Шофьорът с дрифта - 2 пъти му вземали книжката, имал и 17 глоби

Младежът е задържан, благодарение на охранителните камери
4 фев 2020 15:50, Анисия Иванова
28
Шофьорът с дрифта - 2 пъти му вземали книжката, имал и 17 глоби
Снимка: БГНЕС

Изяснена е самоличността на младежа от Бургас, който дрифтил в подземен паркинг на голям магазин в Бургас.

Той е разкрит, благодарение на кадрите от охранителни камери. 21-годишният шофьор е с книжка от около 4 години, а за това време имал 17 глоби, посочиха от МВР за bTV. Органите на реда допълниха, че той два пъти е лишаван от свидетелство за управление на МПС.

Още по темата
Частни охранители са подали сигнал в полицията и последвало задържането на мъжа.

"Имаме добра координация с охранителните фирми в града и реагирахме бързо. Установихме и издирихме водача. Наложихме санкция, беше констатирано и второ нарушение – нерегламентирано затъмнени стъкла. Автомобилът е спрян от движение до отстраняване на повредата", уточни комисар Неделчо Рачев, началник на сектор „Охранителна полиция“ към ОДМВР-Бургас.

От неправителствени организации сигнализират, че подземният паркинг е „любимо място“ за младежите, които обичат да шофират рисковано. Манол Тодоров от сдружение „SOS-ПТП“ обясни, че инцидентът е станал в час-пик, когато паркингът е бил пълен, а не в ранните часове, при липса на автомобили.

3000 лв. глоба и отнета шофьорска книжка е наказанието за бургаския шофьор, който беше уличен за дрифтове в подземен паркинг на голям магазин в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
смях do 3 преди 4 години
Не е точно така. След определен период глабите се дават на ЧСИ. А мутрите там, не пускат аванта. Откаже ли да плаща, ще плаща с лихви. Така че бъдете сигурни, че имате ли глоба към държавата ще си я платите.
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той пък като ще се засили да ги плати тия 3000 лв.Много по-евтино ще му е да дава по 50 лв. всеки път като го спре Ушев и да продължи да си кара без книжка.
1
1
 
34
 
! Отговори
България е... преди 4 години
.. една от малкото страни в света, в която след доказан рецидив, водещ до временно отнемане на шофьорски права, не се налага доживотна забрана за шофиране. Нещо повече - ако след поредното наказание коментираният *** убие човек на пътя - напълно възможен сценарий е налагането на условно наказание...Това е положението - престъпниците са на почит у нас, неслучайно някои наричат страната ни "държавата на престъпниците"!...