Дете е блъснато на пешеходна пътека във Варна

Шофьорът не го пропуснал, момчето е с контузия на крака
3 юли 2019 15:37, Анисия Иванова
17
Дете е блъснато на пешеходна пътека във Варна
Архив: Булфото

Дете е блъснато от лек автомобил на пешеходна пътека във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Катастрофата е станала вчера следобед на булевард в града.

44-годишният шофьор не пропуска и блъска детето, което е пресичало на пешеходната пътека. Вследствие на инцидента момчето е получило контузия на крак, прегледано е и освободено за домашно лечение без опасност за живота.

Втори инцидент е станал с пешеходка вчера във Варна. 40-годишен шофьор при движение назад блъска пешеходка, която се намирала зад автомобила. Вследствие на инцидента жената, която е на 81 години, е получила фрактура на пет ребра. Прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна" без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Абвгз преди 4 години
Какво чакат,да трият пътеката умниците в общината.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е на кво прилича тва, на всекъде сложили пешеходни пътеки! е я къ да си возим баварката? да се сберем на протест срещу теа пътеки , оставкааааа!
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Варна - мутренски град
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В милата родина предимно по пешеходни пътеки е прието да се блъскат хора, да сме различни от другите
10
2
 
8
 
! Отговори
До 6 Теди преди 4 години
В България предвидените в законите наказания са по-големи или поне не по-малки от тези в Гърция. Съвсем друг е проблема - дали се прилага закона при всяко нарушение или престъпление.
9
3
 
13
 
! Отговори
... преди 4 години
Ми ако си говорим честно за 99% от БГ шофьорите пешеходните пътеки са нищо повече от една голяма пречка за тяхната скорост и време до достигане на целта и те не е необходимо да се съобразяват кой знае колко с тази пречка! Та това е цялата истина! Сичко друго е алибализми!
8
4
 
4
 
! Отговори
До 06 теди преди 4 години
Проблемът е в теб! Явно, щом хвалиш гърците, изобщо не знаеш, че абсолютно същите санкции са заложени в нашите закони - и за пиенето (1-3)години, и за смърт по не предпазливост. Така че стига с тоя нихилизъм и чуждопоклонничество. Прилагането е проблема у нас - заради такива като тебе!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак във Варна. Ако не е в Пловдив, ще е във Варна.
6
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много селяни дойдоха във Варна за последните 5 год и резултатите не закъсняват.Варна отдавна е втория град по население въпрос на време е да го осъзнаете .Голямото движение и ниската култура на мигрантите от провинцията води до такива неща всеки ден . СФ небеше по различна , когато преди 15 20 год започна голямото мигратство там. Селяни , боища по сфетофсрите , не културни ...беше трагедия
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега Портних? След инцидент на паркинг, набеден за част от Морската градина да очакваме пълна забрана за движение на автомобили в града? Но колите на мутрите ще си карат и паркират пред заведенията на крайбрежната, нали?
4
5
 
28
 
! Отговори
Теди преди 4 години
проблема не е във Варна, а в дебилните и неадекватни политици , които ни управляват, защото не се правят истински закони, вижте една Гърция какви закони за шофьорите и има и в резултата на това се спасяват десетки животи годишно, но в България както винаги всичко е наопъки и неадекватно!
3
3
 
11
 
! Отговори
bai kolio преди 4 години
Тази пешеходна пътека от снимката не е по нормите. Ако някого го блъснат докато пресича подобна пешеходна пътека като нищо може да оправдаят шофьора, че не е знаел че това е пешеходна пътека.
2
3
 
20
 
! Отговори
са преди 4 години
В нормалните държави вече им 3Д пешеходни пътеки,а в държава с най-голямо трепане по пътищата на глава от населението,няма даже задължителен "легнал полицай" на всяка пътека!Ама така се затрива народ-да е *** и с нехайство!
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново Варна