Началникът на КАТ- Казанлък се е самоубил!?

Близо до трупа имало пачки с пари. Има ли корупция?
Обновена: 14 дек 2018 18:59 | 14 дек 2018 17:00,
81
Началникът на КАТ- Казанлък се е самоубил!?
pixabay

Началникът на КАТ-Казанлък се е самоубил с един изстрел в слепоочието със служебния си пистолет.

Това каза пред журналисти окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов във връзка с намереното тяло на началника на КАТ – Казанлък Тодор Николов.

Намерено е оръжието на самоубийството. В момента изваждат тялото на мъжа от "Мерцедес"-а му.

Още по темата

Припомняме, че Николов бе в неизвестност от сряда следобед. Следите му се изгубиха в 16 часа на 12 декември, когато последно е говорено с него.

На около 30-40 метра от простреляното тяло на Николов са открити 4-5 пачки с пари с различен номинал между 20 и 100 лева, както и револвер в кожен кобур, най-вероятно незаконен и кутийки с боеприпаси за него.

Според директора на ОД на МВР в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев смъртта е настъпила около 38 часа преди тялото да бъде открито, тоест малко след като катаджията е бил обявен за издирване в сряда. Разследващите тепърва ще преброят колко са откритите пари, но най-вероятно те са по-малко от 10 хил. лева и ще установяват дали има връзка между тях и мъртвия.

На този етап не се изключва и вероятността парите да са във връзка с някаква корупционна практика в КАТ-Казанлък, макар че до момента не са подавани сигнали за подобни нарушения, съобщи "24 часа".

Тодор Николов е в системата на КАТ от 2005 г. Постъпва като офицер, от две години и половина е началник на сектора в Казанлък. Всички го описват като изключително съвестен и добър човек.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
14
 
! Отговори
Психолог 1 ви курс преди 5 години
Здрав мъж за пари и схеми не се гърми,не сме и в Япония да го гризе съвест за комисионни, тука има жена в схемата....
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 31 - Сага - Румен Ангелов 2 .Самоубил се със служебният пистолет , некъде да него револвер, пари.Всичо както всички други подобни до сега.Неудобен или по скоро не отчинащ.Тук е България.
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам дали прокурора е казал директно че се е самоубил или журналистите са му приписали тези думи, но е твърде прибурзано да се каже че се е самоубил човека веднага след акто е намерен.
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Кольо: Ако търсел г'лупости, за които да се гръмне, е трябвало само да гледа преките предавания от Народното събрание.
32
2
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Получил е рушвет и не могъл да се пребори със съвестта си, затова се е гръмнал.Да кажем като Моканина от разказа на Йовков "Боже, колко мъка има на този свят".
31
0
 
9
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
БОЖЕ АКО Е БИЛ ПОЛЕЗЕН ЗА БГ НЕ ПРАЩАЙ ДУШАТА МУ В АДА.АКО Е ГРЕШЕН ПРАТИ ГО НА НЕГРЕШНИЯ СПЕЦ СЬД.
30
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубиваш се и разххвърляш пачки с пари? По скоро ми прилича на: Хайде, наяж се!
29
2
 
25
 
! Отговори
СС преди 5 години
бил болен от сърце, абе вие нямате ли изисквания към полицайте бе? какви хора назначавате да ни пазят, няма ли нормативни здравни изисквания, куцо кьораво и сакато стана полицай. тряя си *** нагъл арогантен и да имаш връзки, пък че не може да бягаш да се набираш да правиш коремни преси и лицеви опори на кой му пука... шкембетата на някой ги бият по коленете..
28
1
 
29
 
! Отговори
СС преди 5 години
ААА КАК ЩЕ ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ САМОУБИТИЯ И ПАРИТЕ, НЯМА НИКАКВА КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДАЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ИМА ВРЪЗКА. ПЪК И ТО ЕДНИ ПАРИ ИМА НЯМА 10 000 ЛЕВА КОЛКО Е ТО ДЖОБНИ. ПАРИТЕ СА ПАДНАЛИ ОТ ДЖОБА НА НЯКОЯ БАБА РАЗХОЖДАЙКИ СЕ В ГОРАТА, ИЛИ ГИ Е ОСТАВИЛА ЗА ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ СЛЕД КАТО И СА СЕ ОБАДИЛИ ПО ТЕЛЕФОНА....
27
2
 
25
 
! Отговори
. преди 5 години
Версията е абсурдна.
26
1
 
29
 
! Отговори
Пародия на държава преди 5 години
На КАТ-аджия в Булгаристана не му трябва дядо Коледа. Пачките си капят в храстите и по елхичките. Па хората се трепят по пътищата.
25
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дааам. Всички самоубийци-полицаи използват не служебното си, а незаконно оръжие. И си носят кешовицата за пътя към Отвъдното... Дааам...
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе да - кой ли вярва на това !!!
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали е убит или се е самоубил, и в двата случая човекът е знаел нещо важно, което е причина за фаталния му край!Никога няма да разберем! Ще разпространяват само десетки версии и нито една не ще е потвърдена на 100 %.
22
3
 
22
 
! Отговори
Терминал 2 преди 5 години
И почвам да дегам бате
21
30
 
7
 
! Отговори
Кольо преди 5 години
Бог да прости човека. Като е чул какви глупости говори президента Радев е казал "Не мога повече. Ще се гръмна." И се е гръмнал.
20
3
 
32
 
! Отговори
Уч преди 5 години
Някой от следователите е бързал да излезе в празнична почивка и хич не му се е санимавало ... резултата е съмоубийство разбира се.Държавата цирк.
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага да му се напише акт за самонараняване в МПС и за несъобразяване с пътната обстановка, както и за бягство от ПТП.
18
4
 
43
 
! Отговори
Нещо преди 5 години
много бързо,за един ден,стана от убит в самоубит????Бог да го прости човека!!!!
17
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубил се е с 15 патрона от калашник