Данъчни влязоха в складовете на "Хиполенд" в Казичене

От НАП не дават повече подробности около случая
Обновена: 4 сеп 2020 14:39 | 4 сеп 2020 14:33, Камелия Цветанова
186
Данъчни влязоха в складовете на "Хиполенд" в Казичене
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Данъчни служители правят проверка на веригата за детски стоки "Хиполенд", съобщи пред БНР говорителят на Националната агенция за приходите Росен Бъчваров.

Към момента подробности около проверката не могат да бъдат дадени.

Със сигурност служителите на НАП са влезли в офиса на компанията в Казичене, допълни Бъчваров.

Проверката е инициирана от правоохранителните органи, които са водещи в нея.

Четиринадесет представители на 4 държавни институции дойдоха на проверка още в 10.00 часа днес в централния офис на „Хиполенд“ АД в гр. София. Агенциите са НАП, Икономическа полиция и Главна дирекция „Надзор на пазара“. Впоследствие в проверките се включи и още 1 агенция - „Митници“, съобщиха от компанията. 

"Убеден съм, че тези изненадващи проверки, организирани в един и същи ден, в един и същи час, нямат нищо общо със споделеното от редица традиционни и социални медии мое "Отворено писмо" по повод особения сълзотворен спрей, който бе употребен на 2 септември 2020 г. срещу протестиращите“, споделя Изпълнителният директор на веригата Мариан Колев.

Освен в централата, проверки се извършват и в магазините за играчки. В момента представители на НАП проверяват и обекти на „Хиполенд“ в София и в страната.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: НАПпроверкаХилоленд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
9
 
! Отговори
Примерно преди 3 години
Проблема е в това, че по-често проверяват редовните пред нередовните. Едните подават декларации, справки, плащат такси и данъци и са в постоянни проверки, а другите само се чудят какви да ги сътворят за да развалят всяка една добра практика.
165
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какви борци на демокрацията защитавате само, ясно е че има тенденциозна проверка, но такива като хипото 1 човек,който държи монопол над пазара с играчки ,че да е честен и светъл от всякъде, за тва сте обикновени изпотребени потребители,същото като харчите по големите вериги само, най-якото на системата е че в един момемнт и тези горе започват да се самоизяждат
164
3
 
2
 
! Отговори
До167 преди 3 години
Sharkпреди 14 часа 6 1Сега разбраха ли герберските *** защо им се иска оставката. Ето това е едно от нещата.#########Умник,ти какво искаш,никой да не плаща данъци ,да крие оборот и да не плаща осигуровки.Ако е редовен, къде е проблема!?
163
2
 
4
 
! Отговори
Мутра преди 3 години
Гешеф мачкаи ти си истински наш човек , подхвьрлихте ли му бело в някои склад
162
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата е бухалка на Диктатора от Банкя
161
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато ги погне НАП И ГЕШЕВ ЗАПОЧВАТ ДА ПИЩЯТ! ДА ВНИМАВАТЕ КОГА ГОВОРЯТ ВИНАГИ ЛЪЖАТ-КОМУНИСТИТЕ СА МНОГО ЗАДРУЖНИ В КРАЖБИ И ИЗМАМИ
160
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си мисля, ЧЕ другарчето е предупредено,и за да излезе сух е постановката с детенцето! В НАП ИМА ДОСТА ДРУГАРИ ДА РАЗПЪВАТ ЧАДЪРИ! КОМУНИСТИТЕ СА МНОГО ИЗПЕЧЕНИ В ДАЛАВЕРИТЕ!
159
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това на съвременен български се нарича старт за взимане на бизнес!Има обаче и т.н. видовден!
158
3
 
10
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
Данъчни не спят, те са "държавната бухалка" на тиквата. Отиват само тогава, когато на Тиквата е угодно да узурпира бизнес или да съсипе човек, който не мисли като него! Случайна проверка по едно и също време от 4 държавни институции? Тиквата е *** та вдлъбнат, но тук може да си позволи толкова прозрачни акции с послушковци, които в Парламента са само за да вземат концесия или да продадат национални интереси като Огладнелите ***!
157
1
 
5
 
! Отговори
Между другото преди 3 години
Данъчните спят по цял ден. Онзи ден крупен бизнесмен с голям оборот напомня за себе си и бизнеса си. По принцип такива като него не се обаждат често по медиите, карат си мерцедеса и си пият отлежалите напитки. Данъчните както си нанкат, се сещат, че им се плаща да работят иии какво да правят, отиват при прясно напомнилия за себе си глупчо да отчетат дейност. Така е, трябва си и мозък.
156
3
 
10
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Сега разбраха ли герберските *** защо им се иска оставката. Ето това е едно от нещата.
155
3
 
5
 
! Отговори
Умен българин преди 3 години
Ами на някои *** зурлата трябва насила да се навре в копанята!Въшката като се наяде, излиза на челото, че и тоя назначен бизнесмен. Задкулисието поиска да си плати назначението.
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е,сега е "никой" ..дупка в нищото..
153
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ооож,аз имах много близък до семейството ми вече бивш"началник на операт.контрол"който ги пращаше с думите "идете и я побъркайте". в 1 ден проверки от НАП,Комисия защита на потребителите,общината,инсп. по труда,ХЕИ,само дето Светия Синод не беше пратил
152
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
осемте джуджета в действие!
151
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пепи еврото и бойо се готвят да затрият още един бизнес
150
6
 
12
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Такива наказателни операции са правени само от Хитлер, а сега от Борисов и Гешев. Явно трябва да им осигурим дори килии за остатъка от живота им.
149
15
 
6
 
! Отговори
stiling преди 3 години
По тая логика дайте другари да не проверяваме никой, за нищо, да не би случайно да провериме някой недоволен от властта, щото видиш ли това е веднага рекет, обсеване на бизнес и дирактен натиск на "инакомислищети".Държавата въобще да не проверява никой, и всеки да плаща данъци колкото иска и когато иска а?Или да внася каквото си иска и както си иска. Утре като внесът някой опасен китайски *** и се нарани някое дете, всички ще писнете "къде е държавата" и " що не проверяват" Анархия икате май?
148
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 154Ами "гледайте".С едното "гледане" ще си останете.
147
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На това му се казва "демокрация" в стил Лукашенко.Ако в Бг има демокрация то и Беларус е силно демократична държава така че ЕС няма морално право да съди Лукашенко и бандата около него.ТОЧКА !!