Експертизата: Ревнивият Людмил три пъти намушкал Камелия

Големият брой полицаи - заради данни, че убиецът имал пушки
20 мар 2019 12:15, Александър Попов
64
Експертизата: Ревнивият Людмил три пъти намушкал Камелия
Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото, архив

Три пъти е била намушкана 37-годишната Камелия Аярова в Ботевград снощи. Два пъти в гръдния кош и един - в шията. Това е установила експертизата, заяви окръжният прокурор на София Наталия Николова на брифинг. Смъртта е настъпила след прободени вътрешни органи.

Съпругът й Людмил се е самоубил, като е поставил пистолет в устата си и е стрелял.

В града е изпратена голяма група полиция и СОБТ, защото в МВР имало данни, че Людмил има две въздушни пушки. В апартамента, където е намерено тялото му, полицията влязла с робот.

От 2015 година досега няма нито един сигнал за нещо нередно в семейството. Разследвашите имат данни, че Камелия имала намерение да се разведат.

Ревността е основният мотив за убийството, смятат разследващите. По непотвърдена информация преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Прокуратурата даде повече подробности и за убийството на 53-годишната жена в Харманли. Заловени са двама младежи на 18 и 22 години. Жената е намерена в градинка. Била употребила алкохол. След опит за сексуален контакт последвало убийството. Младежите са обвинени за убийство по особено жесток и мъчителен начин, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V Bootevgrad nema li bg kompetenten platen darjaven bg personal s znania po bg ezik, koito da dava barzo i tochno video info na bg narod suveren, ili sa kompetentni samo i edinstveno pri poluchavane na darjavnite zaplati po podobie na bg prezidentstvoto na rbg?!?!
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за децата. Най-невинните от семеиството и наи-потърпевшите от скандалите.Жени и мъже,мислете за децата си а не за глупостите с които ви пълнят главите разни НПО-та фондации и феминистки организацииТочно децата ви страдат най-много след разтроения ви семеен живот а не тези които ви мътят главите с глупости и конвенции.Защото децата ви и вие страдате,докато те прибират парите от кървавата жетва като ви пренасят в жертви.Те ви зомбирата със скотските си теории домогваики се до вашето щастие
20
1
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
малиии колко се е крил лИбовника като е разбрал че смърт се носи на талази
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убил я с нож самоубит с пистолет
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14. Глупости. Такава жена е по добре да не създава семейство ако не желае да дели отговорноста си с мъжа до нея
17
4
 
16
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Тези ги разправяй на някой друг. Жената също работи от сутрин до вечер, освен това трябва да чисти, да мие, да пере, да готви, да гледа и децата. Изневярата не е причина за убийство. Като не те устройват дадени отношения се разделяте и толкова! Мъжете изневеряват много повече от жените. Какво ще стане, ако започнем да се стреляме всеки път, когато някой изневери? Хора няма останат в България!
16
3
 
7
 
! Отговори
Вън от ЕС преди 5 години
и моменталически в ОАЕ, където ни е мястото. Там също убиват за изневяра.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато една жена е семейна но и обща. Тя в следващи я момент е ничия. И ако времето е по дълго приключва за нея в самота.
14
3
 
8
 
! Отговори
-6-6-6 преди 5 години
да, елементарно ако не си готов да прескачаш през обръчи както ти каже жената и твой господар, не се жениш. законите са такива че поради овластяването на жените ти е спукана работата като семеен мъж, така че си живей и си харчи на воля и знай че тя не е твоя, само е твой ред.
13
0
 
29
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Абе пичове , като видиш ,че ти изневерява жената, бии и шута и я изгони , а не я убивай, развод и си взимаш децата при теб и да прави каквото иска, тя тръгнала ли е веднъж,!! На 58 години съм ,семеен ,запомнете едно от мен , след жена и влак не се тича, ревноста е лош съветник, и умната!!
12
7
 
7
 
! Отговори
Ролята на мъжа в сем преди 5 години
Мъжът да се грижи за жената и децата.След като е работил от сутрин до вечер за до осигури живота на любимата-да не ревнува ,това е лошо нещо след като жена му взема семейния автомобил и отива на разходка с поредния любовник.
11
4
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
И така да е, кво? - това ли е заслуженото според тебе.Е то тогава да останеме без жени...
10
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не сте написали, че в продължение на години му е изневерявала?
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как и от къде се разбира,че това убиство е след тормоз и семеен скандал,след като и двете лица са мъртви,без да е имало разследване?А до къде стигна разследването на намерените мъртви в гараж,след задушаване с изгорели газове,в Пловдив?Всичко изглежда,като свободно съчинение.
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъстът и тъщата на Цветанов са спестили за 5 години над 200 000 лв. Пресконференция на в. Галерия от 22. 02. 2011г.
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая гиздава *** кога ще се заеме с апартамента на Цветанов ?Сделката е повече от скандална.
6
3
 
29
 
! Отговори
ЛЮТИВИЯТ СПРЕЙ преди 5 години
Да пратиш цяла група за 2 въздушни пушки,а той да в гръмне с пистолет.
5
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме интересуват битовите престъпления на ***! Какво става с борбата с корупцията? Всеки ***, добрал се до позиция в някаква управа, краде като невидял. Съдии и прокурори си правят каквото искат за да угодят на пачката. Кога ще почнат да влизат по затворите?
4
1
 
35
 
! Отговори
Както предположих преди 5 години
Убийството в Харманли е извършено от двама "човека", а само един етнос в България ходи на групи. И пак убита по особено жесток начин... Горката жена, ако има деца остават сирачета и скръб за роднините и.
3
6
 
13
 
! Отговори
Бокич жена няма преди 5 години
Хитър е другаря Борисофф !