Тръмп се подигра на Грета Тунберг с ироничен туит

Двамата се засякоха за секунди на срещата на ООН
Обновена: 24 сеп 2019 13:15 | 24 сеп 2019 13:08, Нели Христова
127
Тръмп се подигра на Грета Тунберг с ироничен туит
Снимки: Reuters

Младата екоактивистка Грета Тунберг упрекна лидерите на ООН, че са й "отнели детството". Тя го направи почти през сълзи, задъхваща се от гняв.

Дали речта й бе искрена или преувеличена театрална постановка - потребителите в мрежите я разчетоха по различен начин. Но думите си не спести и президентът Доналд Тръмп.

Още по темата

Той трябваше да пропусне срещата на ООН относно климата, но се появи изненадващо, засенчвайки момента на Грета. Тя го награди с почти смъртоносен поглед. По-късно Тръмп отново взе телефона си в ръце и отвори така любимото си приложение - Twitter.

"Грета Тунберг изглежда като много щастливо дете, което гледа към светлото и прекрасно бъдеще", написа иронично президентът в профила си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
7
 
23
 
! Отговори
До 63 преди 4 години
Природата нещо с разум ли е? Говори ли ти? Кажи честно. Това че мразиш хората не ме изненадва, всички зелени талибани сте завършени социопати.
53
11
 
10
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Когато Тръмп скочи на ФЕД и Ротшилд, и осъди израелската политика срещу палестинците, тогава го въздигайте. Дъщеря му се продаде и прие юдейската религия заедно с децата си. Пионка на Ротшилд, както всички политици днес.
52
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един Човек!Какво точно трябва да чуя относно "екология", г-жо мега ум? Явно съм ***, защото използвам разума си, защото не чувам някакви измислени секта-екологични простотии, а наука. Няма сериозен учен на този свят който да предрича климатичен апокалипсис, няма такъв, това са безпочвени твърдения на полирани мозъци като теб. Моята ценност не е хипи-деградицията, аз искам развитие, научно и икономически, искам да живеем цивилизовано, а не като хомо сапиенс от преди 10 000 години.
51
4
 
12
 
! Отговори
До Истината 2 преди 4 години
А въпросните циoниcти колко пари изкарват от зелените фанатици и еко стандартите...
50
16
 
7
 
! Отговори
Истината 2 преди 4 години
А Тръмп е ясен - маша на ционистите. Единственото, което го интересува са егото му, властта и богатството.
49
37
 
14
 
! Отговори
Един Човек! преди 4 години
Без никакво значение дали харесвате Грета като личност или не, само от начина Ви на изказване си личи, масово за екология не сте чували, нямате отношение към света и дома Ви, нямате отношение към нищо! Вие сте празни консуматори, лишени от каквито и да е ценности присъщи на хомо сапиенс. Заслужавате си и кофти положението в държавата, заслужавате си нещастните животи, а като цяло всички като Вас безхаберници по света, си заслужават всичките злини. Нищо излишно не Ви е дал Господ
48
19
 
7
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Не съм сигурен доколко синдром на Аспергер е заболяване. Има хора като Лео Меси и Илън Мъск с подобни симптоми, които се справят доста добре. Просто е по-удобно да лепнеш етикет на някого, отколкото да спориш с него. Момичето се е отдала на добра кауза и заслужава поощрение, защото е добър пример за голяма част от младите, обзети от апатия, алкохол и дрога. Но някой май използва добрите й намерения, за да гони свои користни цели.
47
6
 
43
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Гледах го туй дьете. Ми то беше като психясало, а "речта" беше жива истерия. Дали са го зомбирали не знам, ама не беше на себе си. И не съм сигурен, че разбираше това, което говори.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как разбрахте, че се е подиграл?
45
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% от русофилите лайкват Грети Тунберг.
44
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Речта на Гретхен е пълна с изрази и термини, която и тя едва ли разбира. Ясно е, че някой друг и е писал речта.
43
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това момиче е като обсебено от ДЕМОНИ
42
7
 
6
 
! Отговори
до Burzum преди 4 години
Така е. Повечето коментиращи са тотална щета. За радост повечето българи са ОК, просто не висят по цял ден в интернет.
41
28
 
10
 
! Отговори
Burzum преди 4 години
Тръмп е *** като талпа!За съжаление и повечето коментиращи са малки ,жалки душички....
40
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професионална жертва. За жалост, такива са почти всички от нейното поколение: лигльовци, промити мозъци, наивни, ограничени и изискващи инфантили.
39
6
 
51
 
! Отговори
Мен преди 4 години
От далеч си личи че това момиченце преиграва яко. дори и в началото да е било автентично в момента е яко фейк, а това дете ще изперка тотално, ако вече не е ..
38
4
 
14
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
До анонимен 48 То популизма е основан на лицемерие... Да го играеш, че си добър.
37
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ivailoТочната дума е популизъм, това правят левите политици като Обама, важното е да си харесаме на тълпата, ама дали това е разумно, дали всъщност допринася за деградацията на обществото, не е важно, рейтинга да расте. Сега зелените, като комунистите преди, са яхнали вълната с утопията, могат ли да я приложат напрактика - НЕ, но това не ги спира, да лъжат и промиват мозъци, които след това да скачат когато вождовете кажат. Тръмп е лош, защото казва истината, това го прави неудобен.
36
3
 
16
 
! Отговори
преди 4 години
И снимката как е натъкмена някакво театро пълно пак...малко ми напомня на сцената с Буш в класната стая като го "изненадаха" с новината за атентата над търговския център..
35
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това дете, с този поглед на вампир...Каква ли жена ще стане?