21-годишна сервитьорка почина на работното си място в Бургас

Свила се, паднала на земята и починала, разказват свидетели
6 юни 2019 11:05,
37
21-годишна сервитьорка почина на работното си място в Бургас
Снимка: Pixabay

21-годишно момиче от Шумен е починало на работното си място в Бургас, съобщава Агенция "Фокус".

Още по темата

Майка почина при пътна катастрофа, причинена от дъщеря й

Около 20:00 часа снощи момичето е сервирало в заведение в морския град. Изведнъж и прилошало, свила се и паднала на земята, след което починала, разказват свидетели на смъртта.

На място са отишли инспектори от Инспекцията по труда и лекари от Съдебна медицина, за да отнесат тялото в моргата. Там ще се извърши аутопсия, която да установи причината за смъртта на младото момиче.

Не е имало никакви външни признаци за здравословни проблеми
и вътрешни неразположения, никой от персонала не е забелязал нещо странно в поведението на момичето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Като няма контролПълни глупости, очевидно момичето е имало някакъв здравословен проблем и дори да не е била на работа, пак е щяла да почине за жалост. Стига вече с вашите елементарно-глуповати комунистачески пропагандни простотии, тук става дума за човешка трагедия, имайте малко уважение към починалата и близките й.
13
3
 
29
 
! Отговори
Колко преди 4 години
Колко от вас са давали допълнителни смени? За Финландия мога да ви кажа, че се наемат хора, който са допълнителен персонал и единствената им функция е да заместват служител, който напуска, в болничен или е в отпуска, а не се натоварва друг работещ.
12
5
 
32
 
! Отговори
УЕФА - мафия преди 4 години
12-13 часа мачкане, на крак, без почивка дори за тоалетна - ето го готово. А трудов договор - какво ли пък е това, дума да не става.
11
3
 
42
 
! Отговори
Като няма контрол преди 4 години
Взимат се по няколко смени, а една смяна е по 12 часа на крак. Единствената държава без работещи синдикати. Работника е роб, а заплатите най ниски в Европа. Специално за туризма, държави като Германия, Дания, Белгия и други, които нямат хубави брегове и толкова много туристи, се плаща в пъти по висока заплата. Тук собствениците искат да са милионери без да дават пари.
10
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!!!!!
9
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятайте какви "перфектни" условия на труд предлагат мутрите по морето щом сезонът едва сега започва, а вече има 2 жертви и то все на 20 и няколко. Та си представете какво ще е до септември-октомври.А и на бас, че шефът и дори не се е впечатлил, ами най-големия му проблем е бил кой ще и довърши смяната. А за неща като обезщетения за семейството и даже и не му е хрумнало. Пък и най-вероятно е била и без договор, така че какво да се тревожи за глупости? И после защо бягаме в чужбина.
8
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бсп от нова година досега са "работили" общо 3 дни
7
4
 
32
 
! Отговори
... преди 4 години
Преумора -> Покачване на артериалното налягане -> Дисекация на аортата -> Смърт.
6
9
 
19
 
! Отговори
Млъкни бе преди 4 години
До Ех ЕУРО съюзеНа такива като теб се европа ви е виновна...аз пък, друго ще ти кажа...не европа създаде работодатели мутри, а майчицата ви партия...изстискват жизнените сокове на младите хора за жълти стотинки...ама ти пожелавам, айде да не споменавам на какво теоприличавам..да те опнат като сервитьорка в мутренско заведение..да видим артист, ти колко ще устискаш и дали европейския съюз ще ти е виновен...ти заслужаваш да живееш в евразия, а не в европа.
5
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А няма нужда от аутопсия. Ако е работила при някой наш "бизнесмен" нещата са ясни! 7 дни седмично, по 12 часа минимум... и накрая момичето припаднало от изтощение.
4
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Новината" ви не е ли от миналото лято?Все си е друго - "сензацийка", значи!
3
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барман, сега сервитьорка. Затова депутатите работят само 2 дни в седмицата, за да си почиват и да имат време да си харчат големите заплати и още по-големите партийни субсидии.
2
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туризмът иска жертви.
1
7
 
70
 
! Отговори
Ех ЕУРО съюзе преди 4 години
А някои управници правят сметка да работим до 70..............