Нови 75 заразени с коронавирус за денонощие, няма починали пациенти

3 266 са общо потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Обновена: 14 юни 2020 08:58 | 14 юни 2020 07:30, Камелия Цветанова
146
Нови 75 заразени с коронавирус за денонощие, няма починали пациенти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През последното денонощие у нас, при направени 1 975 теста, са потвърдени нови 75 случая на заразяване с COVID-19, сочат данните в Националната информационна система.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Видин – 3 ; Габрово – 2 ; Кюстендил - 5; Монтана – 1 ; Плевен – 12 ; Пловдив - 1; Разград - 1; Сливен - 11; Смолян - 2; София област - 7; София град - 14; Стара Загора - 3; Търговище - 2; Хасково - 2; Шумен – 10 ; Ямбол - 1.

Още по темата

3 266 са общо потвърдените случаи на коронавирусна инфекция у нас. От тях активни са 1 371. Излекувани са 1 723 лица, 7 от които са регистрирани през изминалите 24 часа.

С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 247 пациенти. 16 от тях са настанени в интензивни отделения.

Според Националната информационна система при 318 медицински служители е установен COVID-19.
За последното денонощие няма починали от коронавирус пациенти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Това знаехте ли го преди 3 години
Нека пациентите знаят - има ограничение, наложено от здравнатга каса. Примерно. Тя плаща лечението дневно на ДО 10 пациента в отделение. След десетия пациент лечението никой не го покрива. Няма значение, че дсте си плащали осигуровките. Ако сте 11 тият пациент за деня в даденото отделение, здравната каса не плаща. Вие сте наравно с неосигурените. Това знаехте ли го? Как здравната каса ви прецаква!
118
0
 
0
 
! Отговори
А Пари преди 3 години
И искам да видя дали на медиците от Велинград ще им се платят по 1000 лева над заплатите им за работа със заразени от коронавирус. Тези пари ги обеща Бойко. Пак ли Бойко дава, МБАЛ не дава? Бойко, някои началници в провинцията майтап си правят с теб.
117
0
 
1
 
! Отговори
отврат преди 3 години
Медиите млъкнаха за Сърница, а в това време Сърница пръска ли, пръска зараза. Вече заразиха цял Доспат. И в момента има жена пак от Сърница, със зверска пневмония и лежаща в МБАЛ Велинград. Друга една жена, контактна със заразения си съпруг /отново Сърница!/ постъпи на лечение в МБАЛ Велинград. Вместо да са изолирани в Пазарджик, където им е районът, те разнасят зараза, която прихванаха по време на байрамите си.
116
1
 
3
 
! Отговори
доктор преди 3 години
ПОЛИТИКОИКОНОМИЧЕСКИ КОРОНОВИРУС---ИЗКУСТВЕННО СЪЗДАДЕН ОТГЕРМАНИЯ КИТАЙ И--АМЕРИКА ЦЕЛТА Е---ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО НАД СВЕТА ЧРЕЗ РАЗБИВАНЕ НА ИСОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВИТЕ И ПОСЛЕДВАЩИ ЗАЕМИ ОТ---МВФ---АГРЕСОРА
115
3
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
А мен кой ще ме тества? Няма и да им дам, ***. Няма да позволя да ме вписват като заразен след като ми няма нищо. И на изборите догодина не давам глас за никой. Да си се преизбират ГЕРБ и БСП сами. Може да извикат за помощ ДПС и фалшивите партиоти, за да им тикат старата каруца. Атака и Волен още се търкалят в парламента, въпреки че нямат място там.
114
3
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Вчера 105 болни от 2600 теста ,днес 75 от 1900 теста.Само жалкия Щаб на жалкия коремен хиррург-кариерист и навършилия 61г банкянски се.як Барба Ганьос не разбират ,че броя на болните зависи САМО И ЕДИНСТВЕНО от... БРОЯ НА ТЕСТОВЕТЕ!
113
2
 
9
 
! Отговори
Hdhfjf преди 3 години
А сега малко аритметика , пумпали! Всички тестове досега показват 3,5-4% заразени. Това при 7 млн население е около 250000-280000 заразени . Имаме да кажем 200 умрели. Това е 0,07%!!! Това за тези дето мноооого се страхуват. А сега продължавайте да се страхувате и наздраве!
112
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само по Медиите има COVID-19 а на живо няма един заразенТо третокачествен сайт даже не е Медия а крадлив сайт
111
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви маски няма да помогнат, видя се, че вече не работят мерките. Вируса си взима този който трябва колкото и да се носят маски и да се взимат мерки.
110
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важно е дали заразеният заразява друго хора, а не дали го наричаме болен или заразен без симптоми. При това този заразен без симптоми може да не е болен, но може и да е болен. Затова са маските - хората, които може да заразяват другите, да носят маски, за да не заразяват другите. Маската пази предимно другите и доста малко човека носещ маска.
109
4
 
5
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До Шотландски бойциЗащото не са "болни" както се мъчат да ги представят. Те са контактни или кк там е по-правилно, а не "заразени", което веднага предизвикава тревожни асоциации (поради което и се изпозлва). На нашата неголяма уличка още декември месец имаше болен (около 45 годишен мъж), припадна и 4 дена беше в Пирогов, а още никой не им беше казал и никой не разбра от какво е болен. Прибра се в къщи без карантина и си приказваше с хората... нито един не се разболя.
108
5
 
4
 
! Отговори
Животът е корона преди 3 години
Златена да се скрие под дивана и редовно да си обира паяжините между чатала, докато страхово-фобийните й изживявания попреминат. Тъкмо да преминат и току виж се оказала в рисковата пенсионерска възраст и.....айде пак под дивана!
107
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както устоновиха наблюдателните - covid-19 е болест засягаща маалите, а после и докторите, които ги лекуват!
106
8
 
11
 
! Отговори
Шотландски бойци преди 3 години
Щом няма умрели от covid или умира по някой увреден старец, то като държава нямаме проблем с епидемията! През последните 3 месеца даже имаме снижение на общата смъртност спрямо същите месеци на миналата година. Оказа се, че българските "болни" от covid са най-здравите в света, не само не умират, но и почти нямат симптоми. От цяла Сърница и Доспат има само 1 в болница.
105
12
 
4
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Пожелавам на тези които мислят че коварната болест коронавирус е обикновен грип или ще не съществува да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи безмозъчни безотговорни безсъвестни кухи глави
104
10
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Пожелавам на тези които мислят че коварната коронавирус е обикновен грип или ще не съществува да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи безмозъчни безотговорни безсъвестни кухи глави
103
7
 
12
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
Само не ми стана ясно как при по-малко уж заразени на ден през март и април, болниците изнемогваха и респираторите бяха пред изчерпване, а сега има супер много заразени, а болни няма? Що няма болни в болницата? Бе подценявайте банкянския хитрец, явно има инфо, че от тука нататък ще се кара с кихане и малко сополи и се мъчи пак да изкяри пари и политически дивиденти. А народа не ще да мре.
102
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има заразени, мерките отпадат. Много ще ме извиняват- но в оня тормоз - по малко заразени и затворени, и маски, и магазини от колко до колко часа....сега - колкото повече заразени - толкова повече голяма свободия... Лекарите знаели вече как да реагират - то цял свят не знае - ние знаем, но вече имали защитни облекла- по голям абсурд няма - защото осигурили защитни облекла - няма никакви мерки. Кой ще носи отговорност за тормоза на народа, за психозата?
101
7
 
18
 
! Отговори
маймуната преди 3 години
гледам вчера 80-те % се набутали в Хепи на закрито през метър без маски да лапат скъпарски замразени неща от Лидъла. Един да има коронка и всичките след 4-5 дни ще са заразни. То бива да си ***, но толкоз глупав е направо ужас. Ние маймун8те не се събираме толкова на гъсто.
100
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ги е яд, че няма сензация! За ваше най голямо съжаление бройката спада!Реално никой не знае колко са!