В Гърция започнаха изпитания на израелско лекарство срещу COVID-19

В Атина пристигна лекарят, ръководител на екипа, създал препарата
22
В Гърция започнаха изпитания на израелско лекарство срещу COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В Гърция започнаха клинични изпитания на израелско лекарство срещу COVID-19 по инициатива на премиера Кириакос Мицотакис, съобщи Bulgaria ON AIR.

Епидемологичната обстановка в страната се подобрява, но се запазват основни ограничения за празниците.

В две болници в Атина започват клиничните изпитания на новосъздадено от израелски лекари лекарство срещу COVID-19. В Атина пристигна израелският лекар, ръководител на екипа, който създаде лекарството.

Пред медиите доктор Адир Арбер подчерта, че при клиничните изпитания в Израел лекарството е без странични ефекти и рязко подобрява състоянието на тежките случаи на боледуващи от COVID-19.

Началото на клиничните изпитания на лекарството в Гърция започва след споразумение на двамата премиери на Гърция и Израел.

В процедурата участват и гръцки лекари с различни специалности, ръководени от председателят на Националната комисия за борба с вируса доктор Циодрас.

Днес от Министерството на здравеопазването в Атина съобщават, че центровете за ваксиниране ще работят през всички празнични дни поради силен интерес към имунизиране.

Очаква се до края на месец юни над три милиона гърци да бъдат имунизирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Чакат туристи преди 3 години
от България и Румъния да видят как ще действа
9
2
 
6
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Сложете му сериозна въоръжена охрана. Че ако това лекарство се окаже успешно- става страшно.Къде ще отидат доходните ежегодишни ваксинации, дваж на година?Видяхте какво стана с хидоксихлорохина който им мътеше водата! И други доказани лекарства за ранна фаза на зараза. Ако това е наистина животоспасяващо при усложнения в късна фаза- това е непростимо
8
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
ЕС/ЕС одобрил ли е това лекарство,или поне нашето светило К.Ангелов?Аа,сетих се,това лекарство е одобрено преди да е създадено,защото иде от Израел.Значи може и у нас да го изпробват,кандидати в концлагера България има много.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа, "цитокиновата буря" която се очаква при antibody dependent enhancement реакциите, създадени от експерименталните псевдоваксини. Добре е значи, че се прави лекарство, което да спасява хората от смъртоносните ефекти на това, с което масово ги инжектират. А после може да се измисли и лекарство, което да се бори със страничните ефекти на ехо-24, и така нататък, и последния да загаси лампата и сам да легне в ковчега.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става дума за лекарството EXO-CD24,създадено от израелскят професор Надир Арбер. То успокоява цитокиновата буря при тежко протичане на ковид и засега е дало много обнадеждаващи резултати. В момента перапарата е в третата фаза на тестване
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера писаха, че 10% от тежко болните в гръцките болници са ваксинирани. В Гърция броят ваксинирани от населението е около 10%. Псевдоваксините не просто не работят, те напълно и абсолютно Не Работят. И същевременно сеят смърт и инвалидност, като паралелно почти всеки си "преболедува" равностойно на нормален грип след боцкането.ГЛОБАЛНА ГАВРА!
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това евреин и грък да работят заедно е направо мани бегай...
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Пък ти си гений. Отдалече ти личи.И часовника даже познаваш.
2
7
 
7
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 3 години
Бе вие часовника не познавате, тръгнали за медицински въпроси да размишляват. То всичко е просто като 2+2
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали се ваксинираха бе? Това е менте сигурно.