Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки

Очевидци на случката във Велико Търново: Тъжно, срамно, позорно!
163
Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки
Снимка: Facebook

Туристи от Азия обезвредиха джебчийка в центъра на Велико Търново вчера следобед, разказаха очевидци в социалната мрежа Facebook.

Туристите се разхождали по тротоара, когато 26-годишната Събка от Самоводене, решила да претараши чантата на жена от групата.

Вместо на богат улов обаче, се натъкнала на бойни китайски схватки.

Според очевидката Галина Александрова туристите били японци, но според източници на bTV те били китайци.

"Японски туристи хванаха крадла, която се опитваше да ги обере в центъра на Велико Търново. Затиснаха я на земята и търпеливо, по азиатски изчакаха полицията , която пристига от центъра до центъра, за внушителните 20 минути. Вероятно , крадлата пищя неистово като пред заколение. Японците едвам я удържаха, за да я предадат на полицията. Тъжно! Срамно! Позорно!", написа Галина Александрова във фейбук и публикува снимки от случката.

"Петима, шестима китайци нападнаха една жена. Разчекнаха я по всякакъв начин, повдигаха й краката, ръцете, обръщаха й краката, след това я повалиха на земята, като че ли я колят, нали", разказва очевидецът Емине Вилиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
байкуре преди 5 години
в Атина станах свидетел на нещо подобно,само че нашенската миризливка попадна на албанчета,така ми стаана благо ,докато и трошаха малките крадливи пръстчета!!
79
4
 
3
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Нещо ме съмнява тая новина.Дали не фейк.Извикали полиция на къв език на мандарин може би.
78
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емине в затвора за лъжесвидетелстване и всичко си идва на мястото. И глоба а нея колкото цената на къщата на цар Киро.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два разказа, два прочита. От две очевидки, ама от разни племена. Сега на Галина или на Емине да вярвам? Защо го няма Сали?А може би съобщението трябваше да излезе, след като има яснота. Мърлява работа!
76
0
 
11
 
! Отговори
от бранша преди 5 години
Няма страшно, утре Събка пак е на линия.
75
3
 
20
 
! Отговори
да преди 5 години
Китайците нападнали жена. Е заради тази либерастия всичката *** се качи на главите ни. За това тук трябва да останат само негодните да живеят нормално.
74
2
 
69
 
! Отговори
Дали да го пиша ? преди 5 години
Знаете ли кое е най-лошото.Те си мислят,че щом са я хванали, заминава за дълго в затвора, а от полицията са я пуснали след час.
73
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еминето да се научи да говори български! И всички да се научат да различават японци, корейци, китайци, тайландци.Толкова много се различават, защо всички ги бъркат.
72
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не остана кадърен човек в България! И джебчийките ни вече са аматьорки..Ама то къде и да практикуват,при тез празни джобове и тез дебитни карти!?
71
1
 
36
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Сега китайските туристи ще разнесат "славата" на България,че тук се е настанил единетнос изгонен от родната им Индия и необезпокояван си върти "занаята" покровителстван от ромски хелзински комитет и други НПОта а държавните органи не желаят да се справят с всички тях.Честито на министъра на туризма!
70
6
 
24
 
! Отговори
хър хър преди 5 години
Добре, че са били чужденци, та да я хванат. Булгарите, както знаем и сме виждали стотици пъти, само стоят и гледат тъпо. А ако им се случи на тях, после реват в хелпбук и фейсбук. И какъв е тоя неграмотен пост от фейса прекопиран, нищо не разбрах.
69
9
 
6
 
! Отговори
Кина преди 5 години
До Ку Хумур, хумур, ама нито градът, нито страната печели от тази черна реклама ! Какви туристи, освен дрогита, алкохолици и перверзници да дойдат в България, щом това са забавленията, които ги очакват тук ?!
68
2
 
29
 
! Отговори
Кина преди 5 години
До опитен Крайно време е и полицаите да го забележат въпросния мастит тартор !!! Те работещите моми не ходят сами. Мдааа, шансът ни е само във вноса на полицаи и прокурори от Китай.
67
0
 
31
 
! Отговори
Бау преди 5 години
хахахха. Ще избягват азиатци за в бъдеще :D
66
0
 
28
 
! Отговори
Кина преди 5 години
25-годишна, а вече стара познайница на полицаите в града, които носят личните си документи на връвчици поради драстично увеличилите се кражби в района хахаха. Щеше да е комично, ако не беше трагично ...
65
0
 
36
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 5 години
Тази плаща ли данъци, здравни осигуровки, такси за нещо? А получава ли помощи? А помощите идват ли от нас работещите и туристите, които идват да разгледат и оценят малкото хубаво и неразбито, останало в нашата малка България?
64
0
 
48
 
! Отговори
Циклопа преди 5 години
Това се нарича ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ. За нас българите е много странно, за това ако се загледате в снимката има толкова зяпачи. Невиждано шоу - граждански арест. :D
63
0
 
46
 
! Отговори
Лао Дзън Ич Ни Санши преди 5 години
Браво на китайците. Всички трябва да се поучим от тези туристи и да се отнесем по същият начин с хората, които ни крадат. А именно - стабилен хват около врата, затискане към земята и викане на полиция. Браво!
62
0
 
39
 
! Отговори
БХК КЪДЕ СТЕ? преди 5 години
Няма кой да защити крадла! БХК СПИТЕ ЛИ?! ХАХАХАХ
61
1
 
39
 
! Отговори
Счети преди 5 години
Ами хората имат гражданско общество ! Ако беше обран българин всички останали щяха да му гледат сеира и нямаше пръста да си мръднат, за да спрат крадеца. Казвам го от личен опит. Единственото срамно, което виждам аз в случая, е че властите позволяват престъпни елементи да се разхождат на свобода и да продължавата да безчинстват. Явно трябва да си внемес политици от Китай/Япония !