Съдът реши: Стефан от Сотиря остава в ареста

Мъжът е разследван в Германия за трафик на хора
27 сеп 2019 20:08, Петя Славова
2
Съдът реши: Стефан от Сотиря остава в ареста
Снимка: архив, Reuters

Бургаският апелативен съд потвърди марката за неотклонение "задържане под стража" на Стефан К. от с.Сотиря, община Сливен, задържан с Европейска заповед за арест, издадена от Районен съд град Хамбург, Германия.

Още по темата

Мъжът се издирва за две престъпления по немското законодателство - тежка форма на принудителна проституция и опасна телесна повреда, а както и опит за изнудване, придружен с обида. Тези деяния са престъпления и по българското законодателство - трафик на хора и изнудване, пише БТА.

Според съдебния състав на Бургаски апелативен съд има реална опасност Стефан К. да се укрие, за да избегне наказателното преследване.Той е обвинен в множество умишлени престъпления и е с обременено съдебно минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що бе?! Пуснете го, и без това ще му дадете и на него 12 години и ще излезе след 6, по-добре още сега да си ходи. Мразя българското правосъдие и тва колко малко струват според тях животите на жените и децата.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнете го на немците те знавт колко десетилетия затвор да му дсдат. Че ако остане тук ще вземе да си признае и ще му намалят присъдата на Условна с 1 година изпитателен срок.