МВР хвана крадец на коли, издирван от 2016 г.

37-годишният мъж имал и друга условна присъда
2 яну 2019 20:29, Анисия Иванова
19
МВР хвана крадец на коли, издирван от 2016 г.
Снимка: МВР

Полицията задържа 37-годишен крадец на коли в София. Операцията е проведена от служители на ГДНП, съобщиха от МВР.

Мъжът е имал влязла в сила присъда за противозаконно отнемане на моторно превозно средство, постановена през 2016 г. Той е обявен за общодържавно издирване, задържан е днес по обед на територията на София при операция на ГДНП.

Действията са осъществени от служители на секторите "Издирване", "Престъпления срещу собствеността" и "Реагиране и проникване".

Мъжът е от т. нар. активен криминален контингент. Той има и друга условна присъда и ще бъде предаден на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията“ на Министерството на правосъдието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Естествено, нали той казва какво да става в съда.
12
0
 
0
 
! Отговори
Fenshev преди 5 години
Fake news. Nema prozrachnost.
11
0
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
Това при нас не е демокрация, а див соцкапитализъм, панимаеш другарю, тоест твойте хора го направиха така - да няма истинско правосъдие за да си крадат на воля! В истинската демокрация такива престъпници още от съда им слагат белезниците и директно в затвора, а не ги пускат под домашен арест или условна присъда! Там в западните демокрации такива животни като домашен арест и условна присъда няма! Панимаеш?!
10
1
 
1
 
! Отговори
ало пизитанските тро преди 5 години
И сега като от съда го пуснат с условна присъда пак ББ ли ще ви е виновен, а посеранци!
9
0
 
2
 
! Отговори
Баси УдобнотУ преди 5 години
"Активен криминален контингент " - Краде, краде, краде ....... хващат го...... условна .... продължава с кражбите ..... пак го хващат .... затвор .... там яде и спи на издръжката на същите тия дето е обирал ..... пускат го .... краде.... краде.... краде.... хващат го ... ОЩЕ 1-2 години почивка на издръжка на уважаващите закона граждани ...... И ТАКА ЦЯЛ ЖИВОТ .
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някога,при "тоталитарния комунизъм",който беше социализъм,под управлениетео на БКП,хората не си заключваха вратите на къщите и не можеха да си представят такъв род и такъв брой,"условни" престъпленияСега е ДЕМОНОкрадция - краде се до умопомрачение,че даже се убива и всичко минава за "условно"!Да ви пикам мръсната перверзна,престъпна "демокрация",рай за престъпната *** от всякакво естество - от политуправленските бандити,до уличните апаши!Да пикам и на нас тЪЪЪпото Стадо оФФце!
7
0
 
10
 
! Отговори
МВР преди 5 години
На МВР му трябва само 3 години да издири и да се справи с най обикновен джамбаз......само шкембаци и роднини по МВР
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Либия доскоро режеха ръце за кражба.Красиво! А и много инженерно решение, как ще краде после? Е, остава с право на още един опит, нали има още една ръка. Последната!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз разкрих един пенсионер от МВР който вече не краде.Но така му стой вилата празна.А и децата му не ходят.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След някое време като го пуснат ще се е специализирал още повече покарай майстори в затвора и никога повече няма да го хванат. За такива единственото наказание е резане на ръка както по Крумово време. Белязан ли е повече никога няма да се сети да краде. Грешно разбраната толерастия ще ни довърши като цивилизация. Ако хан Крум не беше въвел този закон едвали щяхме да сме днес народ. Същият закон трябва да се въведе и за айдуците на едро и държавата ще литне, ще изпревариме и германия по стандарт
3
0
 
6
 
! Отговори
йессс преди 5 години
след ДВЕ години ще поздравя МВР за акциятаА дотогава ще се правя, че не съм я видял
2
2
 
6
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
"ОСЪДЕН УСЛОВНО"---АМА , "УСЛОВИЕТО" ...НЕ РАБОТЕЛО..!ЗАТОВА ПЪК---ЧОВЕКА СИ "РАБОТЕЛ"...ХА,ХА,ХАААААААААА....РАБОТЛИВИ ХОРА , ЕЙ....ПУСНЕТЕ ГО , ПАК ДА СИ РАБОТИ ,БЕ....
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От МВР разкрих един певсионер, който от крадене през времето на соца. Направи само две малки къщички на по два етажа в две вилви зони край Софшя. И от враме на време ходи на разходка за види какво става. Да ли са си поместата.Това разкрих.