Убийството в Казанлък – наемател и хазяин се ръгали с ножове

Кучето на наемателя обезобразило трупа на хазяина
Обновена: 15 юни 2020 09:52 | 15 юни 2020 09:48,
33
Убийството в Казанлък – наемател и хазяин се ръгали с ножове
Снимка: БГНЕС

Наемател и хазяинът му се оказаха двете жертви на двойното убийство в Казанлък. 36-годишният Николай живеел под наем в апартамента на 44-годишния Жельо в блок №15 в местния квартал "Изток", където и двамата бяха открити мъртви тази сутрин, съобщава „24 часа“.

Още по темата

Хазяинът вчера отишъл на гости на своя наемател и двамата започнали да пият. В 21:30 часа поръчали на таксиметров шофьор да им докара алкохол до жилището - услуга, която се предлага в града. Продължили да пият и към полунощ опитали отново да поръчат алкохол на същия таксиджия, но той не вдигнал.

След подаден рано сутринта сигнал от живеещи в блока до МВР, униформените е трябвало да разбият вратата на апартамента, тъй като бил заключен.

Първоначалната версия е, че двамата са си нанесли смъртоносни рани с хладно оръжие. Към момента се смята, че няма друг замесен. Не е ясна и причината за кървавата драма.

В апартамента с Николай живеело и кучето му, което стана ясно, че е обезобразило хазяина, но все още няма данни дали това се е случило преди или след смъртта на 44-годишния мъж. Домашният любимец не е посегнал на собственика си. Той е откаран в общинския приют.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
12
 
! Отговори
Алкохолът преди 3 години
е прото плазмена отрова срещу , която клетките нямат защита. Силен наркотик. Губиш мозъка си гарантирано в пакет със сърдечни , бъбречни и чернодробни проблеми и за капак се натравя кръвта. Честито! Дискотеките отварят тази вечер. 90% от убийствата , изнасилванията и нанасянето на телесни повреди са от алкохол. Той е убиец на всичко човешко , а вече родния пич го смесва с кока-мока...или се спира това или още такива случаи , но такъв бизнес не се спира макар да убива.
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Собственик на РАДИОАко от това ще ти стане по-ясно: "Домашният любимец не е посегнал на собственика си. Той е откаран в общинския приют."Аз не разбрах кой е откаран ...
9
10
 
27
 
! Отговори
Оле мале преди 3 години
Естествено съседите са мълчали при кавгата, която трябва да е била съпроводена от крещене, блъскане и кучешки лай.Може би трябва да им се търси отговорност за съпричастност, след като са подали сигнал чак на другия ден, когато кучето е лаело и виело от ужас. Това са повечето хора в обществото - седят и си трайкат, да не ги закачи бурята. Да, ама днес е съседа, утре може да сте вие.... мислете му. Аз винаги сигнализирам полицията при подобни ексцесии. Вероятно съм предотвратявал убийства.да
8
16
 
17
 
! Отговори
Бай Таш Шак преди 3 години
И българия ще се оправи един ден, но първо трябва да в продължение на 40 дена да се подложи на бомбардировка с атомни бомби, и след това да се остави да се охлади за 250 хиляди години. Само по този начин тази изстрадала земя може да се очисти от проказата българска и да стане пак обитаема за хората.
7
4
 
20
 
! Отговори
Собственик на РАДИО преди 3 години
ЧЕТИРИНОГИЯ ДОБРЕ ЛИ Е? Има ли му нещо?
6
4
 
23
 
! Отговори
Причината е преди 3 години
шофьорът, който не е донесъл пиенето. Ако се бяха натрескали до козирката, щяха да заспят, а не да се самоубият взаимно.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално ... като А Територия, населена с отр епки и управлявана от Ту луп ...
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барба *** съвсем изкрейзиха
3
3
 
16
 
! Отговори
Az преди 3 години
Кога ли ще се случи и на моите комшии алкохоляги...
2
7
 
23
 
! Отговори
Dead like 2PAC преди 3 години
Горкото куче , какви неща е преживяло заради 2ма спиртосани *** . Баси , като се замисли човек плявата е забранена , а тоя убиец на хора алкохола легален . Малоумно общество сме , заслужаваме си битието
1
6
 
28
 
! Отговори
Само преди 3 години
оотрепки останаха на тази територия. Толкова прости хора на едно място няма никъде по света, може би дори в Африка! ***