НСО с позиция заради обвиненият в убийство неин служител

При установена вина да понесе цялата отговорност пред закона
21 май 2020 13:17, Александър Попов
58
НСО с позиция заради обвиненият в убийство неин служител
Снимка: БГНЕС
Националната служба за охрана излезе с официална позиция, след като стана ясно, че неин служител е обвинен в ръководене на престъпна група. Според изненсените от прокуратурата по-рано днес данни, той е подполковник и е отговарял за охраната на обществени събития.
Още по темата
Същата група е разследвана за убийството на Станка Марангозова.
 
Ето и позицията на НСО:
 
По повод обявено доседебно производство за предумишлено тежко престъпление, извършено на 10 октомври 2019 г., срещу членове на организирана престъпна група, за ръководител на която бе обявен служител на Националната служба за охрана (НСО), НСО заявява, че на Военноокръжна прокуратура-София се оказва пълно съдействие по продължаващите действия на разследващите органи.
 
Ръководството на НСО очаква на Службата да бъде предоставена информация по случая с оглед на предприемане на всички законосъобразни действия спрямо служителя.
 
НСО категорично заявява, че при установена вина следва да бъде понесена цялата строгост на закона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
толупо съвет преди 4 години
пазете,ама много пазете, служителят да не се възвиси.....
27
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде да се запиша и аз да пускам платени постове срещу Радев?Трябват ми пари.
26
15
 
14
 
! Отговори
Viki преди 4 години
До АнонименРадев обеща че при негово управление нямало да се краде, но за убийства нищо не е казал....хахахахаРадефф, укроти си НСО, нали ти си командваш, излагаш се бе eOSTAVKA RADEV
25
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой назначава престъпници в НСО? Някой трябва да си подаде оставката, ако няма кой да я подава световния шампион по борба срещу кражбите товарищ Радев, НСО е в неговия ресьор.
24
11
 
18
 
! Отговори
BOKOVID 2020 преди 4 години
е плъзнал надълбоко във всички държавни органи. Открй време се знае, че полицаите са с едиия крак извън закона. Но така е от времето когато Главен секретар н МВР им беше ТИКВО- МУТРАТА БОРИСОВ с черен шлифер, препасал пищов ходеше всяка сутрин да брои труповете на конкуренцията
23
4
 
27
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Цялото НСО е престъпна група.Тях закон не ги лови.Бият ,стрелят ,карат като джигити и се правят на рамбовци ,само защото слугуват на властимащите *** ,предимно от ГЕП ,ДПС и ОП.За да е пълен театъра , от време на време пищят за заплати.Но Хунтата на Боко се крепи тяхната служба ,защото ги пази от народната любов.Безсмислените кортежи летят по пътищата , и милиони отиват за нови автомобили ,командировъчни и заплати.
22
2
 
13
 
! Отговори
anonym преди 4 години
Само се вижда колко са вплетени всичките ***
21
16
 
12
 
! Отговори
Шенол преди 4 години
НСО се ръководят от Радев. Да си поема отговорността и да ги закрива. Ще си наеме Деса частен шофьор да я води по магазините
20
1
 
9
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Да видим сега каква ще е позицията на водещите фигури в българската политика, ще застанат ли пред нас с Истината илу както винаги ще си измият ръцете без никакви реални действия. На принципа всяко чудо за три дни.
19
14
 
19
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Нали Десито кадруваше там.
18
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НСО не са ли подчинени на.Радев?Пуснаха и оставиха платени мед.сестри да правят шоу в Парламента ,нощуваха,заплашваха да скочат от прозорците.Защо сега не са на първа линия?Нали искаха увеличение на заплатата!Ще вземат с 1000лв.повече!Но ги няма.Покриха се като плъхове!
17
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев обеща че при негово управление нямало да се краде, но за убийства нищо не е казал....хахахахаРадефф, укроти си НСО, нали ти си командваш, излагаш се бе
16
2
 
28
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Няма да закрият НСО. Те пазят Доган и Пеевски. Имат право на специален режим на движение, сайбиите се возят само със сини лампи със 150 в насрещното
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДрОгаре от УБО-пръждосвайте се нанякъде и вървете у неповрат...
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя осигурява охрана, специализиран транспорт и пропускателен режим на граждани, заемащи или заемали определени висши държавни постове, членове на семействата им, чуждестранни гости с особена важност за страната и др. НСО е правоприемник на Управление за безопастност и охрана (УБО) - пето управление ДС.
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото бай Тошо си призна за хилядите убити в лагерите, толко и тия ще си признаят нещо. Нали са все същите като предишните.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съда не съди по закона, а според позициите на хората и общественото мнение вече тъй излиза. Тая *** никога няма да тръгне напред, сега и шефа на НСО изгонете нека се научи, че законите са за да се спазват.
11
3
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
такъв позор не е имало преди 1989 сега свалят жени от перваза и то от генералпълна реорганизация
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имали и позиция виж ти нали беше пред закона всички са равни, явно на Гешев са нужни позиции и разрешения. Смех в залата.
9
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В НСО са подчинени на Радев.