Скилър: Гаранцията от 100 000 лева е непосилна за мен

Бийтбоксърът за първи път коментира обвиненията срещу себе си
5 май 2020 11:17, Нели Христова
63
Скилър: Гаранцията от 100 000 лева е непосилна за мен
Снимка: Facebook

Александър Деянов, по-добре познат на публиката като бийтбоксърът Скилър, за първи път коментира обвинението срещу него и сестра му ЛиЛана за злоупотреба с евросредства. Той публикува пост във Facebook, в който обясни, че няма нужната сума от 100 хил. лева, за да плати гаранцията си.

Още по темата

"Здравейте на всички!

В момента се изправям пред най-голямото изпитание в моя живот. Повдигнато ми е обвиненение за участие в организирана престъпна група. Наложена ми е мярка за неотклонение - гаранция от 100 000 лв., която би следвало да бъде внесена в определен срок. Непосилна сума за мен.

Предвид всички тези факти, името ми може да бъде спрягано като един от най-опасните престъпници в България.

За всеки, който ме познава сигурно това изглежда нелепо.

През целия ми живот моята дейност е била свързана с изкуство и съм живял изцяло в творчески свят. Не съм имал дейности, взаимоотношение и контакт с каквито и да е било бизнес кръгове.

В качеството ми на управител на фирма “Скилър ЕООД”, която е бенефициент по проект за развитие на иновации, аз винаги съм се занимавал с това, в което съм компетентен и което е моя професия - бийтбокс изкуството.

Иновацията по проекта е свързана с това да бъде създадена онлайн платформа за обучение на деца, подрастващи и възрастни, както и създаването на универсален транскрипционен език, който да възпроизвежда отделните звуци и музикални комбинации. В следващ етап на развитието на тази идея целта е да стане възможно да се извлече от всяка аудио и видео информация под формата на текст (транскрипция), което би помогнало на милион брой хора, последователи на бийтбокс изкуството - да постигат бързи резултати в обучението.

Сумата усвоена по проекта е частична и до стотинка е отишла по предназначение. За всяка една административна или финансова процедура има документи за одобрения от всички проверяващи институции и комисии.

Зад фирма “Скилър” ЕООД стои целият ми професионален опит и имидж, който съм градил на хиляди състезания, фестивали и концерти по света и у нас. Не бих подложил на каквото и да е било съмнение целия този дългогодишен труд в областта на изкуството. Винаги съм осъзнавал сериозната отговорност да бъда бенефициент на проект с евросредства и съм сигурен, че рано или късно ще бъде доказано в съда, че няма злоупотреби.

Благодаря на всички близки, стотиците приятели и познати за оказаната морална подкрепа. В такива моменти прозират истинските взаимоотношения."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За бития бокс разбрахме, но какво е работил?Работата няма нищо общо с такива измишльотини.Винаги са ми били много интересни разни модели, промОУтъри, Пи-ари, инфлуенсъри, инфлуенсърки и други дребни тарикатчета какъв ще го държат през пандемията.Кой каквото си направи.
30
2
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Га ядИ кИфтетата нИ рИва.
29
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В затвора тоя прякор никой няма ти го запомни, кой ще си чупи езика с това Скилър? Виж, Дълбокото Гърло как лесно се помни. Може и некой нов звук да научиш - гъл-гъл-гъл
28
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който си е оцапал гащите - да си ги чисти. Няма да ревете по социални мрежи и медии за "най-тежкото изпитание" в животите си. Като си бъркал в кацата с мед да си мислил. Поредните измислени евро проекти за "иновации"..... Айде, моля ти се. Знаем ви какво правите. А то е едно нищо. Че и фирма си направило бийтбоксърчето...... Жалкото е, че има още поне стотици като тея, но едва ли ще стигнат до тях...Айде давай сега - ТУП ТУП ЦАК БАБАМ БАБАМ ТУП ТУП ТАФ ТССССС ТИК. Ще успееш няма страшно.
27
2
 
16
 
! Отговори
Скъсаняк преди 4 години
не скилър.
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма проблем да влезе и да си чака реда зад решетките! Внасянето на определената от съда гаранция не е задължително .
25
4
 
31
 
! Отговори
Ко? Не! преди 4 години
"който съм градил на хиляди състезания" ?!?! кО, КО ??? Я пак ? Колко състезания и концерти казА ???
24
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млади, красиви, успели ... Със сигурност са виновни и по стар прабългарски обичай да ги пратим на Тангра. Да си останем само злобните и посредствените
23
3
 
43
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Защо ме занимавате с човек, който излиза по телевизията и издава само нечленоразделни звуци/бийтбокс/, има кака метреса на Божков, и баща, който я пласира в Плейбой, пък и се самопровъзгласи за професор в собствената си "академия"!!!
22
3
 
36
 
! Отговори
Малко послъгва ! преди 4 години
Къде са тези иновации, за които е получил европари ?
21
3
 
25
 
! Отговори
хм преди 4 години
Пусни DMS да ти дарим, ***. Всички знаем как се отпускат средства по ЕП и как се злоупотребява с тях. Неслучайно един куп народ се писа земеделец или животновъд и си накупи лъскави МПС-та с парите
20
2
 
30
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Какво стана с къщите за гости с европари, които никога не са били такива? Какво стана с един джип , който наскоро каран от дрогиран уби човек. Същият също беше купен с европари. Всички европари явно отиват в престъпници и си угаждат за сметка на данъкоплатците. А Гешев атакува само избирателно и това е видно и на децата
19
4
 
24
 
! Отговори
. преди 4 години
DMS номер ли иска да му отворим? Сестра му излиза на всяко търсене заедно с името на дедко, който е в Дубай. Когато ядоха кюфтетата, не реваха, ама сега реват. Ей така се става бенефициент на ЕС програма, даааа. Колко умен и талантлив народ не може да се добере до тези програми, но този честен частен предприемач честно си е взел. Добре. И един мармот...
18
2
 
25
 
! Отговори
Физик от шопско преди 4 години
Кака ти казваше да сееш био-домати ти бийт бокс та бийтбокс.
17
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давай сметка да помагаме. В тая държава всичките маймуни искат на клона с евросредства, е няма как да стане.И това професия ли е - бийтбоксър. Що за безумие за човек на 3- години.
16
3
 
17
 
! Отговори
Хмм преди 4 години
Кефи ме как държавата започна да си връща ресто от обществените поръчки чрез няма такива гаранции
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкия да помоли Пеевси той раздава на всечки и за всичко и не пита.
14
3
 
34
 
! Отговори
A преди 4 години
Насълзиха ми се очите, горките те..
13
2
 
40
 
! Отговори
ъцз преди 4 години
брато всички знаем до тези програми само кои имаха достъп... така че не се прави на светец
12
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът има талант, ама явно се е полакомил... Сори, братле, оправяй се. А на тоя по-долу: баце, хората по заводите и полетата са честни, щото нямат достъп до схеми. Ако им вкарат оферта за някоя далавера - охаааа, честността веднага отива в канала.