Поредна смърт: 20-годишна загина на пътя Сливен-Ямбол

Пътувала е сама, ударила колата си в товарен автомобил
Обновена: 27 юни 2019 10:11 | 27 юни 2019 09:57, Анисия Иванова
18
Поредна смърт: 20-годишна загина на пътя Сливен-Ямбол
Архив: Булфото

Поредна смърт на пътя - 20-годишно момиче е загинало на място при катастрофа на пътя Сливен-Ямбол, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Сливен.

Снощи в 21:36 часа е получен сигнал за инцидента, на място са изпратени екипи на ОДМВР–Сливен, които установили, че катастрофата е между лек автомобил "Нисан Микра" и товарен автомобил "Форд".

При удара на място е загинало момиче на 20-години от Ямбол, което е управлявало "Нисан"-а, пътувало е само.

Водачът на товарния автомобил е на 33-години от София. Той е транспортиран до МБАЛ-Сливен, без опасност за живота.

Причините за произшествието са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
И как го реши това ? Измисли си историята сам сега май я ....
16
3
 
4
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 4 години
Проблемът е, че колата е с малка мощност и не е успяла бързо да изпревари камиона. Опитала се е да се прибере обратно, но закачила камиона и изгубила контрол на колата. Коли с по-малко от 200 к.с. не трябва да се произвеждат.
15
4
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
През ВСВ Сталин не е успял да се справи само с шофьорите.
14
2
 
8
 
! Отговори
Some0ne преди 4 години
Причината е ясна. По-рано същия ден разкопаха едното платно на пъря и го зарязаха така. Днес то все още си стои разкопано с разпръснат чакъл по целия път
13
6
 
7
 
! Отговори
някой преди 4 години
До ???Ако визираш мен, просто съм далеч от катаджия! В нормалните държави, хората мислят, самоконтролират се и ако видят нещо нередно сигнализират. А тук се сигнализира с премигване на фарове, ако има КАТ.
12
5
 
19
 
! Отговори
??? преди 4 години
Почти всички нарушения се правят защото няма контрол от страна на КАТ. На това малoyмнитe катаджии отговартя, че не можело до всеки шофьор да има катаджия или на всеки метър на пътя да има катаджии, което показва изключително ниското им ниво. В нормалните държави шофьорите са убедени, че ако направят нарушение неизбежно ще бъдат санкционирани и не правят нарушения. Там катаджиите са в пъти по-малко от нашите, не са на всеки метър на пътя и до всеки шофьор не седи катаджия. Що така ....
11
9
 
13
 
! Отговори
някой преди 4 години
До ЧикънСтига само с този Кат! До всеки шофьор, катаджия ли трябва да има?Просто се берат плодовете от купените книжки! Има едни индивиди, които не могат да четат и пишат, а имат свидетелства за правоуправление!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста постна информация, а е минало доста време от катастрофата. Всичко може да се е случило.
9
8
 
4
 
! Отговори
До 8 Тялото преди 4 години
По принцип човек описва себе си, когато говори по този начин. Как реално са другите хора, явно не знаеш.
8
6
 
30
 
! Отговори
Тялото преди 4 години
Проблема е манталитета на хората. Геройство е да караш все едно си над правилата. Всеки ден виждам опасни маневри, пресичане на двойна линия, влизане в насрещно, минаване на червено, опасни задминавания и цялото нещо за едната беля. Всичко опира до възпитанието и средата. Никакви правила не ни оправят.
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време казвахме: ***, още по-***, ***, шофъор. Такава беше приказката, но се оказа, че да си шофъор на превозно средство не е лека и проста задача. Освен крайниците yчастие взема и мозъка, който ако не знае какво е път, скорост и спирачен път, то човека просто да върви пеша. В противен слyчай виждаме какво става.
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дааадааааааааа,Калпав материал сте!!!!!!!
5
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го знам това момиче как е карало, ама в последно време ми прави впечатление, че жените карат по-нагло и от мъжете. Имам чувството че под полите им се крият "ей такива, големи тoпки". Да не говорим, как псуват и ругаят, колко са нетърпеливи и комплексирани.
4
2
 
29
 
! Отговори
??? преди 4 години
Каква ли ще е причината за катастрофата? Жалко за погубения млад живот. Светла му памет на момичето.
3
6
 
37
 
! Отговори
Чикън преди 4 години
Всеки ден загинали!Айде КАТ вече да излезе от храстите! Основната им цел е станала да събират пари за хазната. Нуждаят се от спешна реформа!
2
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига вече смърт по пътищата бе хора.Карайте си автомобилите внимателно и винаги в изправност.Не подценявайте опасностите по пътя.Не изпреварвайте неуверени.Изпълнявайте всички маневри внимателно,бавно и успешно.Спазвайте ограниченията и намалявайте пред пешеходците и колоездачите.Стига вече.Животът се дава веднъж и само по един начин а има хиляди начини да го загубите.Животът е само един.Не го губете напразно и безсмислено.
1
14
 
24
 
! Отговори
дааа преди 4 години
Калпав материал се движи по пътищата на Родината.