Почина бащата на Румен Радев - 82-годишният Георги

Той бе приет във ВМА в началото на март
3 апр 2020 14:47, Нели Христова
121
Почина бащата на Румен Радев - 82-годишният Георги
Снимка: БГНЕС

Бащата на президента Румен Радев, Георги Радев е починал днес. Това каза пред журналиси в Смолян премиерът Бойко Борисов.

"Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования", заяви Борисов.

На 4-ти март 82-годишният Георги Радев бе приет във ВМА и е бил прегледан от коремни хирурзи.

Семейството на президента живееше в с. Славяново, Хасковско и винаги се е въздържало от медийни изяви. Покрай Георги Радев се зашумя, когато се появи видео, на което се вижда как с колата си той бута инвалидна триколка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
14
 
! Отговори
Men преди 4 години
Радев, тегли им една по голяма на всички!
59
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Намират се критици на пишещите в сайта,но щом г-н Радев намери И В ТОЗИ ДЕН,време да критикува държавните мерки срещу пандемията,си заслужава отрицателните хорски оценки.
58
7
 
15
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
Уважаеми г-н Радев, обръщам се към Вас със съпричастието ми като човек, който във времето е загубил и двамата си родители, както и съпругата ми загуби своите. Зная, че болката е огромна и остава за цял живот. Затова приемете най-искрените ми и човешки съболезнования!
57
23
 
24
 
! Отговори
Лицемер преди 4 години
Докарал баща си от Славяново във Вма с привилегии - Срам и Позор !а народа да звъни на личния лекар и да обикаля болницитемоята Майка почина на 62г в страшни мъки у дома , никоя болница не искаше да я приеме , да и дадът кислород ,болкоуспокояващи и достойна смърт .
56
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради такива дребни дребни душици като вас, се разкарах от тази "държава". Заслужавате си всичко лошо на този свят!
55
6
 
39
 
! Отговори
Потресен преди 4 години
Не ви ли е срам да пишете такива гнусни неща, бе хора? Нямате ли малко жал в тия бедни душици? Толкова сте озлобени и недоволни от живота, че нямате друга радост освен по цял ден да коментирате! Ами ако това е вашия баща? Няма такава *** *** като нас, българите, такава омраза и жлъч, че ако бяхте змии щяхте да се давите в собствената си отрова!!!
54
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично за всички герберасти - и пред смъртта не спират с нечовешкото си отношение!!! :((((Грехота е!!!Мир на душата на починалия!!! :(((
53
10
 
9
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
аз мисля, че сега след смърта му те ще осмислят ситуацията и опасноста от вируса и вече няма да се правят на ударени и ще разберът, че те също ще бъдат засегнати, ане пощадени!
52
17
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В интерес на истината, Радев даже не е афиширал нищо, но Бойко явно злорадства и по такива поводи и не можа да се сдържи да не удари под кръста. Всъщност Борисов и цялата му хунта са си фашистчета. Сещам се за жената на Дончев с изказванията и за ромите.
51
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова злоба не съм видяла никъде Дори и в ден като този сте готови като кучета да оглозгате човек Затова бог ни наказва защото сме лоши и то мнооого лоши Мир на праха му
50
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само неговия баща ли е починал?Голяма трагедия...? Отишъл си млад и зелен, така ли?
49
14
 
46
 
! Отговори
ГОНЗО преди 4 години
СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ.
48
19
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 40 И що Президента да съобщава че баща му е умрял пред обществото, бе бууунак? Това си е лична трагедия, смoтaняк! А на Тиквата изобщо не му е работа да споменава пред медиите, че бащата на Румен Радев е починал.По- скоро Тиквата е като дърта клюкарка, иначе вика за Радев , че ходел подир него като дърта свекърва.Смoтaняк!
47
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си играеш със смъртта на родител на противника ти издава изключително ниско съзнание.
46
20
 
37
 
! Отговори
Copocoид преди 4 години
Румен Радев не е "червен".Учил е в САЩ, офицер от НАТО, без мълчаливото съгласие на посолството на САЩ той нямаше да може да се кандитара и за кмет на Плевен.В интерес на истината е една идея над огромните некадърници на ГЕРБ начело с пожарникаря и доскоро оня бавно-развиващия се физкултурник.Не е нищо особено но в сравнение с Гербаджиите е гений.Сега тия борчове закриват държавата ни в бъдеще, без тях се връщаме във времето на Костов с по 150 л. заплата.Мир на душата на баща му!
45
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съболезнования.
44
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тествани са едва няколко хиляди души, предимно БОЙче, приближените му, някой и друг милиционер, лекар и медицинска сестра.Ерго, не са налице достатъчно данни за епидемия.Извънредното положение е просто начин да бъдем лесно контролирани, чрез заплахи и сила.
43
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както винаги червените матросовци са на барикадата и със свалени *** скачат върху.... . Самия факт, че е починал баща ти трябва да те разтърси отвътре, а те продължават да защитават некадърните изцепки на льотчика и претендирането му, че всичко е наред. Всъщност те биха и продали и майките си, за една азиатска страна, така че нищо не бива да ни учудва.
42
25
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко урoдлив е Герберът!!!Дори и такава тежка новина използва да ръфа и дращи. Като плъx е!
41
6
 
18
 
! Отговори
До 44 преди 4 години
Какво се изненадваш на такива коментари. Цялата *** от миячи на чинии и берачи на ягоди се прибра заради вируса и сега дреме безработна на компа и пише глупости.