Сестрата на загиналия боксьор: Възползват се от това, че сме роми!

Тя се съмнява, че брат й е бил убит
23 сеп 2019 20:30, Нели Христова
85
Сестрата на загиналия боксьор: Възползват се от това, че сме роми!

"Възползват се от това, че сме роми!", написа във Facebook сестрата на загиналия в Албания боксьор Борис Станчев - Ани Станчева. Тя подозира, че брат й е бил убит и е учудена, как му е било позволено да се качи на ринга с чужда самоличност.

Ето какво написа Станчева във Facebook:

"Искам да кажа че се съмнявам на 1000% че той бе убит поради причината, че голяма част от видео клипа е отразана и оригиналното видео го няма никъде, защо питам!!!! И защо на брат ми му е позволено да се качи на ринга с други имена не разбирам, кой му даде това право ли! Неговият така наречен треньор, който напусна държавата веднага след като научава че брат ми е починал и го зарязва в шибаната продажна държава!.

Възползват се от това, че сме роми! И мислят, че не си знаем правата, но много сгрешиха. Аз и моето семейство ще получим справедливост за отнетия живот на моя брат!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да направят допинг тест и да се приключи бързо с тази тема
7
53
 
16
 
! Отговори
Джумхур преди 4 години
Момичето е много право. Потресен съм как в територията министър, треньор се правят, че не знаели, че боксьорът не е същия. Били еднакви, приличали си. Абе, това да не са китайци? Заслужавате осъдителна присъда на най-високо ниво и ще я получите. Защото иначе оставки няма да има. Но докато не се научите, че хората са хора независимо от етноса ще е така и ви е хак.
6
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично по ромски. Търси се всеки друг виновен само не и самият ***. Как се отговаря на въпрос "Как може синчето ми да се представя с друго име без парламента да му направят забележка...Бойко Борисов оставка?".
5
2
 
83
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
В кои случаи сте роми и в кои случаи български граждани?
4
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как така как?? Вие 10 сте с 1 лична карта
3
2
 
68
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Да разбирам ли, че ако не беше починал нямаше да има проблем и "загрижената" сестричка щеше да е "възмутена" от парите които щеше да донесе.
2
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е какво се възползват някой насила ли го е карал да се боксира взел му е паспорта и му е разменил самоличността ли?Албанците го били отровили...Защо им е да го тровят то боксовият мач се гледаше от 10 човека то си личеше,че са някакви зяпачи по анцузи и чехли...
1
5
 
61
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Малко неграмотна, но ако и предложат едни пари и ще забрави брат си .. Сигурно не иска и много ....