Спецпрокуратурата влезе в сградата на Президентството

В акцията участва и СДВР
Обновена: 9 юли 2020 12:07 | 9 юли 2020 10:23, Александър Попов
237

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокурори от Специализираната прокуратура и униформени от СДВР влязоха в сградата на Президентеството.

Още по темата
Минути преди 10 ч. в двора на Президентството влезе микробус на Бюрото на защита към прокуратурата на Република България. На другия вход на Президентството пък има 3 автомобила на СДВР.
 
Акцията е свързана с разследване, което се води, засега няма информация от институциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
До аз-ътИ кой ти каза, че спецпрокаратурата е влязла в кабинета на президента? Една жена на пазара? Има решение на съда. Кой иска да бъде над съда? -----Президентът е ЕДИННА институция , т*пак герберски. Знам, че нямате мозък, ама чак па толкова? ВСЕКИ кабинен в Президентството е НЕГОВ кабинет! Кое не ти е ясно? Тука яко се оср*хте. И лилявите либералки вчера и Президентът ви разкриха - НЕ УПРАВЛЯВАТЕ ВИЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА. От много отдавна ! Няма да променяте волята на народа, ще ви тричаме
135
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев превърна Президенството в котило за организирана антидържавна престъпност - терор на цивилни граждани и поръчкови убийства.
134
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дойдат сърбите да ни оправят бакиите. И да ни полажат как се сваля хунта. Срам ме е от българите. РОБИ!
133
14
 
7
 
! Отговори
До 130 преди 3 години
Отдолу някъде изпод зад ниците на червените корумпяги !
132
4
 
25
 
! Отговори
Митьо преди 3 години
Кой е Доган? Нали уж ГЕРБ бяха против него? Защо го пазят? За кого гласувахме и кого избрахме?
131
17
 
5
 
! Отговори
Ушев преди 3 години
До аз-ътИ кой ти каза, че спецпрокаратурата е влязла в кабинета на президента? Една жена на пазара? Има решение на съда. Кой иска да бъде над съда? Стига сте лъгали и манипулирали. Докарахте българите до абсурда да обичат насилника си. Махайте се в Русия русофили, тук е България, заради която Стамболов бе посечен от такива като вас.
130
0
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
КЪМ ТОТАЛНА ЕДНО-ЛИЧНА ДИКТАТУРАМОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГО СПРЕ ?!-----Някои хора много бързо забравиха, какво се случи по улиците, когато преди години сложих Дебелян за шеф на ДАНС...
129
11
 
5
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Така става, който си позволява да коментира Доган и Пеевски. Смятам, че Радев ще бъде свален от власт. Доган дърпа конците и разпределя порциите. Не разбрали ли останаха?
128
1
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
В момента във ВСЕКИ форум с икзлючение на про-герберските хората са БЕСНИ. Никой не обича да го правят на ***. В момента ни се показва, че в тази държава абсолютно нищо не зависи от нас. Гласувайте как си искате, ние ще кажем кой управлява, а в момента, в който решим - избрания от вас - ще го демонтираме и ще сложим друг. Е ние се връщаме 30 години назад?! Къв 21 век, къв ЕС?
127
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са тия 240 партийки,които преди избори се борят за кокала и за нашето внимание?Някой от тях да се изкаже за случая?Да им чуем гласчето?Ще видите парламент през крив макарон.
126
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вече стана ли ясно на всички, че сте поданици на мутрата, Дебелян и Доган и могат да се разправят с когото си поискат, дори и с президента? ще става и по-зле, ако шайката не бъде отстранена от властта
125
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що никой не разследва вицето на плевньо, на колко и кои престъпници даде амнистия..
124
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво още трябва да се случи...
123
7
 
1
 
! Отговори
Ватенка преди 3 години
До Анонимен Айде деиставай, какво чакаш
122
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросите вече са излишни - всеки вижда отговорите. а сърбите ни показват и действията.
121
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайката вече е в истерия.
120
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май властта още не може да вдене,че отдолу започва да кипи.Ако изпробват нашето трърпение,трябва да знаят,че то е на границата.
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мария Гаргамел 115 За какво Гешев да арестува Радев ?Защото не играе по свирката на Вожда ли ?Предполагам , че такива като теб най много реват от Народния съд и саморазправата с политически опоненти , ама искат същото
118
1
 
17
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
До Обективен 101 Каква личност е Доган ага бе ненормалник?Тускко куче на каишка на ДС другарите от БКП-то!Вчера и днес полковник Марков ви каза какво очаква предателите на Родината ни!Не си правете илюзии че някой ще отърве въжето.За разлика от тия на Доган ние сме се клели във вярност към Родината България.Тия тъ...пи момченца дето се правят на Рамбовци си нямат представа какво може да им се случи.Дори и Тиквата не може ги опази.
117
3
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Борисооооовввввв....Излез и кажи дали си ОК с това, което се случва ! Веднага !Защото ако не излезеш означава :а) ти го правиш това !б) Доган го прави, а ти си параван, мюре и кукла на конци. Шадраван за пред публиката. И че друг управлява зад гърба ти. Кое от двете е ? Кажи?! Искаме да знаем !