Убийството на българката в Калабрия - страст или грабеж?

Двама българи и италианец са разпитани от полицията
11
Убийството на българката в Калабрия - страст или грабеж?
Снимка: Facebook
56-годишната българка Анелия Димова бе убита жестоко в Калабрия, Италия, а полицията вече е разпитала двама наши сънародници и местен жител, съобщават местните медии.
 
Най-вероятно Анелия е починала след удари с бутилка по главата. След престъплението лицето на жертвата е била увита с кърпа.
 
Тялото и било открито на 30 август в леглото си в жилище в центъра на община Белведере Маритимо, Калабрия. Според първоначалните заключения на съдебните лекари смъртта е предизвикана от удари по главата с тежък предмет. В жилището са оставени и кървави следи.
Още по темата
За последно Димова била видяна от приятелите си в събота вечерта, а на следващия ден трябвало да ходят на излет. Тя обаче не се появила и близките й отишли до дома й, където открили трупа. 
 
Предполага се, че мотив за убийството е страст или грабеж. 
 
Един италианец и двама българи, които били близки на Димова, били разпитани във връзка с престъплението, но засега няма повдигнати обвинения. 
 
Убитата Анелия Димова била вдовица и от няколко години живеела в Италия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък като я гледаш една страст, от вдовица пък един грабеж, ама нейсе, джумбиш да става, ден да мине, самин да умре...
9
1
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Как ще ги спазват като този сай е на човек на ДПС?
8
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вдовица, пък грабеж...Я по-сериозно, моля
7
10
 
0
 
! Отговори
Мишо сайдера преди 3 години
Тия 55+ са направо пожар,така може да те завъртят че направо ум да ти зайде! Аз един път във годината ходя във бг за по месец само заради такива топ са!!Иначе си движа целогодишно във Палбийч
6
2
 
2
 
! Отговори
СЛАВИ преди 3 години
Казва се "в леглото й". Тя не се е намерила в леглото си, а е намерена в леглото й.
5
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тази просо й е знаела много балалайката и се е мислила за джей ло и си е намерила майстора.Кой я знае от кое племе е...
4
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква страст на тая възраст бе бате и къв грабеж от тая? Грабежите се вършат от млади жени на стари мъже, на тая вдовица кво да й откраднеш повече...
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нема що, много си оригинален при едно моментно объркване на репортера...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още ... открито на 30 август в леглото си в жилище...коректно би било...открито на 30 август в леглото и в жилище...няма апостроф за и-то! Проклет windows/Бил Гейтс!
1
0
 
26
 
! Отговори
.. преди 3 години
Език мой, враг мой!"След престъплението лицето на жертвата е била увита с кърпа"Добре де, знам, че в турския няма родове, но тук се пише на БЪЛГАРСКИ! Все-още си имаме 3 рода, спазвайте ги!