Треньори и персонал с маски в спортни зали на закрито

Заповедта на министър Кралев допуска да се спортува без маски
25 юни 2020 09:14, Александър Попов
16
Треньори и персонал с маски в спортни зали на закрито
Снимка: БГНЕС
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с която от днес се налага задължителното поставяне на защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.) за служителите, персонала, треньорите и длъжностните лица в спортни обекти и съоръжения за практикуване на спорт на закрито, в зали за танци, басейни и фитнес центрове и зали за фитнес. 
 
Същото се отнася и за публиката във всички закрити спортни обекти и съоръжения. 
 
Заповедта допуска спортисти и спортуващи да не поставят маски и други защитни средства, покриващи носа и устата при състезателни и тренировъчни дейности в спортни обекти и съоръжения за практикуване на спорт на закрито, в зали за танци, басейни и фитнес центрове и зали за фитнес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
HRISTOVA преди 3 години
TOJA MNOGO NAGLO GLEDA
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тоя що не е с маска ?
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не искам да си представям какви ги върши тоя *** в двете нули...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6 да бе то и в една дискотека има 400-1000 човека а те после с колко хора ще се срещнат? Цялото упражнение е за да пишат глоби до 5000 е глобата за магазин ако пуска хора без маски.
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На какво е министър тоя от снимката? На какво?Ха-ха-ха!Така не съм се скмяла от дни. И последният ми смях беше отново по повод някаква статия за някакъв нашенски управленец, дето и сам не знае какъв ресор управлява, но му дали нещо там, понеже бил послушен.
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам този колко е дебел, едва ли има представа какво и как се прави в спортна зала. И ако за него, когато лежи по диваните и се примъква до работа с колата, е без проблем да си диша изпаренията, то за активните нормални хора това е повече от вредно.Не бива да ни управляват ***. БЛългария има нужда от умни, здрави прави и работещи реално хора.
5
4
 
7
 
! Отговори
фсафас преди 3 години
То досега не беше ли така? В 2 зали ходя и в 2те си слагат маски треньорите и твърдят, че ги глобяват - ако не го правят.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Аре да помислиш малко преди да пишеш.Маските за персонала в магазин са задължителни, защото ако един клиент без маска влезе в магазин, то той ще срещне 2-5- айде 10 човека.Персонала на ден има контакт със стотици хора в някой магазини с хиляди.Същото е и за треньорите.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе аз ли не съм добре те ли? Значи трениращите естествено няма как да са с маска но принципно сред тях маже да има болен и да зарази други, но персонала трябва да е защитен. В заведенията хората може да заразяват но персонала трябва да е с маска. А в магазина където се прекарват 10 минути всички трябва да са с маска. Евалата брат ако има *** нашите държавници ще го счупят.
2
0
 
23
 
! Отговори
герберасти преди 3 години
Защо Бойко Тиквата, отново си е изключил фейсбука? Отново заговориха за коронаистерията, когато са скъсвани от компромати!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Hahaha