Собствениците на заведенията готови за протест

Настояват да отварят врати още на 1 февруари
59
Собствениците на заведенията готови за протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Собствениците на заведения и ресторанти обмислят протести след решението на Националния оперативен щаб да не обсъжда облекчаване на мерките до края на януари. Това съобщи пред БНР председателят на Сдружението на заведенията Емил Коларов.

Още по темата
От бранша настояват обектите за хранене да отворят от началото на февруари, а увеселителните заведения - от началото на март.

Предложението на властта, обсъждано до днес, беше за облекчения на мерките не по-рано от 18 февруари, включващи ограничен капацитет и работно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
16
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 3 години
Не ме интересуват разни мутрофони, избираха си Тиквата, сега искат всички да се изпоразболеем, защото не са си плащали осигуровките. Ако Бойко им клекне пак вече почвам аз да протестирам. Не може по-голямата част пт населението да спазват мерки и да се жертват, а тези безотговорни крадци накрая да провалят всичко. Лятото не видвх някой от тях да пропусне да си качи екскурзията в чужбина в инстаграма сега реват.
35
4
 
23
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До минувачКой собственик на заведение е умрял от глад? Щото гледам си карат джиповете пак... Пари за гориво има за храна не, странно...
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Бойко отвори ли ресторантите всички ще ревнат да отворят,молове,фитнеси и всички барове,дискотеки,чалготеки.Ще настане едно ходене и пълнене с народ и хоп ще се върнем в първи клас!Пак затваряне,пак рев от пълни болници и смърт по стълбите.Али ли си Бегаш ли,ама това не е като да ти намалят ДДС-то.Тук вече говорим за жертви!
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лечебно гладуване или ковид умиране - изберете сами.
32
0
 
18
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
До Анонимен 16 Връзката кухлъо е че измислени сервитъорчета без униформа и бадж по дънки сервират ц мръсните си не измити ръце именно тази залежала храна върху омазани с един и същи паарцал маси.
31
12
 
3
 
! Отговори
минувач преди 3 години
смъртността от Ковид 19 е 0,03 %От Глад - е 100%
30
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво да кажем ние с фитнесите?
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хиляди хора измряха заради ресторантьорите. Затвориха ги и жертвите намаляха.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А он ингилийзкио вирус е по-бръз!Докато отворят и скоро ше затворят.Без ваксини не става!
27
1
 
6
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
мутрите герб искат НАРОДА да страда да го до фалира
26
4
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
единственто, за което мааааааалко подкрепям кръчмарите е, че е безсмислено училищата да са отворени, а кръчмите - затворени. Истината е, че тук децата не са жертвите, те почти не го боледуват, децата са причинителите. И трябва да си го кажем директно. Значи за децата, по-скоро за родителите им, които трябва да седят вкъщи и да си ги гледат и могат си загубят работата - изключение може, а за рработещите в кръчмите - не. И училищата и кръчмите - ПОД КАТИНАР ! Ще си гледате децата вкъщи !
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Броят на заразените падна след затварянето им. Те са били разпространителите на вируса. Ще ги съдят за биотероризъм и умишлено заразяване.
24
12
 
14
 
! Отговори
Здравомислещ преди 3 години
Ако правителството клекне пред къчмари, кафежии, ресторантьори и други ненаситни "предприемачи", ще последво такъв бум на заразите с новия щам от Англия, че мерките които ще тябва да се прилагат ще са далеч по-драстични от от тези от март'20 година. Още много стотици, ако не и хиляди ще изгубят живота си. За да може къчмарите и ресторантьорите, фитнесджиите да приберат някой и друг лев кървави пари. Не кръчмите, баровете и бардаците са истинското лекарство, не на тях се крепи държавата.
23
1
 
10
 
! Отговори
Max преди 3 години
Сложете снимка на Лоренцо Ламас от 80-те, едно към едно е с Алибегов.
22
2
 
7
 
! Отговори
меломан преди 3 години
Ще посетя заведение, само ако пее Ллили Иванова.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-малко черешово топче трябва да гръмне,иначе не става!
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отворете ги ресторантите , след 3-4 месеца като пукнат 80 % от собствениците и клиентелата сами ще спуснат кепенците , вирусът не подбира .
19
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
И тоя чеченец , Алибегов , и той е човек на Фигуранта - веднага обяви , че щял да отваря ,без да пита !!! Я подай ми, мило либе , кривака от килера , че да видим кой е по-най !
18
7
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Кой те кара точно пък теб на сила да ходиш бе човек. Прави каквото искаш, затвора и ограниченията са само в твоята глава. Кеф ти да си седиш затворен в къщи, намам нищо против, имаш подкрепата ми?!---успокой се бе сервитьорчето, човека не е казал, че ще ти дойде в кръчмата. Но пък има право да си каже мнението,ти защо го нападаш на лично... страх те е, че много като него мислят същото ли...Абе Ицо Хазарта , тва ти ли си бе ице... свършиха ли парите маме?
17
4
 
4
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Честно ви кажем от вашият бранш ми бяха по големи очакванията...Имате парите и стимулите... Съборете тия нещастници... Тия са срам за 1330 годишна България...