Как едно дете влиза в детска градина в Китай?

Мерките са повече от строги
20 май 2020 10:44, Александър Попов
39
Как едно дете влиза в детска градина в Китай?
Детските градини в България отварят от 22 май, като в големите градове вече обявиха, че децата ще бъдат приемани от 26 май. При спазването на мерки и ограничени групи.
 
Обществото е раздвоено към разхлабването на тази мярка, министърът на образованието Красимир Вълчев дори призова родителите, ако имат възможност, да не пускат децата на ясли и градини.
 
Как обаче се ходи на детска градина в Китай - страната, от която тръгна коронавирусът? Мерките са драстични, вижте във видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
да бе, а не е пълна лудост да оставят всичко на отговорността на родители и учители??? Осигуриха ли двете министерства за детските градини качествени дезинфектанти, каквито искат, осигуриха ли шлемовете, маските, осигуриха ли необходимите за започване на работа в тази обстановка неща? НЕ! Искат хвърчаща декларация от родител - той може да си напише в нея квото си иска. И по 100 часа мерене на температурата при влизането в градината. Да си бяха казали - отваряме, но рискът си е изцяло ваш!
13
1
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Възможно е - има дисциплина и отговорност.
12
3
 
11
 
! Отговори
до щаба преди 4 години
Господа министри - Ананиев и Вълчев - ето това са МЕРКИ - истински!
11
11
 
8
 
! Отговори
Моля, моля, преди 4 години
само китайците не ми давайте за пример!Цял свят ги разбра що за стока са. Още дълго ще им ядем - - вната
10
0
 
3
 
! Отговори
Първите преди 4 години
Жители на Мрадост госини таред гозеха щал и в училище лелките не смогваха да чистят калт0а. Караха учиниците да си сменят обувките или с пантофи. Но тогава Младост беше само поляни, игрища и много, много кал
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това видео е на няколко месеца...
8
0
 
25
 
! Отговори
.. преди 4 години
По-младите не помнят, а *** моя набор знае. В училище ни облъчваха с утра виолетови лампи. Даваха ни едни очила и седяхме по *** пред лампата 5-10 мин.Сега тези методи са "демоде". Друго си е да глътнеш шепа "полезни" хапчета.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пълна лудостДрън-дрън-та-пляс. Да те дезинфекцират преди градина е по-страшно е от това да няма детски градини, да си в гулага от 3 годишен и ако оцелееш до 10-15 - в завода за Х-части ? Аре седни прочети книгата, не е кой знае колко голяма, нито написана със сложен език. Да се върнем на темата - точно така е в Китай, във всяка детска градина? Вярвайте им на червените, те света-вода-ненапита, виж са ешалон за подръжание, проблеми няма - идилия, рай, утопия е Китай.
6
9
 
5
 
! Отговори
КИТАЙСКА ЧУМА преди 4 години
Като им измият обувките не ги ли слагат в стъклени кафези с електронни гривни,които да им мерят температурата на краката като затворници?
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е браво! Така трябва :)
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И през нашия социализъм децата в някои училища са си миели обувките на входа. Вярно, че ситуацията в момента е извънредна, но някои добри практики могат да се прилагат по принцип.
3
5
 
17
 
! Отговори
asd преди 4 години
Това си е някаква пропаганда. Не е възможно 1 милярд деца да изглеждат така и да влизат така. Лъскат имидж. И да знаете, в Китай всичко е супер и въобще не ядат прилепи...
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представям си, как ще влязат останалите 499 деца. Сигурни ще има ред някой от тях, ще чакат от 4 сутринта, за д а преминат през гранично пропуск... са проверката исках да кажа. Ама поне работа се създава.
1
15
 
1
 
! Отговори
Пълна лудост преди 4 години
Това е по страшно и от обществото на биг брадър описано от Джордж Оруел ! Дано Господ по скоро спре тази глупост ,какъв живот е това !