Украйна гони старшия дипломат на посолството на Русия

Той трябва да напусне Киев в срок от 72 часа
Обновена: 17 апр 2021 18:38 | 17 апр 2021 18:38, Веселина Йорданова
70
Украйна гони старшия дипломат на посолството на Русия
Снимка: БГНЕС

Украйна експулсира от страната старшия дипломат в посолството на Руската федерация в Киев, съобщи пресслужбата наукраинското външно министерство.

Още по темата
"Старшият дипломат в посолството на РФ в Киев трябва да напусне Украйна в срок от 72 часа, считано от 19 април", гласи съобщението, цитирано от ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
19
 
! Отговори
факт преди 3 години
Преди 2 дена в Украйна вандали унищожиха паметник на хан Кубрат ...............БГ-външно министерство позорно мълчи.................там изобщо българи ли работят или само чужди шпиони???
30
4
 
23
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
Уркайна и Македония се подкрепят от Запада, докато са срещу Русия и България............Англия и Франция мразят България и Русия най-много.......защото знаят, че това са най-старите и най-духовните нации............Македония и Украйна ще бъдят подкрепяни от западните масони за да работят срещу интересите на България и Русия!!!
29
5
 
23
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
Украйна е антируски проект на запада............Македония е антибългарски проект на същия тоя запад, който така превъзнасяте!!!
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много закъсняли действия от страна на Украйна.
27
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия нападна вероломно Украйна и анексира нейна територия, Русия инспирира терор в Луганск и Донецк. Отдавна Украйна трябваше да закрие руското посолство в Киев и украинското в Москва, още преди 7 години. Докато Русия не напусне Крим, Донецк и Луганск не може да има мир между тях. Това трябва да е ясно за Путин и неговата шайка, както и всички шовинистично настроени от шайката в Кремъл руснаци.
26
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДианаКакви са тези сълзливи излияния? Нищо не е постигнато между Украйна и Русия. Украинците винаги са имали нещатистието да граничат с руските имперски интереси, не с Русия и хората там.
25
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на украинците. Водкаджиите ще имат много проблеми с тях занапред.
24
7
 
1
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен9Защо трябва Украйна да е на страната на Русия? Според мен, това изобщо не е необходимо за да имаш нормални отношения със съседите си..Украйна векове наред е изграждала отношенията си с Русия и е постигнала доста успехи по този път. Струва ли си сега всичко, изграждано от поколения, да се захвърли на ***?!Това не би било мъдро решение, според мен! Но за да имаш добри отношения с някой,най-добре е да си честен и открит с него и да решаваш съвместно проблемите си с него, според мен
23
2
 
0
 
! Отговори
Леша преди 3 години
До ЩерюНе го вярваш, защото гледаш през очите на системата, която е забравила да ти спомене, че качеството е по- важно от количеството. Не всички които газят земята българска са българи.Никой не може да ни вземе земята, спокойно. Който се опита е свършен. То кой ли не се е опитвал де ...
22
1
 
3
 
! Отговори
За преди 3 години
Руснаци е забранено у наспАко имам нужда ще посетя порносай тПредлагането е повече от търсенето
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все има за какво...
20
0
 
4
 
! Отговори
Сега преди 3 години
С откраднатите от евреите пари нацистите проспериратНо,,......???то е история
19
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До ЛешаТова, което си написал за българският народ, честно - не го вярвам. Но, чрез поставени лица евреите тайно изкупуват нашата плодородна земя (и не само в БГ). Един ден ще осъмнем с този крайно неприятен факт - чужди на нашата земя...
18
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Не познавам човека който си е продавал гласоветеВероятно активисти зад гьрба ми са иззели моите правомощия
17
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До до 10Приемам забележката Ви. Не всички евреи са лоши хора. Милиардерите евреи Ционисти са тия, които правят глобалните планове на Световното Зло и еврейският "месия" (Антихриста) над всичко...
16
1
 
7
 
! Отговори
Леша преди 3 години
До ЩерюЕвреите са олицетворение на злото на тази планета. Това е техния път.Има само два народа с мисия на тази планета - еврейския и българския.Нашия път е противоположния на еврейския.Нямаме право да влизаме в пряк сблъсък с тях, защото ще има наказания и за двата народа, затова те не могат да се заселят тук, така както в Палестина и скоро в Украйна. Затова сме се опълчили на Хитлер и не сме участвали в избиването на евреи, не е наша работа.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците казаха ли, дали пак ще освобождават Киев от фашизма?
14
3
 
14
 
! Отговори
Копач преди 3 години
Тия са по-зле от нас. Служат за отрицателен пример че дъното е по-надоле.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славянин за западняците значи роб...................така е ...........идва oт slave.............ЗАТОВА ЗАПАДНЯЦИТЕ МИСЛЯТ ВСИЧКИ СЛАВЯНИ ЗА РОБИ!!!
12
2
 
9
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
Да прав си, полските католици и евреи са причината..............и ти не всички евреи, а т.нар. евреи-ашкенази........................не всички евреи са лоши.............има много свестни евреи, дали много учени на света...........не ги поставяйте всички евреи под един знаменател!!!