Събота, 12,30 ч.: Маскирани нападнаха 15-годишен с бокс и нож. Защо?

Момчето е в "Пирогов" с хематом на главата, наранявания по цялото тяло
Обновена: 24 фев 2019 11:18 | 24 фев 2019 10:55, Камелия Цветанова
75
Събота, 12,30 ч.: Маскирани нападнаха 15-годишен с бокс и нож. Защо?
Снимка: Булфото, архив

15-годишно момче е в "Пирогов” с хематом на главата и наранявания по тялото и ръцете след побой вчера в София.
Момчето е нападнато вчера към 12:30 ч. на обяд, когато  излиза от дома си, за да отиде на състезание по английски, разказа пред bTV неговият баща Желяз Турлаков.

Нападнали са го младежи с маски, виждали са се само очите им. Заговарят го двама от тях и го назовават по име.

Започват да го удрят, той бяга чисто инстинктивно, след което го подгонват още двама. Момчето вижда, че един от тях държи нож, а другият – някакъв метален предмет, вероятно бокс.

15-годишното момче се спъва по стълбите, по които тича, и пада. Нападателите започват да го удрят по главата.

Човек, който седял на пейка наблизо, е видял какво се случва и е започнал да вика. В този момент младежите с маските се разбягват.

За мен това е опит за убийство, каза Желяз Турлаков.

Той е подал жалба в столичното Трето РУ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
разказа пред bTV специално за сайта Дн/ес.бг................................хахаха
61
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше истинска държава поне 20 години за всеки от тия ако момчето оцелее ако не оцелее доживот трябва си доживот за такива
60
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше нападнато някое случайно пак ли щеше да пишете,че било щото било на еди кой си еди какво си според мен няма общо с това на еди кой си каквое е заради жена или омраза завист и тнт в училищата има много омраза завист жени и тнт
59
4
 
37
 
! Отговори
След като еврейските преди 5 години
До Бивш служителбанки имат право да изритват семейства с децата им на улицата за неплатени дългове,не виждам защо наркодилърите да не могат да пребиват нередовните си "клиенти"Наркомана (ужким бивш) Желяз Турлаков мнодо добре ги знае тези особенности на бизнеса, така че е много наясно защо синчето му е яло бойпонеже Желяз Турлаков е Сороска марионетка Днес Бг са полуяили задача да организират народно недоволство в подкрепа на лекенцето му
58
1
 
38
 
! Отговори
Бивш служител преди 5 години
До Еврейски *** !Значи ,дилърите имат право да пребиват всеки или само тези с дълг.Странни дилъри да дават матрал на доверие.Шрепоръчвам им да сменят бранша докато не са дошли батковците за дълговете.
57
3
 
39
 
! Отговори
Бивш комплексар преди 5 години
Като малък ако нямаш гадже или пари почваш да налагаш отличниците от скука и завист....
56
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук някакви побъркани говорят за някакви слуги,факт е ,че са нападнали момче за нищо ,защото не пуши с тях или защото някое момиче го е харесало а не е харесало тях важното е ,че ще си получат това което съ търсят все някога .Всички сме били ученици и всички знаем за тормоза в училищата колкото и да повтаряте ,че бил незнам си къв си .
55
7
 
46
 
! Отговори
Еврейски Троле ! преди 5 години
До АнонименСорос винаги набира слугите си сред най-мерзките отпадъци на обществото - наркомани, хомосексуалисти, преступници и пр. лузери - че кой друг освен истински мезко нищожество ще застане на страната на толерастията и юдо-масинския глобализъм !!!това нищожество е син на наркоман - пропагандна марионетка на Сорос, ял е бой зашото е зависнал на наркопласьоритеДнес Бг се опитва да манишулира хората за да събере подкрепа за Сороския слуга !!!това *** е полъчило каквото заслужава !
54
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tролове сте вие знам,че има много случай на насилие между ученици точно заради жени важното е ,че агресорите трябва да си получат заслуженото следващия път и това ще стане въпрос на време е
53
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия път ще попаднат на някое въоръжено момче и нека да го нападнат не 4 а няколко пъти по-толкова и пак ще си го получат .Безпричинната агресия ще се спре само когато всеки се въоръжи и гледам много вече са това ще спре безпричинното нападане и агресия към по-слабите .
52
4
 
40
 
! Отговори
Става дума преди 5 години
До Анонименза наркоманско ***, синче на наркоман - за това е яло бой - зависнало е на нарко пласьоритетоси Сороски саит Днес Бг за нормални хора не пишат !!!!
51
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги когато удрят някой в училище без причинно го изкарват нагло и виновно и ако му писне отива с оръжие и всички които са го удряли си го получават и тези ще си го получат
50
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Става въпрос за типичния мутренски случай една група от 5 или 10 или повече е решилa да смаже по-слабия им съученик,защото е казал една дума за красивата им съученичка или съученичката им го е харесала а не е харесала мутрите.Лошото е ,че ако ги гръмне трябва и себе си да гръмне.Закона защитава насилника ,закона винаги защитава насилника а не този който нищо не е направил.
49
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно е с диваци мислят си,че всяка жена е тяхна прости диваци
48
1
 
48
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 години
Не става ясно защо са го били. Явно Днес БГ ни дава възможност ние да кажем.Според мен защото знае английски.
47
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По тези състезания ходят десетки, даже стотици ученици, наистина защо точно синът на шефа на наркокомуната. И без тези, че било заради момиче. Боят за момиче е с открито лице, за да се знае на кого е Дулсинеята. Тук нещо не е много както трябва!
46
2
 
39
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
гейувете на цацаров пак са се развихрили...
45
7
 
38
 
! Отговори
KalchevMP преди 5 години
Няма случайни неща! Колко съдби съсипа бащата? Знаете ли кой е той? Теменужкината чета!
44
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скинари и футболни *** да скачат на хлапе.
43
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди някоко седмици имаше подобен случай други градове,предишния побон беше с 9 момичета удряха и ритаха друго момиче а една снимаше,сега 4 момчета удрят и ритат момче.Точно като глутница мутри/вълци ,точно като по-филмите както мутрите нападат заради имоти,пари ,жени ,и тнт а вълците нападат заради храна и за да са готини в глутницата. Ако нападнатия/нападната има оръжие и ги елиминира после може да го осъдят, в САЩ и Европа нападнатия/нападнатата вече редовногиелиминиравкласнатастаясоръжието