Застреляха жена в София час след полунощ

Предполагаемият извършител е мъжът на убитата
Обновена: 25 фев 2020 07:55 | 25 фев 2020 07:20,
58
Застреляха жена в София час след полунощ
Снимка: БГНЕС

Тежък инцидент е станал тази нощ в столицата. В ж.к "Модерно предградие", около 1.00 часа, е била застреляна жена, предаде БНР.

Още по темата


Предполагаемият извършител е мъжът на убитата. По-късно той е направил опит да се самоубие. Откаран е в болница в тежко състояние.

Сигналът в полицията е подаден от сина на семейството, мъж на около 20 години. На място има екипи на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе така както е тръгнало жените ще станат дефицит по нашите земи. Аман бе, каква е тая анадолска култура бе. Хората и предавания ви направиха - "смени жената", а тия ги гърмят.
16
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направил опит.Какво значи направил опит?Порязъл си пръста?Застрелял се в бедрото със халост?Театри на страхливи ***.Не съм чувал някой да се застреля в сърцето или главата с 9мм и да е оживял.
15
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Див селянин комплексар.И без тва няма жени.Хубаво таковал си я имали сте и доброби лошо.Подавай нататъка и отивай на някоя друга.Какво я убиваш ***"*с гаден?
14
7
 
30
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
За списвачът убийството е просто "тежък инцидент", заслужавате роднините на жертвата да ви осъдят и да плащате, като попове!
13
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 23Аде сега Русия. Нали там там нямало демокрация и затова не я коментирам. Сравнявам България с образците за демокрация Германия и САЩ. Та да видим ББ и ГЕРБ ли са виновни за домашното насилие и престъпността въобще. Каквито внушения има тук. Аман от русофили и американофили!!!!! Мерете си ги, но без мен.
12
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименРезултат от самотни майки и забрана на шамарите при възпитание. И лекуване на луди и превъзпитаване на рецидивисти сред обществото. Сега гледам поредния репортаж, този път от Ямбол. Колко човека трябва да пребие и колко още престъпления, за да го приберат завиниги? Иначе гледах психоложкара вчера по телевизията, която бе много критична, само дето тя и нейносто съсловие налага на силовите органи безумни тези за отношение към тези асоциални типове и режима на живота им.
11
27
 
10
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До HeinrichHimmler 9 Президента Радев не е виновен. Той само си лае.
10
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПоздравиВ САЩ разстреляха българи докато вечеряха. Симпсън не успяха да го осъдят за убийството на бившата му и приятеля й. Още колко случая имаше на разтрел на цели семейства в САЩ. Вчера в Германия един тръгна да гази наред деца по време на карнавал. Онзи ден един откри огън по наргиле барове. После уби и майка си. Та.....
9
52
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Шегата на страна! Българите получиха страхова невроза от "сладкодумеца" Радев, че ще им се случват само лоши неща и взеха да се трепят. Всичката nyмия която може да се излее беше излята от него.
8
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е важно кои и защо го е направил важното е, че държавата е стабилна!
7
18
 
42
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Номер 7 под мен, платената к*рва на властта да каже какво е виновен Радев като гласът му не се чува от твоите работодатели - мутрите от ГЕРБ, според които живеем в Швейцария на балканите , а резултатите са като в дивия Запад - всеки ден убийства и скандали! Можеш да си завреш платеното мнение в ан*лното отвестие !
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният изтрещял милиционер. Дай им да убиват и да рушат, докато се занимават с всевъзможни престъпления.
5
48
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Промяната на румен радев ветото е факт!Всеки ден убийства, самоубийства, нападения, кражби, грабежи, криза, мизерия, нищета, корона вирус, отрицателен прираст на населението, емиграция, евакуация, мутри дерибействат, старци ровят в кофи за ***, мутреси като деса мерцедеса харчат народен лев и газят закони, страх, несигурност, инфлация, наркомания, морален срив, духовен колапс, държавата загива, пълна анархия!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!СТИГА ТОЛКОВА ПРОМЯНА!
4
6
 
42
 
! Отговори
Поздрави преди 4 години
За съжаление, сме още сто години назад по отношение домашно насилие. Полицията те гледа като луда ако кажеш нещо подобно и за насилие. МНОГО СМЕ ЗЛЕ.
3
5
 
15
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
След убийството на мъж следва и убийство на жена.
2
5
 
57
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Сигурно жената е подавала 100 жалби в полицията и никой не я е отразил...
1
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бивш полицай/военен?