Грета Тунберг иска бавно, саркастично пляскане за компании

Тя подкрепи медиците в борбата им с COVID-19
22 апр 2020 20:50, Нели Христова
62
Грета Тунберг иска бавно, саркастично пляскане за компании
Снимка: БГНЕС

По целият свят хората излизат по терасите си, за да аплодират медиците, които се борят с коронавируса. Изглежда активистката Грета Тунберг, която преди няколко седмици обяви, че вярва, че се е разболяла от COVID-19, подкрепя изразяването на благодарност. Но същевремено е и ядосана.

Докато медиците се борят с коронавируса, компаниите, които вредят на Земята, все още печелят пари. А това води до недоволство у малката Грета, която предложи всички да аплодират и тях, но бавно и саркастично.

"Аплодирайте здравните работници! Но също така им дайте по-добро заплащане, по-добри условия за работа и постоянни, надеждни източници на защита.

А може би трябва да започнем да "пляскаме вместо да финансираме" замърсяващите компании. Трябва ни истинско саркастично бавно пляскане, за онези, които унищожават света ни", написа Тунберг в Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
13
 
! Отговори
ХАХА преди 4 години
Създадено човече за масите!
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да го лекуват това детенце. То не е виновно, болничко е.
2
2
 
47
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
20-30 дни се беше покрило лудото ...Ми като толкова е против печалбите, първо да убеди майка си и баща си, да си намалят хонорарите, росле Сорос дъ даро всичкити си милиарди и трето Швеция да си предаде богатсвата на бедните Африка, Азия, Латинска Амирика ... а Грета дъ пжчне и да бачка, а мо за без пари
1
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, Грета светът е с вас.