Агресорът от маратона - Боян Вачев. Какво следва?

По случая е сезиран министърът на вътрешните работи
12 окт 2020 16:03, Нели Христова
58
Агресорът от маратона - Боян Вачев. Какво следва?

Във връзка с неприятния инцидент след старта на 10 км от вчерашния Wizz Air София маратон организаторите проведоха скоростно разследване, което доведе до идентифициране на участника, извършил вандалското изблъскване на Оливера Йевтич. Името на агресора е Боян Вачев, който според видеото и снимките очевидно умишлено връхлита върху сръбската атлетка и по този начин чрез нанесени телесни повреди я възпрепятства от участие в състезанието.

По случая с Оливера Йевтич днес е сезиран с писмо министърът на вътрешните работи, с копие до министъра на младежта и спорта, за да се установят причините и подбудите за неправомерните действия и евентуални закононарушения на въпросното лице.

До изясняване на случая се призовават организаторите на всички спортни прояви да не регистрират за участие Боян Вачев.

Организаторите на Wizz Air София маратон още веднъж поднасят на Оливера Йевтич своите искрени съжаления за случилото се, като й желаят бързо преодоляване на травмите и възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
31
 
7
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
Чилякът просто не харесва ***... което ми напомня някой пита ли Оливера дали предпочита да се споменава като тя или той?
26
9
 
5
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
съдии ли ще продължават да свирят мачовете или ...
25
51
 
3
 
! Отговори
Вальо преди 3 години
Много бързате с присъдата . Не е ясно дали нарочно е избутал сръбкинята или случайно е станало , след като са го натиснали други бегачи от другата страна или отзад.
24
9
 
8
 
! Отговори
Маке-ариец преди 3 години
Е това новина ли е? Гане Панелистански пак в взел Нобеловата награда за мир.
23
15
 
3
 
! Отговори
антисоросоид преди 3 години
До 23 АнонименКой ще вярва на сороскитегендари бе ? Тия ги мраза толкова много , че ако усетят ще си сложат край на жалкия наркозависим животец на момента
22
12
 
65
 
! Отговори
Съд за организаторит преди 3 години
Защо професионални спортисти са пуснати да бягат заедно с някакви клоуни.Организацията на всяко масово бягане сортира бегачите по техните лични постижения - има място и за професионалистите и за аматьорите.Една олимпийска участничка като жената от Сърбия най-вероятно бяга 10км под 30 минути, а този клоун на снимката ще бъде щастлив ако вземе тази дистанция под 1 час.Защо организаторите са смесили бегачи с различни резултати - жената трябва да бъдде обещетена от организаторите??????
21
8
 
4
 
! Отговори
Do 10 преди 3 години
До ДачоАхам, значи Бойко и Доган са добър материал, а ние сме лош??Верно ли??Има добър материал в България, все още. Но, ако има кой да го подкрепи. Ако не- Бойко, Доган, Пеевски, Валерката Симеонов, Каракачанов, Нинова и всички останали плужеццци.
20
32
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите имат нова цел, дискредитиране на България на всички фронтове. Омаскариха ни е европейския парламент, сега го направиха на голямо събитие, което няма как да не отразят чуждите медии. Тези ще ви управляват без корупция, вервайте до 800 дни ще ви оправят...
19
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умисъл се доказва страшно трудно.Снимки и видеа - не са доказателства.Това в момента изнасяне на имена и такива дръзки статии за поквара, тероризъм и бля-бля се пишат с друга цел, ама що да се сетите....
18
20
 
29
 
! Отговори
Welcome to Bulgaria преди 3 години
Българският народ като цяло е способен само на низости и гадория. И само е на този хал тази територия. Нищо не е случайно, А напротив всичко е закономерно. Тиквата също е продукт на българското общество.
17
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А имената на ромулите, които изнасилват баби, не ги споменаваме защото....?
16
9
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Ахахахахахахахах агресора, пръснах се
15
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда е взел някой лев допълнително към платения протест за да създаде хаос и да дискредитира България допълнително.
14
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите сега започнаха да се дистанцират от него все едно не е един от тях ама когато подскачат за оставка е един от тях...
13
6
 
10
 
! Отговори
Х преди 3 години
Протестйр фен на ФънДък, парадоксално
12
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, протестър е!
11
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя не беше ли протестър?
10
8
 
6
 
! Отговори
Каренин от Петербург преди 3 години
До : Ти , естествено,си от добър материал...*** !!!
9
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сигурно му е стъпкала палатката
8
9
 
52
 
! Отговори
Дачо преди 3 години
Като гледам коментарите...еми не ви е виновен нито Бойко,нито Пеевски,нито Доган..просто твърде много лош материал има в България.