Мъж се хвали в нета, лети с 300 км/ч на Околовръстното в София

Шофьорът отрича той да е бил зад волана
7 юли 2020 12:52, Нели Христова
83
Мъж се хвали в нета, лети с 300 км/ч на Околовръстното в София
Снимка: bTV

При ограничение от 80 км/ч, млад мъж реши да се похвали с автомобила си, като вдигна 300 км/ч на Околовръстното в София. Той публикува клипа в социалните мрежи, а полицията ще разследва кадрите.

"Аз не шофирам, въобще не съм аз човекът", каза Цветомир Иванов пред bTV. А малко след това изтрива клипа от социалните мрежи.

"Представете си един такъв автомобил, ако се блъсне в рейс с пътници. При такъв удар всичко е като голям взрив. Това е директна заплаха за живота на други хора", каза Димитър Илиев.

На друг клип в социалните мрежи Цветомир е зад волана на същия скъп и бърз автомобил.

"Този клип е изтеглен и е преди много време. Видял съм го от някъде и съм го изтеглил. Аз редовно си качвам, за да набирам повече последователи, сега това е модерно", каза Цветомир.

"Ако този шофьор не си признае, че е карал с такава скорост, абсолютно нищо не може да му се направи", обясни Богдан Милчев от Института по пътна безопасност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
KK преди 3 години
До baysandoСъвсем спокойно може да е карал с 308 км/ч. Но точно на околовръстното, където има много трафик - за мен е за вземане на книжка.
64
0
 
3
 
! Отговори
baysando преди 3 години
Че не е карал с 308 км/ч е ясно. Но предпочита да каже не съм аз, отколкото че клипът е фейк. Така или иначе самата идея колко е ''яко'' да се кара с 308/км ч по околовръстното е достатъчно силно опасна. Някой може да каже аз пък ще пробвам да подобря ''постижението ти''. Трябва ли да чакаме жертви, че да се вземат мерки ?
63
0
 
3
 
! Отговори
преди 3 години
Щом не може да бъде глобен за превишена скорост, да го гонят по закона за интелектуалната собственост. Как така ще теглиш и качваш чужди клипове?
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чък Хорис с 300км/ч е още на първа!
61
0
 
4
 
! Отговори
до бай ти Иван преди 3 години
Бай Ивбане,ако 89,90г.,такива като вас не пречеха да се създаде нормална държава и защитавахте бясно бкп и дс,сега щяхме да живеем в друга различна държава.Проблема не е в нас които имахме мечти,а във вас с каменни чутури.Вие си ги създадохте Вие им се радвайте,щото от 75 год бкп и дс е на власт в България,а този последния неграмотен проздагъ е апотеоза на комунистическата во тъпота!!
60
1
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Поредния социопат, продукт на великата демокрация, такива хора желаехте да имат права, получиха ги, радвайте им се сега ;) !!!
59
0
 
2
 
! Отговори
Този скоро ще види преди 3 години
Свети Петър, дано е сам обаче и не повлече невинни души.
58
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
летенето не е забранено от здп.
57
5
 
10
 
! Отговори
??? преди 3 години
За тоя е ясно, не се кара с такава скорост там, но моя въпрос е друг. Защо на околовръстното, където има отделни платна за движение в двете посоки и повече от една активна лента за движение, ограниченията на скоростта не са като на магистрала или поне като на скоростен път?
56
2
 
2
 
! Отговори
Km преди 3 години
До АнонименЕвала,баце!
55
0
 
17
 
! Отговори
2LOOP преди 3 години
***. КАДЕ Е НАП КАДЕ Е КОНПИ.ИЛИ Е НА МАМИН СИНЧЕТО Д ЕВРОСУБСИДИЯ.
54
0
 
14
 
! Отговори
Бацето преди 3 години
Toзи дори не е за затвора-от там ще излезе още по-***-на площада и пребиване с камъни
53
2
 
13
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 3 години
300км.в час - тоя трябва да е луд. Един път в живота си вдигнах в чужбина с БМВ-750 250км. и никога повече. Всяка скорост над 80км.в час е смъртоносна...
52
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, ако му изтреса няколко шамара, нкача го в интернет и не си призная, могат ли да ми напранят нещо?
51
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На такива получoвеци им хвърлям тухли по колите от балкона като ги чуя да хвърчат по булеварда през нощта. Даже децата ги научих на тази забавна игра - 5 точки за бронята, 10 точки за предното стъкло, 100 точки за отворен череп :)
50
0
 
27
 
! Отговори
LADA преди 3 години
Този бабуин от къде има пари за такъв автомобил? Да му се направи пълна ревизия, на него и на семейството.
49
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно с ауди да вдигнеш 300 си е чиста проба мазохизъм! Карал съм ауди, посредствени коли, създават често проблеми, като бмв-тата са, все са по сервизите!
48
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека го качва понеже си търсел последователи за да види дали има някой по-*** от него, предизвикателство.
47
0
 
9
 
! Отговори
до 52 преди 3 години
Ами да, то е същото като алкохола, защо да се напивам като никой няма да ме види!:) и като се напият излизат да ги видят :)
46
0
 
32
 
! Отговори
:D преди 3 години
Човечецът е без топки! Щом си куражлия да караш с 300 и да се хвалиш, бъди куражлия да застанеш зад името си бе, цървyл нещастен! Нали си голям герой. Или героизмът ти изтече в гащите като голямо кафяво петно в мига, в който ти звъннаха от полицията!? ***.