Москва твърдо: САЩ да стоят далеч от Русия и Крим

Американски военни кораби пристигнат в Черно море
13 апр 2021 12:17, Елка Василева
185
Москва твърдо: САЩ да стоят далеч от Русия и Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Москва предупреди САЩ да стоят далеч от Русия и Крим, като каза, че опасността от инциденти е много голяма, предаде Ройтерс, като се позова на цитирано от агенция Интерфакс изявление на руския заместник-външен министър Сергей Рябков.

Още по темата

Два американски военни кораба се предвижда да пристигнат в Черно море по-късно през седмицата в момент на изостряне на напрежението в конфликта в Източна Украйна. Рябков определи изпращането на корабите като "провокация".

Рябков също така заяви, цитиран от РИА Новости, че Русия защитава и ще продължи да защитава жителите на източния украински регион Донбас, контролиран от подкрепяни от Москва сепаратисти, посочва Ройтерс.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин
116
3
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАМЕ ЗЕМЯТА А САМО БОМБИ И РАКЕТИ АЙДЕ ДА СЕ ПОЧВАТ ВЕЧЕ !
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСвастиката указва посока. При европейските фашисти посоката на свастиката е обърната.
114
15
 
7
 
! Отговори
САЩ над всичко преди 3 години
Скоро рашка ще види бяла килотонна светлина
113
2
 
2
 
! Отговори
Загрижен преди 3 години
До Анонимен 108По немските сандарти - сигурно има теч на масло или не е сменен антифриза на 48-мия месец :-))))).То и ние внасяме непригодни автомобили от автоморгите в ДЕ, но ги карат по пътищата на източна Европа още 20години!
112
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еесовската пропаганда върви с пълна сила в най-добрите традиции на Гьобелс. Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.
111
2
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Абе вие нормалнилисте че заради някакви Украински *** ще стане ядрена война . Байдън сега надъхва Украйнците ама *** като ги разпарчатоса ще видят че никой няма да си мръдне пръста за тях. Целта са нови санкции , изгонени дипломати , икономически бомби и нова студена войан !!
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леопард 2 е танк, който влиза на въоръжение в германската армия през 1979 година. Към този момент във въоръжените сили на Германия има 244 бойни танка Леопард 2, от които само 95 са годни за бойни действия.
109
4
 
3
 
! Отговори
до 119 преди 3 години
И какъв е извода? Украйна да си стои на ***, защото САЩ няма да си помръднат пръста! Oсвен ако не искат да докажат парадокса на Ферми - защо няма извънземни във Вселената - защото в даден момент разумът достигна до самоунищожение
108
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
112 тоя танк е от 1979 година. Коя последна дума на техниката като всичко е за ремонт.
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
117, зависи от маршрута.
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на 115 само да дообясня - за всеки град от размера на Ню Йорк са предвидени няколко ракети, защото е изчислено точно колко е необходимо за пълно заличаване. Между другото аналогични изчисления са правени и за руските (даже и за българските, когато бяхме във Варшавския договор) градове.
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
106, свастиката е древен знаков ведически символ. В нея няма нищо лошо, ако пренебрегнем факта, че агресивен изpoдcки нацист я е сложил на знамето си.
104
3
 
1
 
! Отговори
до 115 преди 3 години
Според теб за колко минути междуконтинтална ракета с термоядрена бойна глава пътува от Урал до Ню Йорк?
103
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 111"За тия дето се точат на война с Русия - наясно ли сте че 25 минути след началото Ню Йорк и Лос Анджелис ще са на прах?"Такива изказвания ме убеждават, че тук пишат хора с умствените възможности на 8 годишни. И ние като 8 годишни така си "обяснявахме".Та ТИ не си мръднал от това ниво.
102
1
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА НА КАЙМА И В СИРИЯ И В УКРАЙНА НО ОБАМА БЕШЕ СТРАХЛИВЕЦ!!!---------БОЙДЪН ИМА ВИД НА ПЕРСОНАХ ОТ ТВОРБА НА СТИВЪН КИНГ!! ТЪЙ, ЧЕ ВИДИМ ТОЧНО КОЛКО ГО Е СТРАХ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ В КРЕМЪЛ!
101
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 108Явно не знаеш какво значи според германец, че е "непригоден за употреба" :))))Вероятно някъде някоя система не е ъпдейтната до последна дума на техниката. :))))Русофила си мисли, че това е като Арматите, дето не могат да изкарат един парад на Червения площад. :)))))))
100
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тия дето се точат на война с Русия - наясно ли сте че 25 минути след началото Ню Йорк и Лос Анджелис ще са на прах? Ще ви дам един пример - гледах изстрелването на първата пилотирана ракета на Мъск - 5 минути след като станах от телевизора и я видях в небето. Това са 17 минути между Флорода и София. Смятайте колко са между Сибир и Ню Йорк през Арктика!
99
5
 
3
 
! Отговори
до 103 преди 3 години
Прав си. Русофилите и Русофобите са еднакво вредни и неможете да повярвате колко много си приличат . Единствената им разлика ,е че се кланят пред различни сили !!!
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 98Повече от половина немски танкове Леопард 2" във въоръжените сили са непригодни за употреба. Това съобщи германското издание Focus, позовавайки се на информация на министерството