Удар в дърво е причинил смъртта на 20-годишната в София

Автомобилът е излязъл от пътя, шофьорът не е пил
Обновена: 23 дек 2019 09:55 | 23 дек 2019 09:51, Елка Василева
47
Удар в дърво е причинил смъртта на 20-годишната в София
Кадър: Нова тв

Автомобилът, в който е пътувало 20-годишното момиче, загинало снощи в София, е самокатастрофирал, обясниха от пресцентъра на МВР за Нова тв.

Инцидентът стана в неделя вечерта на столичния бул. „България” - в отсечката между Околовръстния път и бул. „Тодор Каблешков”, около 21:30 часа.

На прав, но мокър участък колата е излязла от пътя и се е ударила в дърво.

Още по темата

Загиналата се е возила в автомобила.

Шофьорът е тестван за алкохол и наркотици. Пробите са отрицателни.

Движението по бул. „България” беше спряно за известно време.   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
така е в България преди 4 години
на мокър и вероятно не равен път....караш бързо и биеш спирачка...очакваш колата да спре...да беше карал с ограничението а и при мокър още по шнимателно...и не е сам в колата...
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ***, много знаете за БМВ и тем подобни. Половината от вас не могат да свържат двата края ама сте големите разбирачи. Как може да говорите такива неща за починалото момиче? На вас ако някое от децата ви умре и говорят така за него ще хленлите и ще обяснявате ама го не е така ама тва ама онова. *** без покритие сте. Мир на прахта ѝ!
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо важното е цивилните катаджии да снимат повече нарушители за да съберем от глоби повече от Българската коледа!
37
2
 
14
 
! Отговори
Статистика преди 4 години
НЯМА, повтарям,няма кола било то Трабант или Макларън която оставена сама на себе си да САМОКАТАСТРОФИРА и да причини смърт.ВИНАГИ ИМА ПО ЕДНО "ЗАДКОРМИЛНО УСТРОЙСТВО" което от вродено ниска като температура в полярна станция интелигентност или недостатъчно мозъчни клетки за да преценят ситуацията,КОЕТО Е ВИНОВНО за катастрофите на пътя.За да спрат тези печални статистики ТРЯБВАТ ЗАКОНИ и сериозни , отговорни държавни органи които да следят за спазването на тези закони....ТАКИВА НЯМА .
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Московски има ли място за заместник-банкер?Там пращат невинните.
35
1
 
9
 
! Отговори
Боклуци преди 4 години
Жалко за жената...
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не беше се качила в тоя кош "беемве" сега щеше да е жива.. но знаем че, какви момичета харесват тия беемвета.. жалко..
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах, тези дървета!!!На почти всеки катастрофирал природата е виновна - то дъжд, то сняг, то диво прасе, то магаре, то дърво (посадаено по направлението на удара), то химията на каучука на гумите при взаимодейстие с асфалта, то въздействието на етанола на кг. живо тегло и на грам мозък, ... и ред други природни явления;)Жалко за момичето!!!
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно мама и тате са някои и/или имат яки връзки. Ако е карал с 50 нямаше да има загинали. дори автомбила да е бил "оживял" и "самокатастрофирал"
31
0
 
19
 
! Отговори
Бау преди 4 години
предполагам шофьора се е правил на велик пред младото момиче :(
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самокатастрофирал??????
29
0
 
18
 
! Отговори
Ха преди 4 години
В друг сайт излезе статистика за жертвите на пътя за тази година.Ами честито:първи сме и това без тези починали после в болница.Те в Сирия са по-малко.За съжаление повечето са млади хора.Хора, възпитавайте си децата ,те са ви за цял живот.Купувате бързи коли на току що взели книжки и после ревете,бдения свещи ,кой бил виновен?Жалко за момичето и сили на семейството да преживеят ужаса.Съболезжования.
28
0
 
19
 
! Отговори
Студент 2 преди 4 години
..... Никой НИЩО не им прави. Нито дори им казва. Да не говорим за глоби. Е вие какво искате да правят тия "селски бекове" ?!?! Казвам - Пред зала "Христо Ботев" в Студентски град - това е ежедневие ! Не само няма глоби... Ами им се кефят и ги снимат с телефоните си !!! ...... И накрая идва най - голямата "ГЛОБА" - някой губи живота си в такава тъпотия и всички после реват !!! Но докато е време - никой НЕ мисли ! Наистина е МОР от масово затъпели млади хора !!!!!! Пълен ужас ..... :( !
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да вземат проба от асвалта, дан са вложили много варовик и да е било лъзгаво, кат на Своге. Децата не са виновни, отлични ученици, карали да със 35 км в час това бемве
26
0
 
26
 
! Отговори
Студент преди 4 години
... В Студентски град. На кръстовището точно на спирката пред зала "Христо Ботев" и сладкарница "Неделя" всеки ден. Особено вечер. Минимум по 10 - 15 пъти "дрифтят" здраво диви *** познайте главно с каква марка кола ...... БМВ, разбира се. Наистина съм адски учуден как все още няма смъртен случай ........ Пада яко въртене на гуми и на коли ........ Никой абсолютно нищо НЕ им казва ! Нито им прави ! Виждал съм й патрулки наблизо при такова "дрифтене". Нищо! Стоят и се хилят! Е КАКВО ИСКАТЕ?!?
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младежите май са пропуснали часовете по физика. Конкретно за центробежните сили и тяхното действие. Ей, требе да се учи ей, не става само на Бело и да въртите гуми, безделници
24
0
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Очевидно ударът е виновен за случилото се. Веднага да бъде арестуван и подведен под отговорност! Да се изясни защо автомобилът е катастрофирал сам себе си! Между околовръстното и Каблешков няма велоалея. Да се вземат показания от всички велосипедисти!
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закъде са бързали младежите. Да не е било за някой книжарница или библиотека, ама то пък вечер....хммм. От всеки нереализиран състезател с калпава кола, става дрифтер
22
0
 
12
 
! Отговори
Стар преди 4 години
Какво са правили в колата, за да изпусне контрола над автомобила? И аз като бях млад правех такива работи, но с москвича не беше така опасно.
21
0
 
13
 
! Отговори
До 19 преди 4 години
2004' e 60, 3000 дизел с чипче. Много върви, не си ще гумите....и обича дърветата:)