Пускат Кристиан Николов под "домашен арест"

Очаква се решението да се потвърди и от Апелативен съд
1 сеп 2021 15:23, Петя Славова
181
Пускат Кристиан Николов под "домашен арест"
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, който с автомобила си уби журналиста Милен Цветков, бе пуснат под домашен арест от Софийския градси съд.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване, предава БНТ. За да излезе Николов от ареста с електронна гривна, решението трябва да се потвърди и от Апелативен съд.

Още по темата
Адвокатите на младежа заявиха, че той работил в затвора, показал усърдие и отговорно отношение, поради което бил награден с писмена похвала. Посещавал и курсове по компютърна грамотност.

До този момент се изясни, че в деня на тежката катастрофа на връх Великден миналата година, Кристиян е шофирал автомобила с три вида наркотични вещества.

Защитниците на младежа изтъкнаха, че няма опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление и поискаха по-лека мярка.

Кристият от своя страна заяви, че напълно осъзнава причинената трагедия и поднесе съболезнования на близките. Той поиска да бъде пуснат под домашен арест. На днешното заседание трябваше да бъде представена ключова експертиза, но вещите лица не се явиха.

До този момент Кристиан Николов бе в ареста с мярката "задържане под стража"

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
6
 
19
 
! Отговори
Българя на три линии преди 2 години
ИТГН - има такъв гнил народ
99
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бях подучул, че и сега са го пускали да излиза. Виждали са го на някои места. Даже и кола е шофирал. Само който се е сблъсквал с тези работи знае каква мръсотия и корупция е при прокурорите. Не е само при съдиите. За 15 бона ви чистят досието ако сте хванати с наркотици примерно. Все едно нищо не се е случвало. И този сега яко киха и ще му се размине с някаква присъда 4-5 г като ще кажат,че ги е прекарал в ареста и ги е излежал.
98
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лай,,ното кристиян сгазило лай,,ното милен и ко от туй
97
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да му дадат и едно джипче и да продължава да гази хора по улиците освен? Защо ако остава само 1 експертиза го пускат? Може би за да може да избяга в чужбина междувременно? Не живеем в държава, а в бананова република. Който има парички, може да си прави каквото иска, който няма - няма никакви права. Мир на душата на Милен, това е гавра с паметта му.
96
0
 
19
 
! Отговори
ПИЧЕличката Мая преди 2 години
Сега очаквам да освободят Рагевски и готвача, те са невинни!!! Е, транжират по некой друг труп, но това си е в рамките на нормалното...
95
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пази боже!
94
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един дрогаджия пак на свобода. Аман! Това блато никога няма да се оправи. Всички трябва да последваме Зуека ако искаме да живеем нормално. Крадци, изнасилвачи, дрогаджии, всичко се разболява и ги пускат.
93
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано никога да не използвате наркотици, но всеки, който е пробвал, можеше да се окаже на мястото на Кристиан. Като се надруса човек главата не го слуша.
92
14
 
11
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
Бойко сдаде властта на Фигуранта и лека полека Весо Брадата,Митьо Очите,Миню Стайков,Банев и сега това малко наркоманче вече са на свобода.
91
1
 
27
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Сега разбрахте ли, защо тази държава е каймака на утайката. С тази съдебна система и по големи чудеса ни чакат, само гледайте.....
90
0
 
33
 
! Отговори
мишо преди 2 години
ЖУРНАЛИСТИ КЪДЕ СТЕ
89
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се вайкайте. Да не би да е искал това да се случи. Има разлика между Убиец и не преднамерано убийство. И аз харесвах Милен. Ама да не би само той да е човек. Сумати хора умират и биват убивани! И на вас може да ви се случи без да искате да убийте някой?! Това не е хладнокръвно преднамерано убийство. АКо не беше Милен, кой щеше да помни този случай?
88
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следва награда с орден за заслуги - проявена храброст и самоотвержено поведение! Връчва президента!
87
2
 
7
 
! Отговори
Крум преди 2 години
До Потресен: И без това други ще управляват тук след време, така че няма нужда някой да ни копува.
86
5
 
21
 
! Отговори
Истина преди 2 години
домашен арест? наистина ли? от сега в домашен арест ще е съдията който е издал тази присъда, а този Николов се връща в затвора до второ нареждане!
85
0
 
29
 
! Отговори
БГ преди 2 години
МАМА НОСИ, МАМА МЕСИ
84
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 104 Пиеш ли си хапчетата ? Хайде поне веднъж някой да поеме отговорност за нещо,а не за всичко друг да е виновен! Според теб ,този от Банкя ли блъсна колата ,та само го дъвчете за какво ли не? Не го харесвам,но вече го съжалявам ,защото всички се оправдават с него.
83
0
 
34
 
! Отговори
Bili преди 2 години
По-позитовно де!...този ако беше затрил някой неизвестен гражданин, досега да е оправдан...сега е малко неудобно...по-скъпо за мама...
82
2
 
33
 
! Отговори
Потресен преди 2 години
По-добре да няма съдебна система. По-добре да ги няма изобщо!По-добре закривай тази държава!По-добре да ни купи някоя африканска държава , да платят в брой даже за Нас.И без това не струваме много!Да си станем африканска държава! Стига вече! Това някаква шега ли?Вие шегувате ли се с хората?Не не не закривай и заличавай държавата!
81
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето от коментиращите във форума не правят разлика между мярка за неотклонение и присъда. Мярката за неотклонение се взема, докато приключи процесът срещу дадено лице. Когато приключи процеса срещу К.Николов и бъде издадена присъда, в същата ще бъде приспаднат срока, през който е лежал в ареста. Дори сега да излезе, след постановяването на присъдата, пак ще бъде вкаран в затвора.