Ревност, нож, 2 трупа... Кървавата драма в Ботевград

Семейството не било в процес на развод, но Камелия искала
20 мар 2019 22:15, Красимир Ангелов
41
Ревност, нож, 2 трупа... Кървавата драма в Ботевград

Ревност стои в основата на кървавата драма в Ботевград, при която във вторник вечер мъж уби с нож съпругата си на публично място в града, а малко по-късно се самоуби в дома си.

Още по темата
Около 17 часа вчера 42-годишният Людмил посетил съпругата си на работното й място -  шивашко ателие, където работела 37-годишната Камелия. Между тях възникнал семеен скандал, защото мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

По време на разпрата нападателят извадил нож и пробол 3 пъти съпругата си. Тя успяла да излезе извън ателието и паднала на тротоара. Хора на улицата веднага подали сигнал на телефон 112, но пристигналите малко по-късно медицински екипи само констатирали смъртта на жената. Людмил успял да избяга от мястото на престъплението. Няколко часа по-късно той е открит мъртъв в семейното жилище.

Според експертизата 37-годишната Камелия Аярова е била намушкана 3 пъти - два пъти в гръдния кош и един - в шията. Посоката на ударите е рязко отгоре надолу. Не е имало борба и други удари, а смъртта е настъпила за 2-3 минути заради прободени вътрешни органи. Съпругът й Людмил пък се е самоубил минути по-късно, като е поставил оръжие в устата си и е стрелял. Той е сложил край на живота си със законно притежавана ловна пушка в апартамента на семейството в града.

Семейството има две деца, като прокуратурата уточни, че те не са преки свидетели на инцидента, но едното от тях видяло майка си на тротоара пред ателието й. Веднага детето е било изведено от полицаи, а сега децата са настанени при роднини.

От прокуратурата съобщиха още, че семейството не е било в процес на развод, но убитата Камелия е имала такива намерения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
тоти преди 5 години
Ако остане жив и децата ще му търсят отговорност ,а това няма да понесе никой ,а тъка и без това на никому ненужен ,кво му остава ...само смърта !!!...да все някога идва и тяЯЯЯ
20
2
 
0
 
! Отговори
мъст и вулкан преди 5 години
само не разбрах зако му е на някои да са самоубие
19
2
 
5
 
! Отговори
Пено преди 5 години
До АнонименВ Северо-Западнала България ножа е като да си носиш телефона в джоба. Просто уточнявам. Там повечето за 20 лева ще ти светят маслото.
18
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен пример на ориенталска нерационална гордост. Гордостта му е толкова наранена, че е готов да слага край на животи. Аре стига вече, живейте го по-ларж и не се интересувайте от мнението на околните.
17
32
 
8
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 5 години
Заклал я, голяма работа. Важното е да се пазим от джендърите. Долу Истанбулската конвенция!
16
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25Докато пък българите са единствените създания от органичен материал, от което дори тор за дива ливада не става! Човек не може да ви нарече дори "бохклук", щото дори за бохклук не ставате! Тотално разхищение на органичен материал!
15
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето от българските мъже са вулгарни,необразовани и нетактични.
14
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Буггарите такива дела не радят бря! Този требе да е турчин! Де се чуло и видело буггарин да прави диващини?!
13
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен не е редно да занимават цялата страна с подобен частен случай. Аз това не си го обяснявам, сигурно старомодно разсъждавам.
12
19
 
14
 
! Отговори
до15 преди 5 години
явно си и ти от тез ку.рветини, женска солидарност. Ще фърчи от терасата пък от там нататък квото стане. Да ти кажа ли тоз рогоносец от колко години е, 8. Тя си била държала на семейството ама всяка седмица оня другия и продухва дупките.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имало едно време
10
9
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
И като я хвърли от терасата, ще лежи поне 20 години. А в затвора ще му е много хубаво, обаче като ако излезе ще трябва да си купува памперси, защото мъжката любов е сурова!
9
8
 
34
 
! Отговори
До Момо преди 5 години
Един нормален мъж! Най-накрая. Благодаря, че още ви има, момчета! Като прочета, че когато жената изневерява трябва да я убият и лошо ми става. Мъжете също изневеряват. И какво, да вземем всички по един пистолет и да се изпотрепем ли? Като не те устройва връзката разделяте се и толкова! Животът продължава, събирате се с други хора и всеки си търси щастието. А сега две деца са оставени сирачета и са лишени от главната опора в живота. И какво, някой нещо спечели ли, по-добре ли му е?
8
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бе и аз знам една, такива рога слага на мъжа си че ако го знае да я е хвърлил от терасата. На дежурства е момата ама де на работа де при орача....
7
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега се опитват да прокарват ИК. В държавите, където е приета насилието изведнъж се е изпарило ли? Идеята е, че хомосексуалните двойки можели да си избират пола. Как ще се докаже в съда кой каква роля е играл? Опитват се да приравнят боят между двама мъже или две жени с това мъж да бие жена. Не е същото. Каквото и да говорите генетично е заложено мъжете да са с по-масивна костна система, да са по-високи и с по-развита мускулатура. Мъжът е физически по-силен от жената. Това е положението!
6
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова са учили.Поживяли,изневерили и убили.
5
2
 
56
 
! Отговори
Момо преди 5 години
И моята след 10 години семеен живот така направи, но даже й помогнах да си събере багажа и да отиде при любимия си. Сега във Вайбър ми пише, че иска да сме приятели, но не е познала. С години ме прави на ***, а после приятели... Аре, аре... Дано ме пази Бог от такива приятели в бъдеще!
4
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая пък 40г лелка, с 2 ремаркета при това...И тръгнала развод, кой ща вземе *** ***. Те ти сега развод
3
33
 
31
 
! Отговори
Лиляна. С преди 5 години
Сега този банален случай се раздухва с цел да провокира народа да приеме някаква джeндъpcка конвенция. Е няма да стане. Мъжът си е мъж, а жената жена. Жената трябва да изпълнява.
2
3
 
44
 
! Отговори
х преди 5 години
до 1щом си разбрал че си рогоносец, защо въобще си поставил въпроса Аз или Той? Биеш й шута и следващата...