Ердоган: Никога няма да забравим неуважението на Тръмп

Турция ще предприеме "нужните мерки", когато дойде време
18 окт 2019 21:25, Нели Христова
103
Ердоган: Никога няма да забравим неуважението на Тръмп
Снимки: Reuters

"Не бъди твърдоглав, не бъди глупак", написа Доналд Тръмп в писмо към президента на Турция след като страната му нападна Северна Сирия. Естествено, Ердоган не запази мълчание относно резкия език на писмото. По думите му, "то е скъсало с политическата и дипломатическа любезност".

Пред журналисти турският президент заяви, че "никога няма да забрави липсата на уважение".

"В момента това не ни е приоритет. Но когато правилното време дойде, ще се разбере, че сме предприели нужните мерки", допълни още Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ердо е пътник. Прави се на мъж, но сириската армия затвори пътя на изток и на практика настъплението е прекрстено. Кюрдите се изтеглиха на изток и Тирция трябва да се бие с редовната сирийска армия. Това обаче е агесия и ще има сериозни последствия. Сега Ердо се прави на мъж, но реално изгуби. Ще има преговори и озтегляне на аскера от Сирия. Ще има да се поти пред САЩ, ЕС, Русия, Китай и Иран. :-)
50
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така или иначе въпреки постоянното ежене Ердоган той беше принуден да спре военните действия макар и временно.
49
18
 
21
 
! Отговори
Бай майстора Ердоган преди 4 години
Давай Ердо мачкай
48
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както е казала ванга Сирия, ще рухне но победител Няма да има. Вече ставаме свидетели на това предсказание. Лошото е, че следващото е най лошото за нас. Според квото, ще се опита да се отдели част от Южна България. Като гледам Мустака явно това време не е далеч. Само една грешка да направим политическа или настроена срещу него и ще видим и ние какво е диктатура с войска. Апелирам към политиката да бъде много внимателна
47
8
 
12
 
! Отговори
КРАЙ преди 4 години
МИСЛЯ , ЧЕ КРАЯ НА ВОЙНАТА В СИРИЯ СЕ ВИЖДА! ПРИЧИНАТА ЗА ЗАПОЧВАНЕТО И , СЕ ИЗТЕГЛЯ ОТ ТАМ! АСАД СИ Е НА ВЛАСТ И ЩЕ Е ТАКА ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ!ЕВРЕЙТЕ СИ ОТМЪСТИХА НА ГЕРМАНИЯ ИЗПРАЩАЙКИ И ХИЛЯДИ МЮСЮЛМАНИ!РУСИЯ ВЕЧЕ И ФИЗИЧЕСКИ ДЪРЖИ КОНТРОЛ НА МЯСТО!ТУРЦИЯ СИ УКРЕПИ ЮГОИСТОЧНАТА ГРАНИЦА СРЕЩУ КЮРДИТЕ ! КЮРДИТЕ ЗАТВЪРДИХА ВОЕННО , ЧА СА ФАКТОР В РАЙОНА И СА НА КРАЧКА ОТ СВОЯ ДЪРЖАВА ! НАЙ-ВЕЧЕ ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИТЕ КОМПЛЕКСИ НА САЩ , РУСИЯ , КИТАЙ , ЕВРОПА И ДРУГИ - СИ ПРИПЕЧЕЛИХА МН. ДОБРЕ!
46
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 68Хитлер печелеше. Най-бързта експанзия от Александър Велики насам. Даже би по-скорост и монголците .... Победите му бяха в пъти по-зрелищни от тези на Ердоган. Днес, на жентъра на берлин има гейпаради и се извиняват на целия свят. Не бъркай лесни неща, за умни неща. Сирия е в такова скапано състояние, че и нашата армия, понеази до края на 90-те, може да се наложи там. Нова османска кампания, няма да има, защото ни САЩ, ни ЕС, ни Русия я иска.
45
18
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Ердо Взе Северна Сирия, а САЩ я загуби,Какво значение има Кой е Умен и кой Не,Според мен Умен е Този Който Печели ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
44
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТой и Садам правеше и печелеше.
43
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТеоНе знам, кой е по-иумен в момента, но това няма да е Ерго.
42
16
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Ердо си прави каквото си Иска, И винаги печели.А България винаги слуша, и винаги Губи
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААМоето жълто ще се махне скоро, ама ти тогава ще ти правят 40 ...
40
5
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Преди да се разболея от шизофрения много мразех Турция, сега вече имам вътрешен спор дали съм бил прав. Помогнете ми, моля!
39
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТеоАко има едно нещо в което съм сигурен, то е че Израел ще реагират с цялата военна сила, с която разполагат, на мига. Техните армии, не са египтеките или подобни, да се разбрягат, като чуят пушка. Онези се бият жестоко, мръсно и докрай. Ако това не помогне, хвърлят бомбите, пак Света може и да свършва ... Само казвам, срещу какво ще се бие веки, който тръгне към Израел.
38
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво ще направи Ердогън, срещу САЩ, ако не е тайна. Това много взе да мирише, на "Нашия добър приятел, Садам, който се превърна във враг номер 1",
37
9
 
5
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Едно говори, друго прави. Това са приказки за пред масите. В крайна сметка операцията приключи без много бой и вече има 30 километрова буферна зона. Беше казал четиридесет, за да може да излезе без много-много шум от ситуацията. Това, което никога няма да забрави е отвличането на турски кораб и убийството на турски граждани от Израел. Но това, когато дойде време! Тези са пословични със слонската си памет! Колкото до кюрдите ... ако бяха малко по-умни, щяха да управляват Турция!
36
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tръмп е кукла на конци на Путин. Каквото му кажат от Русия, слуша и изпълнява. Русия в момента иска САЩ да са аут от Сирия. Турция си договаря доставки на оръжие за милиарди от Русия и затова са си приятелчета в момента точно. И затова се позволява на Турция да стъпи там. Иначе, ако не бяха съгласувани тия постановки, американците да се изнесат от там и т.н. нямаше да станат тия работи. И не на последно място, на западняците не им пука, защото са лицемери, а продават оръжие на терористи.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЯд те, защото си стар и немощен, а ние поне, имаме шанс да постигнем нещо в живота, нали?
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Всъщност Истината е , че Ердоган от 5 години насам се готви за война с НАТО - САЩ и ЕС,"Чакаме с нетърпение, да видим последствията от война съюз, който има над 2.5 млн войници, без да броим турските, разбира се, които са 435 000, а и да не забравяме, че Турция е обградена от врагове, че икономиката и е на 60-70& зьависима о тсъщите хора, с който готви война и че най-близкият и партньор е исторически най-големият й враг. Чакам да вида, как Его ще изхрани войската, като му се секант паричките
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Османеца 10 год се готви да може да има армия и ето го края. Война след война очаквайте занапред от него. Който го защитава, не знае къде се намира.
32
9
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
тоя ердуган е много зле. уж свали руския самолет и накрая стана *** на Путин, уж тръгна да трепи кюрди в Сирия, САЩ му скръцнаха със зъби и си събра цирка. Тоя изобщо свършил ли е нещо до край или само се пъчи и като го напънат кляка.