уайлдър.

Още по темата
Двамата се срещнаха рано тази сутрин българско време в зала "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, а американецът бе тотално безпомощен в по-голяма част от срещата, а пък британският боксьор спечели повечето рундове.

Един от реферите отсъди в полза на Фюри, другият даде предимство на Уайлдър, а британският съдия отсъди резултат 113:113 и по този начин световната титла в WBC остана за Уайлдър.

Макар Фюри да бе по-добрият в срещата трябва да се отбележи, че Уайлдър на 2 пъти изпрати в нокдаун своя противник, но в крайна сметка не успя да го нокаутира.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
13
 
! Отговори
до Пумпулев преди 5 години
Всеки има право на свое мнение. В момента нито един от двамата не е конкуренция на Джошуа. Единия е на линии, а снежинката е *** тупанджията. По-грозен стил не съм виждал, езък на американската школа. ще се разбере 2019 кой е и ще бъде номер 1 поне още 5 години.
8
7
 
41
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Балъците отново си дадоха парите за да гледат театър на ринга.
7
0
 
21
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Може просто да искат да засилят интереса към реванша и да паднат повече кинти. Също като Головкин и Канело!
6
2
 
32
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Заложих 50 стинки за фюри от маалата,те пък реми напраили...Вулканизираният хамериканец за нищо не стаа...
5
18
 
44
 
! Отговори
Пумпулев преди 5 години
Антъни Джошуа е трагично некадърен боксьор. Бавен и с грозна игра. И си избира все слаби противници. Фюри ще го премята като кукла по ринга.
4
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Jeleev. Равенството в бокса е толкова рядко че може да се каже че го няма, в този случай ми се струва че просто искат още 40 мл за нов мач между тези 'титани' в бокса
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боксьорът е роден на 12 август 1988 г. в Манчестър в семейството на ромски номади. Баща му Джон Фюри *** също е бил боксьор. Целият род е свързан с този спорт. Неговите братовчеди Анди Лий и Хюи Фюри също имат успехи на ринга. Бащата на Хюи - Питър Фюри, е треньор на сина си и на Тайсън Фюри. Всички те са далечни роднини на легендата на нелегалните боксови срещи през 70-те, 80-те и началото на 90-те години на ХХ век Бартли Горман, който е наричан Царя на ***.Джибси кинг
2
4
 
32
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
И Ко прайми ся?Кой ша са млати с Джшоута?
1
1
 
44
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Закономерното се случи всички,които следят бокса очакваха Фюри да е по-добрия.Решението на съдиите вече е друг въпрос в профи бокса то не винаги е правилното.